ne bicim insanlar var yahu

Konumun kapatilmasini istiyorum sayin mune
Anlatamafim sanirim arkadaslara sevhilisini kacirmis bize getirmek istedi esimde gelsin dedi vazgecrdim simdi esim ahlaksiz ve yahut namussuz birimi oluyor ?
Ben zaten istemiyorm ki ustune soz soylemeye hakki yok onda bir an kafasi karisti belliki dogruyu farrkettirdim

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz nerelisiniz nasl bozk bi yazı olmuş... siznkilerde bir hoş...
Hepsi ayrı cins.. .kaynınız bi kazakla evli,üstüne kız kaçırdı... eşinizde kazak hanımı yeğeninin anasını dövüp kaçırdığı kıza sahip çıktı... kp de pek anlamadım... oda cins kesin...

K.bakmayında sizin bey de farklı bi cins.. eltiniz yuvası için cıngar çıkarmıs esiniz haksiz. Gidip kardeşini ve yuva yıkan o kadın bozmasını döveymiş...
Sizde eltehize şükredin...

karısını döven kaynın sevgilisi ile sizde kalmasın tabi haklısın.. zaten kayınpederinde almayacakmış evine.. bence eşini sen değil babası ikna eder.. eltin evi terketmiş madem kaynın gitsin kendi evine otursun sevgilisi ile değil mi?

şimdi konuyu çözeyim,cevap yazacağım.
biraz müddet

bunuda çözeyim,yazacağım bir sn..

nasıl ya,kayınbiraderin sevgiisini sizemi getirecekler. eşinmi izin vermiş buna

iğrenç gerçekten. nasıl bir aileye düşmüşsün sen

Kimse sana kocan ahlaksız yada namussuz dememiş konu sahibi.
ama evet evli bir adamı sevgilisiyle birlikte kendi evine çağıran bir adam da benim namus ahlak anlayışıma göre bir terslik vardır.
sonradan vazgeçmesine sevindim tabiki ama çok zor durumda kalırlarsa yine çalacakları ilk kapı sizinki.
olan o kadına olmuş gerçi adam olamamış birine çocuk vermiş birde yazık.

aklın yolu bir m une. şoka girdim. bu nasıl genişik kocada

Arkadaş millet bi de cevap verebilmiş yahu!
Ben neden hiç bişey anlamadım ya.
İçime TDK kaçmış, imla kurallarına uyulmayan hiç bir yazıyı anlamıyorum.
Devrik cümleleri toparlayamıyorum.

Kizlar aksam musait degildim ve elimde telim vardi sadece aciklamamida yazdim telden cok zor oluyor .
Soyleki sabah kaynım aramis ben onu kiskandirmak icin o kizi eve getirdim demis bende bundan. Gerisi artik beni ilgilendirmez dedim eltimde ben seviyorum onu gelsin raziyim demis bize artik soz dusmuyor kendi adima soyluyotum esimi bir kadinla o evden gormem yeterli olur zaten kabullendiyse ve inandiysa bisey diyemiyorum artik pes diyorum sadece !
Kayinpederimele konustum sabah telefonda kilidi degostirdim ortada kalfi pisman oldu dedi bncede oyle eltimi sevmiyorum ama uzgunum hemde cok izgunum sabaha kadar dondum durdum yerimde. Kayinvalidem hastalandi.
Esimde abisine rahatmisin simdi dedi ? Ok korktum kayinvalideme bisey olacak diye

Esim terbiyesiz namussuz bir insan degil bir an icin nasil dundugunude bilmiyorum bizde tartistik eltimi sevmesemde kendimi onun yerine koydum ayni sekilde esime empati yap dedim ayni ben yapsam sana ne olurdu ?

İnananan inansin ben kaynima samimiyetine daha inanmiyorum,
Kayinpederimde inanmiyor sadece inanmis gibi yapiyorlar. Yuva dagilmadin annesi babasi yok eltimin ortada kalmasin diye ama bu bir ise zaten yaramayacak yedigi tokat vs, hakaretle kaldi kapatti olayi kaynima hayirlis olsun diyorum haklarinda ama ne ben ne esim artik kaynimla konusmuyacagiz. İstemiyprum konusmadini aciklamamai yaptim ve koninun izninizlr kapatilmasini istiyorum .
Ve
Utfen , lutfen esime p .. muamelesi yapmayin . Esim hassas biri zarari dogruyu dusunemedi bir an o kadar dgruyuda anlattim. Gerisi onlarn hayati biz cekyik kendimimizi iyi forumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…