ne bicim insanlar var yahu

Bensiz Aska Doyma

Ol de Rabbim olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
1.973
326
113
Hayirli aksamlar hanimlar
Esimin abisi bor kazakla evli birde cocuklari var 2 bucuk yasinda abisi istemoyrdu elltimi. Neyse dun eltim bizde geldi kalfi cocukla kaynimda eve sevgilisini kacormis getrmis eltimi sevmiyprum hic anlasamiyoruz ama cok uzuldum
Esim sabah eltimi ine gotrdu kiyamet kopmus kayinpederim kaynim borbirine girmis esimde gitti eltimi dpvmus kizi almis gitmis
Esime buraya glmesinler gidecek yer bulamadiklarinda dedim kayinpederimde evinin anahtarini degtrmis girmesinler diye. Bende istemiyrm buraya getrrirse ben giderim dedim onu ayartannbenm esimide ayartr yanlismiyim ?
Eltim kazakistanli annesi babasi yok gitse cocugu alamz zaten kayinpederim vermez ben bakarim diyor eltim sikayet etse iceri alirlar kaynimi zinadan ve zaten eltim buranin vatandasi olana ladar kotuma altinda.
Ben kesinlikle istemiyrm burada o kizi annesi babasida sorun yok demis esime kaynim ne bicim onsan bu cok uGunum

Kizlar kaynim calisiyorum diye eve gelmiyrdu cogu gece eltimde alakasiz bir kadinn kaynima cok kiziyorumn ama boyle yapmasi gerekmeDi bosanmak istedi kayinpederim karsi cikti eltim yrmek yapmaz paraci bor kadindir pa olsun yer cocuga dogru duzgin yedirip bakmaz cok uUldum sasirdim bu arada kaynim kayinpederimin ilk esinden olan oglu

BibDmaya calistim, olmadi, anladgm kadariyla eltiniz sizde kalicak ve eltiniz kocasini mi aldatmis?
Hayr canm eltim dun bizde kaldi esim sabah evine gtrdu eltim bizdeyken kaynim bir kiz kacitip e getrmis gece evde kalmislar eltimde grmus tartsma cikti kaynim eltimi dovmus kizida alip gitmis

Simdi eltim layinpederimde kaynimla kizda gitmisler esime abisine basin sıkısırsa bize gel ddemis bnde istemiyrm oyle insani evime sokmam. Onu ayartan bnm kocamida ayartr dedim giderim dedim esimde gidersen git o bnm abim ne yapayim dedi valla sinir oldum kizi bulsam yolacam

Esimle kavga ettik bize gelmesinler dedim ben buraya gelse kayinpederim bizim yuzume bakmaz bnde onlarin yuzune bakamam eltim kuyumu kazdin der tamam eltimi sevmiyorum hatta nefret ediyorum ama hernekadarda olsa yapilan haksizlik ona bakarak gelsin burda yatsin kalksin sevissinlermi dicem ayagini basamaz o zilli buraya

Kelimeleri neden yutarak yazıyorsunuz ?
okuyana kadar canımız çıkıyor.

kaynınızın karakteride süpermiş,bayıldım.evliyken kıs kaçır gel,üzerine karını döv.
Eltinizin yerinde olsam polise giderdim darp raporu alırdım

Haklisin dikkatli olmalisin peki eşinin hayir gelmesin deme şansı var mi?
Hayir aksine telefonda basin sıkısirsa gel dedi tartistik bozde dedim gelirse ben gidetimw gidersen git dedi abisiymis bende karinim getorecegini sanmiyorum ama beni kiyasladigi insana bak!
Bide bana demezmi tepemi arttirma sen ne karion dedim aynisini sende yaparsin baksana dedim yarfim yataklik yapiyosun

E="cmrmduru, post: 37895892, member: 275919"]Kelimeleri neden yutarak yazıyorsunuz ?
okuyana kadar canımız çıkıyor.

kaynınızın karakteride süpermiş,bayıldım.evliyken kıs kaçır gel,üzerine karını döv.
Eltinizin yerinde olsam polise giderdim darp raporu alırdım[/QUOTE]
Eltim kazakistanli her ay polise zaten imza veriyordu buranin vatandasi olana kacar imza atilmayinca zaten karisir isler
Kayinpederim ben bakafim deyip kapinin kildini degistrmis eve gelmesinler diye nrymis ciddi dusunuyrmus evlenceklermis ulan pislik zaten evlisin. Bense bu kizi evime getrmesini istemiyrm gelmesin gitcek yermi yok yuva yikanin yuvasi olmaz kizda 21 yasindaymis daha cahil hic evlenmemis esim annesi babsi biliyrmu dedi sikinti olmaz demis kaynim ise bakarmisiniz bu nasil ratliktir

Yok daha neler Kayınbiraderiniz ne biçim bir insanmış, kusura bakmayın gücenmeyin ama evli barklı bir adamı sevgilisiyle kalsın diye size çağıran eşinizde bir garip, istediği kadar abisi olsun, yapılan ahlaksızlığa göz yumması mı lazım? Size de karışmamanızı söylüyor, iyi de orası sizin eviniz, özür dilerim incitmek istemem lakin abi kardeş ahlak anlayışları garip geldi bana.

Ya bende bunankizfim hatta gucndim esim cok efendi biri cevresine olsun bana olsun bilmiyorum ne oldu niye boyle dedi ben istemiyorum evimde burada bende yasiyrum dedim ozur dilerim faln dedi gelirlersede esim evde yokken basacam kalayı

Ya bende bunankizfim hatta gucndim esim cok efendi biri cevresine olsun bana olsun bilmiyorum ne oldu niye boyle dedi ben istemiyorum evimde burada bende yasiyrum dedim ozur dilerim faln dedi gelirlersede esim evde yokken basacam kalayı
O abi ve sevgilisi sizin eve hiç girmemeli aslında, bir şekilde eşinizi bu fikrinden vazgeçirin, eltinizi sevmesenizde, şu anda mağdur ve aldatılmış bir kadın o, onun yerine koyun kendinizi, siz aldatılsaydınız ve abisi eşinizle sevgilisini kendi evine çağırsaydı, eltinizde eve alsaydı ne düşünürdünüz?
Şahsen ben yıkılırdım, eminim sizde yıkılırdınız, aile bağları güzel birşeydir, kardeşlerin birbirini koruyup kollaması iyidir ama böyle bir durumda değil

Ben zaten eltimi sevmedigimi hatta nefret ettigini soyldim ama saygim olup cok uzuldugumde dile getrdim gelirlerse ben eltimin ve esimin ailesinin yuzune bakamam kayinpederimi aradim boyle boyle defim esime eve alirsn bidaha buraya glme demis esimde anladi nihayet hatasini hatta gprusmesini dahi istemiyorum, demin eltim aradi kaynim telini acmiyrmus esimde arayip ac agliyor bisey dicekmis dedi zaten bu adami daha kabul edersede pes derim Bilmiyorum cok uzgun ve saskinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…