Nazara mi geldik

alintilanan yeri bulamadimda buna yazziyorum, ustteki yorum gercekmi ya
kimse sevdicegimle gecerken bana imrenen gozlerle bakmadi, bu hayati hic yasamamisim zaar, acil intahar etmem lazim
Şaka bi yana, millet diyelim ki imrenerek bakiyor.. Ama sen o nisanliyla sorun yasadigin icin burda gelip konu aciyorsun.. Ne anladim ben bu işten? Kimin ne ve nasil gordugu mu onemli cidden? Yetiyor mu mutlu etmeye milletin imrenmesi?

Yukarıdaki yorumumu geri alıyorum.

Bu kadar Allahın şanslı kuluysan, aşkınız size bahşedilen bir lütufsa bir derdim var köşesinde ne işin var kardeş?

Hee ama bunlar hep nazardı di mi? Pardon...

Evrene aşkı siz getirmişsiniz gibi konuşmanız bir hoş. :)) siz nişanlınızla yürürken neden herkesin size baktığını sanıyorsunuz? Siz amuda kalkarak mı yürüyorsunuz? Dışarıda 1635903 tane yürüyen çift var mesela. Sizin onlardan farkınız ne ki? Hayır, kendinizce güzel bir ilişki yaşıyor olabilirsiniz de, işin içine herkesi katıca merak etmeden duramıyor insan.
Ben mesela çiftler arasındaki muhabbetten etkilenirim. Nasıl zaman geçirdikleri, birbirleriyle olan iletişimleri, tavırları, vs. Bu yüzden çevremde binlerce aşık hareketlerle gezen çift görsem, ki görüyorum, umrumda olmaz. Onlardan etkilenebilmem için aralarındaki muhabbete şahit olmam lazım çünkü. Yazdığınıza bakılırsa, siz de bazı şeyleri aşamadığınız için imrenilecek bir çift değilsiniz bana göre. Taşlar yerine oturmamış, birbirini tanımayan ama balon aşk yaşayan çiftlerden. Sizle kimsenin sandığınız kadar ilgilendiğini sanmıyorum. Siz tipik dünyanın kendisi etrafında döndüğünü sanan, olmamış ilişkisinı nazar, göz vs sanan insanlardansınız sadece. Böyle bir güruh gerçekten var.

Ayol erkeklerın her dedıgını ve ıstedıgını yapmıcaksın o zaman degerını bılmez aldatmaya kadar gıder ıs... en ıyısı kavga edeceksın trıp atacaksın bagırıp cahıracaksın amaaa basbasayken oyle baskalarının yanında bagrıp laf demeyeceksın bu onemlı. Neyse bacım uzen sevılır seven uzulur kural bu mantık bu. sen bunu bıl bunu ıygula bak o zmn mustakbel kalascıgın nasılda ustune tıtrıyr bu arada profıl fotosundakı sen ısen masallah fıstık gıbısın yazık etme kendıne sacını supurme bak anlamıyr ıste erkek mılletı

Taviz tavizi doğurur. Nişanlınız sizden sıkılmış. Doruk noktasına geçiş yapmış. Dahası olmayınca sizde.. Kısmet napalım. Sıkıcı olur artık hayatınız.

Ben de istiyorum bu kafadan
Milletin lafiyla mutlu olayim, unlu olma arzusuyla tribunlere oynayayim. Huzurumu bozuyosun diyen bi adami lutuf olarak goreyim. Nisanlima laf söyleyenlere kiskaniyosunuz, dolasirken herkes size baksin anlarsiniz o sansi diyeyim. Guldurdun konu sahibi teşekkürler.

Huzurumu bozuyosun diyen bi adamla nisanlisin ve cok kiskanilan bi ciftsiniz... Annene sor o bilir oglunun huyunu suyunu.

Bu kafa başka bi kafa kimsede yok o kafadan vallahi ben bu kafayı kıskandım keşke bendede böyle bi kafa olsa da kendimi dünyanın en mükemmeli hissetsem. Ama yok illaki bir şeyler eksik kalıyor.

Yolda yürürken Herkes bize dönüp dönüp baksa ben altında başka şeyler ararım bizi çok beğendiler kesin diye asla düşünemem acaba komik veya açık biyerlerimiz mi var diye düşünürüm.

Konu sahibinin öz güven tavan ya ona laf yok. Sokakta 10 kişiden 9 u onları süzüyor ve kesinlikle mükemmel oldukları için süzüyorlar. Başka bir neden zaten asla olamaz çünkü onlar kıskanılan gözde bir çift.

Kesin nazardır nazar. Dünyadaki tek çift sizsiniz o yüzden bütün nazarlar sizde toplandı.

Aman ha dikkatli olu nazardan çatlamayın..

Ben bir nişanlı modeli anlatsam var ya yıkılır buralar
Anlatip nispet yapmayin lutfen. Ona bahşedilen lutuf apayri. Onun yerinde olmadan anlayamazsiniz. Sizin caniniz nisanliniz, yollarina sacinizi süpürge ettiginiz insan istedigi en ufak sey olmadığında ergen gibi tripler atiyo mu? Bunu yapmiyosa anlayamazsiniz!

Başkalarının acılarından mutlu olmak bana, aldıgım terbiyeye yakışmaz. siz de istediginize gülebilirsniz tabi buna da karışamam sonuçta

İlişkimiz sadece bu bahsettiklerinizden oluşuyo d mi zaten bravo çok iyi anlamışsınz her şeyi. Hanımefendi ilişkiler konusunda pek bi bilginiz yok sanırım ya da yaşamamışsınız büyük şeyler, olabilir tabi herkes ben kadar şanslı degil daha önce de bahsettim bu durumdan. Ama bilmiyosanız, yaşamamışsanız bari yorum yapmayın yormayın kendinizi gerek yok

Niye eksigim oldugunu düşüneyim ki? Nasıl göründügümün gayet farkında objektif bir insanım. Ki nişamlım da öyle. Niye baktıklarını anlamamak imkansız. Size baktıklarında ama siz dikkatli olabilirsiniz tabi, üstünüzü başınızı kontrol edin ne olur ne olmaz

İstediği olmayınca trip atan adam çekilmez..
Şimdi böyleyse gelecekte o tripler tepkiye dönüşür..
Sen biraz duygularını törpüle bence..
Ki lütfen bu tip adamları kaybetmekten korkmayın kızlar..

Aksini iddia etmiyoruz zaten yasa bogulduk tum forum gormuyo musunuz? Esten huzur bulamayan bi iliskiyi kiskanmayip ne yapalim? Allahin bir lutfunu degersizlestirmeye calismak ne haddimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…