Ne bu imdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy bidaha okudum ondan sonraki olanlarada..
sana artik hak veremicem canim yaaaaa.. ne ugrasip duruyorsun cocukla...?
vallah cocugu bunaltmisin ...ne diyim

ya ne kadar çocuksu şeylerle uğraşıyosunuz.senin yazdıklarını okuduğum zamanıma yazık.yarım saatir senin yazdığın şeyleri okuyorum kaile alınacak hiç bişi göremedim.bence burayı boşuna meşgul ediyosun.

Keşke herşey güzel gitseydi keşke sorun sadece anlaşmazlıktan ibaret olsaydı Dün sabah hatta evvel ki gece bana öyle yapıcı msjlar attı ki.. Dün sabahta öyle.. Barışmaya başlamıştık az çok hatta en sonunda barışmıştık. Sabah 10 da barıştık öğleden sonra 12 de ayrıldık. Sebebide şu... Ondan habersiz nete girmeme kızıyo biliyosunuz. Bana dediki bir daha benden habersiz girecekmisin? Hyr peki sen facebook unu kapatıcak mısın derken ordan kavga çıktı. Derken ve biz yine ayrıldık. Akşam işten çıkmasına yakın bi msj attım. Cvp olarak sen herşeye değersin çok iyi kalpli bi insansın senin yaptını kimse yapmazdı vs vs.. Seni çok seviyorum ama bilmiyorum dedi msjda.. Neyse işte aradı beni konuştuk. Öyle bi içten konuştu ki... Özlem dolu hüzünlü ne biliyim ya Biz konuşurken annem geldi tlfnu annem ladı benimkinin sesi dışarı çıkıyodu anneme öyle bir annem dediki yer gök inledi sanki Annem çok duygulandı ben öyle uygulandım Annemle konuştular baya. Aramızı düzelt gibi laflar etmiş sanırım. Neyse annem gitti biz konuştuk yine. Banyoya girmesi gerekti. Banyodan sonra aradı yine ama öyle bişey ki banyodan önceki adamla banyodan sonraki adam bir değildi Kızlar nihayetinde sonunda ayrıldık. İşleri tamamen bitirdik. Bana duruma alışıncaya kadar mesajlaşmaya devam edelim dedi ama ben kabul etmedim. Tlfnları kapatırken grşz die kapattık ama bitmişti işte. Ben bi msj attım daha sonra ona. 15 dk sonra. Bundan sonra görüşmücez kalbimde de beynimde de bitirdim bu durumu artık hoşçakal dedim. Cvp gelmedi gelmesinde zaten ama canımı sıkan daha başka bi sorun var çok kötü bir sorun...

BUnun aklı başında değil kızlar. Uçmuş.. Şöyleki.. Askerde usta birliğine gittiğinden beri dikkatimi çeken bişey var. Bana bi söz söylüyo herhangi bi söz bi olaylada ilgili olabilir. Ama 5 dakika sonra ya da 1 gün sonra ona sorduğumda bunu yalanlıyo. Hatırlamıyodu. Ben dalga geçiyo benimle sanırdım. Kızardım bana yalan söylüytor die. Askerden geldi ve işler iyice tuhaflaştı. Bir dakika iyse diğer dakika kötü Dün annemle konuşurken aynen şunları söylemiş Benim içimde iki ya da üç ben daha var. Yolda giderken çok korkuyorum anne arkamda birisi beni takip ediyo sanıyorum. Bişeler düşünürken herkesin içinde sesli düşünüyorum kendi kendime konuşuyorum farketmeden. O an bişey düşünürken sanki başka biriside benim düşündüğüm şeyi benimle beraber düşünüyo Dün ayrılmadan önce annem işten çıkınca napıcaksın die sordu ( işten çıkma durumu var ) köye giderim onu bunu yaparım demiş. Ama 5 dk sonra tlfnu ben aldım napıcaksın en iyisi köye git dedim. Köyde napıcam orda bunalıyorum felan dedi. Çok zıt kızlar. Aklı gelip gidiyo. Bişey yapmak isterken birisi beni önce teşfik ediyo sonra engelliyo diyo korkuyorum kızlar. Şizofren olmasından korkuyorum. Kimse ilgilenmiyo onla. Bi kere abisine durumu anlatıcak oldum susturdu beni. Bana hiç öyle gelmedi sorun senle ilgili olabilir diyo. Ayrılmışta olsak sağlıklı olmasını istiyorum ama elimden bişey gelmiyo napmam lazım

Canım napmam lazım diye soruyosun, yardımcı olmaya çalışıyoruz dinlemiyosun bildiğini okuyosun daha :uhm:
bana hiç öyle gelmedi sorun senle olabilir demiş abisi, hadi abisi sorumsuz hiç mi bi Allahın kulu anlamıyo senden başka böyle olduğunu..

valla ben kendimi inatçı bilirdim sen beni de geçmişsin, dinle azıcık ya :bbo: cevap vermiyorum diyordun ohooooo geri barışmışlarda 2 saate geri ayrılmışlar vereliniortak

Aynen katılıyorum.. Valla okadar çok olay yaşıyosunuz ki artık takip edemiyoruz yani..
Takip etsekte bi işe yaramıyo sen yine kendi bildiğini okuyosun ve sonuç yine aynı.. :sm_confused:

yaw erkekler bu kadar ince düşünemez ki.. o yüzden sende ince düşünmeyeceksin.. onların geninde yok ince düşünmek.. zamanla alışıp umursamıyor insan zaten.. üzme kendini.. ince düşünme elinden geldiğince.. konunun tamamını okumadım ama umarım barışmışsınızdır.. sevgiler,

size tavsiyem onun görmek istediği gibi olun bir süre.. fazla üstüne gitmeyin.. hı, hı diyin ne diyosa.. valla düşünme fazla. kimsenin yerine düşünüp, hareket etme zaten.. herşeyin ilacı zaman.. askerlik dengesini bozuyor erkeklerin hee.. keyfine bak.. huzuruna bak.. yaw kafana eserse konuşmuyorum senle de.. bırak o arasın.. üstüne üstüne gitme.. yani sana tavsiyem ona biraz sevdiğin mesai arkadaşına davrandığın gibi davran.. bekle canım.. bekle.. sabret.. zaman herşeyin ilacıdır..

canım büyütme bu kadar ne ar ki bunda..sana ne güzel anlatmıs işte yapıcagı işi..bunda kırılacak hiç birşey yok ki..büyütme canım sen..ona destek olmalısın..bak ne güzel iş kurucaklarmısss..o lafıda kızgınlıkla söylemiştir sen üstüne gelince oda sinirle söylemiş demekki..kafana takmaa bişey yok bunda

ya kızlar bi umut aramasını bekliyorum yaa. Aramadı

Senı attığın mesajda ben ayrılmak ıstedıgını anlarım,O nıye arasın ki

Senı attığın mesajda ben ayrılmak ıstedıgını anlarım,O nıye arasın ki

En son kaç gün önce bu msjı attı?
ne zamandır aramıyor özel aramanın sevgilisi sımdı ? takipleyemedım

2 gündür görüşmüyoruz. Pazartesi konuştuk grşz die tlfnları kapattık ama öncesinde söylediği şey sinirimi bozmuştu. Duruma alışıncaya kadar görüşmeye devam ederiz dedi. Bende msj attım bitti kafamda da kalbimde de die. Hoşçakal görüşmücez dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…