Nasıl yapacağız lütfen yol?

Eloselos9393

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
434
201
53
31
Kızlar bu sefer kafama yüreğime uygun birini buldum çok şükür. Gayet iyi anlaşıyoruz mutluyuz bizlik sorun yok. Geçen beni arkadaşım aradı erkek. Neyse konuştuk oda sevgilimi tanıyormuş bana dedi ki sen onu nereden buldun hiç iyi niyetli bir çocuk değil dedi. Annemi istedi telefona annemde tanıyor anneme de aynısını demiş sonra annem işte yok bitti yok şöyle bende anneme dedim ki anne söyleyen çok düzgün mü onun lafına bakıyorsun sadece bir kişinin lafı ile hareket ediliyor dedim. Dün gayet iyi sevgilimin bana karşı bir yanlış davranışı olmadı asla gayet güzel işteyim annem aradı dediği tek şey o çocuktan ayrılıyorsun bitti istemiyorum babana derim diye tehdit etti. Kardeşim de ayrıl o kalitesiz imiş seninde kaliteni düşürecek gibi laflar çok üzüldüm beni ayırana kadar uğraştılar ikisi sonra sevgilimi aradım ayrıldım ama içimden gelerek değil. Akşam eve gittim babam geldi dedi ki onların memleketi bize uygun değil dedi. Evde annem mutlu kardeşim mutlu. Neyse gece saat 12 gibi sevgilim aradı bitmesin diye bende açık açık dedim bak senin hakkında böyle duymuşlar istemiyorlar dedim. Oda ben buradayım işim evim burada ablam öğretmen gelsin sorsun dedi ayrılma bunun için dedi yalvardı. Bende tamam dedim çünkü ayrılmak istemiyorum bana yanlışı olmadı. Kızlar 2 3 gün ortalık durulsun 1 kişi dedi diye ayrılmak olmaz. Sabah onu tanıyan arkadaşımı aradım başka birini iyi çocuk temiz dedi sağlam dedi. Kızlar baba mı nasıl ikna ederim lütfen yardım edin.

Ailelerin bu konularda bi bildiği hep olur ve haklı olurlar. Konuyu bilmiyorum ama bu durum genelde böyle oluyor bence iyice düşünün

Peki sebebini soylediler mi? Neresini begenmemisler tam olarak, ellerindeki sebepler nelerdir? Sadece bu kadar lafla adami niye cope atasiniz?
hayır sadece doğulu ve başka biri onun hakkında iyi niyetli değil kalitesiz demiş sorun tek bu. Daha yüz yüze bile tanışmadılar nasıl bir çocuk bilmezler hani tanışıp da annem veya babam gözüm tutmadı dese dinlicem tamam dicem. Sadede elin lafı ile hareket ediyorlar.

Ailelerin bu konularda bi bildiği hep olur ve haklı olurlar. Konuyu bilmiyorum ama bu durum genelde böyle oluyor bence iyice düşünün
hayır sadece doğulu ve başka biri onun hakkında iyi niyetli değil kalitesiz demiş sorun tek bu. Daha yüz yüze bile tanışmadılar nasıl bir çocuk bilmezler hani tanışıp da annem veya babam gözüm tutmadı dese dinlicem tamam dicem. Sadede elin lafı ile hareket ediyorlar.

Durumumda yazdigimi okumani tavsiye ediyorum.Belki erkek arkadaşın hakkinda soylenenelrr doğru ama acaba oldun kafanda bir arastir izle.Sonra hüsrana uğrama

İyi niyetli değil derken neyi kasdetmişler bir araştırın derim. Ama anlayamadığım bir nokta var sizin yerinize kaç kişi birden karar alıyor? Bu ilişki kaç kişilik? Adamın yerinde olsam ben sizden ayrılırım bağımsız karar alamadığınız için

H

Başkalarının fikri ile iş yapma özellikle arkadaş ( dost görünebilir) aileye birşey diyemem ama sağlam sebepler bulana kadar erkek arkadaşını üzme, annende arkadaşınım dolduruşuna gelip öyle söyledi galiba tedirgin olmuştur doğal olarak sakin kal araştır

Ben ailelerin hiç bir zaman çocukları için yanlış karar vereceğine inanmam. Evet tabiki yanılabilirler. Ama ısrarla hayır diyorlarsa belli seni üzmemek için söylemedikleri bişeyler vardır . Ayrıca Doğu batı olarak bakmam ben ama yöresel ülkesel farklılıkların zararları da olabilir bunu da unutmamak lazım

bende anlamadım iyi niyetli değil derken dün diyeni aradım bana dedi ki ne sen beni aradın nede ben seni dedi. Telefondan engelledi. Sevgilime kalitesiz diyor kendi çok kaliteli ya hem evli hem de bekar kızla aynı evde yaşıyor

ama daha arkadaşımı yüz yüze görmediler tanımadılar bile araştırmadılar delinin biri kuyuya taş attı çıkaramıyoruz

bende aynısını düşünüyorum ama sakinlikten sonra babamı karşıma alıp konuşacam

belki o da senden hoşlanıyordur, elçin sangu ' ya benzemek kolay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…