- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
-
al dedi git dedi kaynanam aldı dedi git dedi kendini de al git dedi bana
1 sn de çözülcek gibi durmuyo hiçbunuda çözeyim,yazacağım bir sn..
5 sayfadaki en iyi çıkarım .Tebrikler. Vay beeee.Belki de esin o gece abisinin eve Kizi getireceğini biliyordu o yüzden abisine bir anda sahip cikmaya calisti. Sende cikisinca cark etti birden.
Zinadan artık içeri atmıyorlar kalktı o kanun malesefHayirli aksamlar hanimlar
Esimin abisi bor kazakla evli birde cocuklari var 2 bucuk yasinda abisi istemoyrdu elltimi. Neyse dun eltim bizde geldi kalfi cocukla kaynimda eve sevgilisini kacormis getrmis eltimi sevmiyprum hic anlasamiyoruz ama cok uzuldum
Esim sabah eltimi ine gotrdu kiyamet kopmus kayinpederim kaynim borbirine girmis esimde gitti eltimi dpvmus kizi almis gitmis
Esime buraya glmesinler gidecek yer bulamadiklarinda dedim kayinpederimde evinin anahtarini degtrmis girmesinler diye. Bende istemiyrm buraya getrrirse ben giderim dedim onu ayartannbenm esimide ayartr yanlismiyim ?
Eltim kazakistanli annesi babasi yok gitse cocugu alamz zaten kayinpederim vermez ben bakarim diyor eltim sikayet etse iceri alirlar kaynimi zinadan ve zaten eltim buranin vatandasi olana ladar kotuma altinda.
Ben kesinlikle istemiyrm burada o kizi annesi babasida sorun yok demis esime kaynim ne bicim onsan bu cok uGunum
Hahhahaa yok kaynı eltisini aldatmış. Bende okurken kocası eltisini dövmüş diye okudum. Baya bir kafa yormak gerek .Biraz anlamaya calistim, olmadi, anladgm kadariyla eltiniz sizde kalicak ve eltiniz kocasini mi aldatmis?
"Kaynım böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?" demek istenilmiş bence.
al dedi git dedi kaynanam aldı dedi git dedi kendini de al git dedi bana
Kim kimin evinde ne zaman kaldi bilmiyorm amaaaaa
Kaynin serefsizin onde gideniymis onu anladim
Hii birde sen eltinden nefret ediyormussun
1 sn de çözülcek gibi durmuyo hiç
Eltiniz kazak mı bilmem ama ben sizin olaya fransızım
Kizlar aksam musait degildim ve elimde telim vardi sadece aciklamamida yazdim telden cok zor oluyor .
Soyleki sabah kaynım aramis ben onu kiskandirmak icin o kizi eve getirdim demis bende bundan. Gerisi artik beni ilgilendirmez dedim eltimde ben seviyorum onu gelsin raziyim demis bize artik soz dusmuyor kendi adima soyluyotum esimi bir kadinla o evden gormem yeterli olur zaten kabullendiyse ve inandiysa bisey diyemiyorum artik pes diyorum sadece !
Kayinpederimele konustum sabah telefonda kilidi degostirdim ortada kalfi pisman oldu dedi bncede oyle eltimi sevmiyorum ama uzgunum hemde cok izgunum sabaha kadar dondum durdum yerimde. Kayinvalidem hastalandi.
Esimde abisine rahatmisin simdi dedi ? Ok korktum kayinvalideme bisey olacak diye
Esim terbiyesiz namussuz bir insan degil bir an icin nasil dundugunude bilmiyorum bizde tartistik eltimi sevmesemde kendimi onun yerine koydum ayni sekilde esime empati yap dedim ayni ben yapsam sana ne olurdu ?
İnananan inansin ben kaynima samimiyetine daha inanmiyorum,
Kayinpederimde inanmiyor sadece inanmis gibi yapiyorlar. Yuva dagilmadin annesi babasi yok eltimin ortada kalmasin diye ama bu bir ise zaten yaramayacak yedigi tokat vs, hakaretle kaldi kapatti olayi kaynima hayirlis olsun diyorum haklarinda ama ne ben ne esim artik kaynimla konusmuyacagiz. İstemiyprum konusmadini aciklamamai yaptim ve koninun izninizlr kapatilmasini istiyorum .
Ve
Utfen , lutfen esime p .. muamelesi yapmayin . Esim hassas biri zarari dogruyu dusunemedi bir an o kadar dgruyuda anlattim. Gerisi onlarn hayati biz cekyik kendimimizi iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?