- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
-
Simdi eltim layinpederimde kaynimla kizda gitmisler esime abisine basin sıkısırsa bize gel ddemis bnde istemiyrm oyle insani evime sokmam. Onu ayartan bnm kocamida ayartr dedim giderim dedim esimde gidersen git o bnm abim ne yapayim dedi valla sinir oldum kizi bulsam yolacam
Gerçekten ne biçim insanların içine karışmışsınız.Simdi eltim layinpederimde kaynimla kizda gitmisler esime abisine basin sıkısırsa bize gel ddemis bnde istemiyrm oyle insani evime sokmam. Onu ayartan bnm kocamida ayartr dedim giderim dedim esimde gidersen git o bnm abim ne yapayim dedi valla sinir oldum kizi bulsam yolacam
Gerçekten ne biçim insanların içine karışmışsınız.
Kaynınız eltinizi aldatıyor, eşinizde kaynınıza ve bu metresine, gelin biz de kalın diyor. Yanlış mı anladım?
Kayın, elti, metres, koca hepsi pek ahlaki erdemlere sahip değil galiba. Allah yardımcınız olsun.
simdi esim ahlaksiz ve yahut namussuz birimi oluyor ?
Elmayra, tebrik ederim, bebegin icin.Lohusa kafam yandı okuduğumu anlayacağım diye
Allah Razı olsun, cok tesekkur ederimElmayra, tebrik ederim, bebegin icin.
Allah anali babali buyutsun, hayirli evlat etsin insallah.
Hayir aksine telefonda basin sıkısirsa gel dedi tartistik bozde dedim gelirse ben gidetimw gidersen git dedi abisiymis bende karinim getorecegini sanmiyorum ama beni kiyasladigi insana bak!
Bide bana demezmi tepemi arttirma sen ne karion dedim aynisini sende yaparsin baksana dedim yarfim yataklik yapiyosun
Peki eltinin sizde kalma sebebi neydi de, o ara kocası kızı eve getirmiş? Ben eşim olmadan kaynımın evinde kalmam yani.Kizlar aksam musait degildim ve elimde telim vardi sadece aciklamamida yazdim telden cok zor oluyor .
Soyleki sabah kaynım aramis ben onu kiskandirmak icin o kizi eve getirdim demis bende bundan. Gerisi artik beni ilgilendirmez dedim eltimde ben seviyorum onu gelsin raziyim demis bize artik soz dusmuyor kendi adima soyluyotum esimi bir kadinla o evden gormem yeterli olur zaten kabullendiyse ve inandiysa bisey diyemiyorum artik pes diyorum sadece !
Kayinpederimele konustum sabah telefonda kilidi degostirdim ortada kalfi pisman oldu dedi bncede oyle eltimi sevmiyorum ama uzgunum hemde cok izgunum sabaha kadar dondum durdum yerimde. Kayinvalidem hastalandi.
Esimde abisine rahatmisin simdi dedi ? Ok korktum kayinvalideme bisey olacak diye
Esim terbiyesiz namussuz bir insan degil bir an icin nasil dundugunude bilmiyorum bizde tartistik eltimi sevmesemde kendimi onun yerine koydum ayni sekilde esime empati yap dedim ayni ben yapsam sana ne olurdu ?
İnananan inansin ben kaynima samimiyetine daha inanmiyorum,
Kayinpederimde inanmiyor sadece inanmis gibi yapiyorlar. Yuva dagilmadin annesi babasi yok eltimin ortada kalmasin diye ama bu bir ise zaten yaramayacak yedigi tokat vs, hakaretle kaldi kapatti olayi kaynima hayirlis olsun diyorum haklarinda ama ne ben ne esim artik kaynimla konusmuyacagiz. İstemiyprum konusmadini aciklamamai yaptim ve koninun izninizlr kapatilmasini istiyorum .
Ve
Utfen , lutfen esime p .. muamelesi yapmayin . Esim hassas biri zarari dogruyu dusunemedi bir an o kadar dgruyuda anlattim. Gerisi onlarn hayati biz cekyik kendimimizi iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?