- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Anlatip nispet yapmayin lutfen. Ona bahşedilen lutuf apayri. Onun yerinde olmadan anlayamazsiniz. Sizin caniniz nisanliniz, yollarina sacinizi süpürge ettiginiz insan istedigi en ufak sey olmadığında ergen gibi tripler atiyo mu? Bunu yapmiyosa anlayamazsiniz!
Niye eksigim oldugunu düşüneyim ki? Nasıl göründügümün gayet farkında objektif bir insanım. Ki nişamlım da öyle. Niye baktıklarını anlamamak imkansız. Size baktıklarında ama siz dikkatli olabilirsiniz tabi, üstünüzü başınızı kontrol edin ne olur ne olmaz
Nispet migercekten istemsizce güldüm ben evliyim nişanlı dedigim de kaynım kendisi bayanin anlattiklarindan coooook cooook ve cooook daha berbat biri. Ben nişanlina sükret demek icin yazmiştim. Yanlis anlamişşiniz. Kalkip derdini anlatan birine benim nisanlim gül dokuyor diyecek halim yok ki zaten nisanlimda yok.
Baya yanlış anlaşılmış o halde. Konu sahibi dert yanmakla kalıp kiskaniyosunuz sanrilarina girmeseydi ciddiye alınırdı.
Ya böyle insanlar var mı ya? Hatunla dalga geçiliyo yani söyledikleri şeyler oldukça komik bu yüzden burada birçok kişinin alay konusu oldu ama hala ben şöyleyim ben böyleyim,biz şuyuz biz buyuz kafasında.. Nasıl bi özgüven arkadaş
Atalar güzel söylemiş ya; Arsızın yüzüne tükürmüşler yağmur yağıyor demiş..
Nedense bu atasözü geliverdi aklıma
Masallah size. Ben kalkip senin yaptigin gibi "o is oyle degildir ya size niye baksinlar siz kimsiniz ki" demeyecegim. Bakan bakiyordur. Bir de "ben guzelim" demedim. Biz guzel bir ciftiz dedim. Allahin yarattigi guzelligimle ovunmek ne haddimeSokakta senin gibi niceleri var biliyormusn??
Evet bakanlar zaten güler yüzümüzden, kasıntı olmadıgımızdan,egomuz tavan olmadığından,doğal olduğumuzdan dolayı direkt "siz ne güzel bi çiftsiniz maşallah" yorumunu yapıyor.
Bu zaman zaman oluyor senin abarttığın gibi her zaman değil yada her yolda yürüdüğümüzde değil sonuçta biz ünlü bi çift değiliz veya bambaşka eşi benzeri olmayan özel yaratılmış bi çiftde değiliz.
Gayet insanız ve 9 aylığız fazlamız yok.
Nişanlımdan yakışıklısıda var benden güzelide var ama sende büyük bi ego var ve sana göre kimse sizden güzel değil, olamaz da bu da senin psikolojinin ciddi anlamda bozuk olduğunun bir göstergesi. İstediğin kadar tersle istediğin kadar ters konuş psikolojinin bozuk olduğunu ıspatlıyorsun o yazdıklarınla sadece.
Çünkü psikolojisi bozuk insan kendine bakanları kolaçan eder etrafta, kimisi "ayyy ben çok güzelim herkes bana bakıyor" diye yorumlar tıpkı senin gibi kimisinde de tam tersi " ne bakıyosun" diye tersler ve rahatsız olur.
Her ikiside yanlış ve psikolojisi bozuk insanın verdiği tepkiler.
Yoook asla kabul etmezler onlar eşsiz onlar uyumlu mükemmel herkes onları kıskanırHayattan örnek veriyoruz yok,
Kendimizden örnek veriyoruz yok,
Hayır yaşıda küçük değilki 23 yaşnda ama yazdıkları 10 yaşında çocuk kafasında.
Kendisinin lütuflu yaratıldığını düşünmesi, mükemmel olduğunu düşünmesi, kıskanıldığını düşünmesi bunlar psikolojisinin bitik olduğunun göstergesi. Yok onu da kabullenmiyor.
İnşallah siz de benim hayatımı yaşama şansını elde edersiniz de nasıl bi şans, nasıl bi lütuf oldugunu anlarsınız. Umarım siz de sevgilinizle dolaşırken bütün bakışların size yöneldigine şahit olursunuz da belki kıskanıldıgımı zannetmedigmi gerçekten de öyle oldugumu anlarsınız
Masallah size. Ben kalkip senin yaptigin gibi "o is oyle degildir ya size niye baksinlar siz kimsiniz ki" demeyecegim. Bakan bakiyordur. Bir de "ben guzelim" demedim. Biz guzel bir ciftiz dedim. Allahin yarattigi guzelligimle ovunmek ne haddime
Nisanlima 3 kurusluk insan diyemezsiniz, hadsiz degilim demissiniz ama bu kadar emin olamadim bu ifadenizden sonra. 2 gundur anlasamiyoruz dedigim icin mi uc kurusluk dediniz, yoksa yillardir taniyor musunuz nisanlimi?İlk alıntıladığım mesajında herşey gayet açık.
"size niye baksınlar siz kimsiniz ki" aynen bu şekilde yazdığım bir mesajımı alıntılayıp bana gösterebilirmisin?? Bu şekilde bir şey asla yazmam o kadar hadsiz değilim çünkü.
Herkes size bakıyormuş ya Herkesin size bakmasının anormal olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Diğer insanlardan hiç bir farkınız olmadığını özel yaratılmadığınızı sizlerden çok daha güzellerininde olduğunu fakat ben senden başka hiç kimseden bu kadar iddialı cümleler duymadığımı belirtmeye çalışıyorum.
En çok yakışan ünlü bir çift bile tv de çıkıpta herkes bize bakıyor bizi kıskanıyor diye bir yorumda bulunmadı bu zamana kadar.
Aslında Bu senin yaptığının sadece bu değil nişanlına ve ailesine karşı aşırı abartılı davranışların veya bu biz kıskanılıyoruz bizi çok beğeniyorlar gibi yorumlar ancak psikolojisi bozuk insanın yaptıgı şeyler.
Bırak seni başkları yüceltsin başkaları övsün o sekilde daha mutlu olursun inan bana, bu çabaların seni daha da mutsuz edecek ilerde.
Tek derdimiz sana hayatta olan gerçekleri anlatmak, senin kafanda hayal ettiğin gibi tozpembe değil herşey malesef.
3 kuruşluk insan için gururunu yerle bir etmene bu tepkimiz karşındaki hak etse amenna kimse gıkını çıkarmayacak belliki ama memnuniyetsiz ve bencil bi insan var karşında ve sen onu öve öve bitiremiyorsun. Aç gözünü.
Ömrünü böyle o beni kıskandı,o bize nazar değdirdi, biz çok mükemmeliz, bu şekilde idame ettirmen çok zor.
Nisanlima 3 kurusluk insan diyemezsiniz, hadsiz degilim demissiniz ama bu kadar emin olamadim bu ifadenizden sonra. 2 gundur anlasamiyoruz dedigim icin mi uc kurusluk dediniz, yoksa yillardir taniyor musunuz nisanlimi?
Sen de taktin benim suratimaEvet 3 kuruşluk insan!! Eğer öyle olmasa bencil davranmaz yapılanların daha fazlasını istemez ortada bir şey varsa duygularından hislerinden eminse zaten sana 10 adım gelir ama resmen sen onu memnun etmek için paspas oluyorsun fakat yinede bi memnuniyetsizlik bencillik.
Aman banane yaaa amma uzadı mevzu.
Ne yaparsanız yapın allah mübarek etsin nişanlını, bi ona bi sana birer tane nazar boncuğu takın evden çıkmadan kendinizi okuyun hatta suratlarınıza karalar sürün de nazar olmayın.
Tesekkur ederim yorum icin. Tabi ki karsilikli her sey aramizda. Hatta tek bir kavgamiz yok bunca zamandir. Birkac gundur bebek gibi surat asiyor. Konustuk, hemen hemen hallettik. Insanlar mutlu cift gormeye katlanamiyorlar sanirim baska aciklamasi olamaz.Ay noluyo kızlar bi sakin olun yahu.
Kendinizi anlatma biçiminiz biraz
garipsenmis sanirim ya da derdinizi tam olarak anlatamadiniz belkide bilemedim. Çok emek verdiğinizi söylemişsiniz ama karsiliklidir yani heralde?bu kadar iyi cift olduğunuzu düşündugunuze göre.
O yüzden diyecegim o ki belki sıkıntılı anlaridir triplidir eğer sürekli böyle ise yolunuzu cizeesiniz tabi ama geçici ise konuşup halledilir sıkıntı etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?