- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
-
Hayr canm eltim dun bizde kaldi esim sabah evine gtrdu eltim bizdeyken kaynim bir kiz kacitip e getrmis gece evde kalmislar eltimde grmus tartsma cikti kaynim eltimi dovmus kizida alip gitmisBibDmaya calistim, olmadi, anladgm kadariyla eltiniz sizde kalicak ve eltiniz kocasini mi aldatmis?
Eltin de sizde mi kalicak?Hayr canm eltim dun bizde kaldi esim sabah evine gtrdu eltim bizdeyken kaynim bir kiz kacitip e getrmis gece evde kalmislar eltimde grmus tartsma cikti kaynim eltimi dovmus kizida alip gitmis
Eltin de sizde mi kalicak?[/Q. TE]
Ben eltimle anlasamoyrm birbirimizi zaten sevmeyiz ama yine konusurum gelir gider yok kaynim kizi bize getrecekmis bende istemem dedim esimle kavga ettik haksizmiyim onu ayartan benimkininde ayartirEltin de sizde mi kalicak?
Hayir aksine telefonda basin sıkısirsa gel dedi tartistik bozde dedim gelirse ben gidetimw gidersen git dedi abisiymis bende karinim getorecegini sanmiyorum ama beni kiyasladigi insana bak!Haklisin dikkatli olmalisin peki eşinin hayir gelmesin deme şansı var mi?
Telefondan yazmaya calisiyorum zor oluyorKelimeleri neden yutarak yazıyorsunuz ?
okuyana kadar canımız çıkıyor.
kaynınızın karakteride süpermiş,bayıldım.evliyken kıs kaçır gel,üzerine karını döv.
Eltinizin yerinde olsam polise giderdim darp raporu alırdım
Beni bile iki dakikada kocamla dusman ettiYuh ya...kaynın hepinize zarar...
Ya bende bunankizfim hatta gucndim esim cok efendi biri cevresine olsun bana olsun bilmiyorum ne oldu niye boyle dedi ben istemiyorum evimde burada bende yasiyrum dedim ozur dilerim faln dedi gelirlersede esim evde yokken basacam kalayıYok daha nelerKayınbiraderiniz ne biçim bir insanmış, kusura bakmayın gücenmeyin ama evli barklı bir adamı sevgilisiyle kalsın diye size çağıran eşinizde bir garip, istediği kadar abisi olsun, yapılan ahlaksızlığa göz yumması mı lazım? Size de karışmamanızı söylüyor, iyi de orası sizin eviniz, özür dilerim incitmek istemem lakin abi kardeş ahlak anlayışları garip geldi bana.
O abi ve sevgilisi sizin eve hiç girmemeli aslında, bir şekilde eşinizi bu fikrinden vazgeçirin, eltinizi sevmesenizde, şu anda mağdur ve aldatılmış bir kadın o, onun yerine koyun kendinizi, siz aldatılsaydınız ve abisi eşinizle sevgilisini kendi evine çağırsaydı, eltinizde eve alsaydı ne düşünürdünüz?Ya bende bunankizfim hatta gucndim esim cok efendi biri cevresine olsun bana olsun bilmiyorum ne oldu niye boyle dedi ben istemiyorum evimde burada bende yasiyrum dedim ozur dilerim faln dedi gelirlersede esim evde yokken basacam kalayı
Ben zaten eltimi sevmedigimi hatta nefret ettigini soyldim ama saygim olup cok uzuldugumde dile getrdim gelirlerse ben eltimin ve esimin ailesinin yuzune bakamam kayinpederimi aradim boyle boyle defim esime eve alirsn bidaha buraya glme demis esimde anladi nihayet hatasini hatta gprusmesini dahi istemiyorum, demin eltim aradi kaynim telini acmiyrmus esimde arayip ac agliyor bisey dicekmis dedi zaten bu adami daha kabul edersede pes derim Bilmiyorum cok uzgun ve saskinimMune .!.:O abi ve sevgilisi sizin eve hiç girmemeli aslında, bir şe. lde eşinizi bu fikrinden vazgeçirin, eltinizi sevmesenizde, şa mağdur ve aldatılmış bir kadın o, onun yerine koyun kendinizi, siz aldatılsaydınız vanla eşinizle sevgilisini kendi evine çağırsaydı, eltinizde eve alsaydı ne düşünürdünüz?
Şahsen ben yıkılırdım, eminim sizde yıkılırdınız, aile bağları güzel birşeydir, kardeşlerin birbirini kor. up kollaması iyidir ama böyle bir durumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?