ne bicim insanlar var yahu

Konusahibinin kayni, kayinpederinin ilk esindenmis, kazak bi kadinla zorla evlendirilmis, sevmiyormus istemiyormus, ama ne hikmet bi cocuk yapmis, konusahibide kazak eltiden aslinda nefret ediyor.... Kayin eve günlerce gelmezmis sözde calisiyorum ayagina, dün kazak elti kavga ettikleri icin bunlarda kalmis, kayinda hooop sevgilisini eve getirmis, bu sabahta konusahibin esi eltiyi alip evine götürmüs, bide ne görsünler kayin yani kazak eltinin kocasi sevgilisiyle keyif yapiyor, bunlar kavgaya tutusmus, o ara erkeklerin baba yani konusahibin kayinbabasida ordaymis oda ogluna kizmis, bagirmis cagirmis... Kayin,kazak eltiyi yani karisini bi güzel dövmüs, konusahibinin esiyle kayinpederide o sirada armut topluyordular heralde, kayin dayak attiktan sonra sevgilisinin elinden tutup evden cikmis, ama o arada konusahibinin esi abisine basin sIkIstimi bize gel demis, cünkü baba red etmis falan heralde, dayak yiyen kazak elti ne durumda bu arada muamma... Kayinpeder evin kilidini falan degistirmis, bosanmalarinada izin vermiyormus, bosanirsalar kazak gelinin oturum yok diye memlekete geri gitcek heralde ama dede torunu vermem diyormus... Zaten eltide paragöz biseymis... Konusahibi abiyi ve sevgilisini evinde istemiyormus eger gelirseler ben giderim demis, eside git demis abim senden daha önemli demeye getirmis...

Son düzenleme:
Olay cözülmüs... Kayin oyun yapmis sadece, kazak elti kocasini affetmis... Kayinbaba sözde affetmemis ama göstermelim affetmis oglunu... Konusahibi ve esi kayina küsmüsler...
Bi Kk ya konu acmakla ne cabuk cözülüyor böyle olaylar, hayret dogrusu... Daha dün bir bugün iki ne cabuk hal oldu...

Zinadan artık içeri atmıyorlar kalktı o kanun malesef

"Kaynım böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?" demek istenilmiş bence.

al dedi git dedi kaynanam aldı dedi git dedi kendini de al git dedi bana

Kim kimin evinde ne zaman kaldi bilmiyorm amaaaaa
Kaynin serefsizin onde gideniymis onu anladim

Hii birde sen eltinden nefret ediyormussun

1 sn de çözülcek gibi durmuyo hiç

Eltiniz kazak mı bilmem ama ben sizin olaya fransızım

Ayyyyy allahimmmmmmm gece gece ne guldurdunuz allahta sizi ve kayinbiraderi pezevenk olan konu sahibini guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…