ben sana hak veriyorum cnm..
sevgilinde baya bi ters konsmus yanii.. mademki evlenmeyi düsünüyorsunuz ozaman elbetteki birbirinize sorup danisacaksiniz...
kesk o mesaji yazmasaydin...
sen yapsaydin böyle biseyi acaba o nasil bir tepki verirdi merak ettim?
Bence biraz kafani dinle ve tekrar ara, arayi düzelt barii eger icinden geliyorsa...
tartisma sonucta pek fazla büyütülecek bisi degil barisirsiniz.. hayirlisi olsun..
Canım napmam lazım diye soruyosun, yardımcı olmaya çalışıyoruz dinlemiyosun bildiğini okuyosun daha :uhm:
bana hiç öyle gelmedi sorun senle olabilir demiş abisi, hadi abisi sorumsuz hiç mi bi Allahın kulu anlamıyo senden başka böyle olduğunu..
valla ben kendimi inatçı bilirdim sen beni de geçmişsin, dinle azıcık ya :bbo: cevap vermiyorum diyordun ohooooo geri barışmışlarda 2 saate geri ayrılmışlar vereliniortak
BUnun aklı başında değil kızlar. Uçmuş.. Şöyleki.. Askerde usta birliğine gittiğinden beri dikkatimi çeken bişey var. Bana bi söz söylüyo herhangi bi söz bi olaylada ilgili olabilir. Ama 5 dakika sonra ya da 1 gün sonra ona sorduğumda bunu yalanlıyo. Hatırlamıyodu. Ben dalga geçiyo benimle sanırdım. Kızardım bana yalan söylüytor die. Askerden geldi ve işler iyice tuhaflaştı. Bir dakika iyse diğer dakika kötüDün annemle konuşurken aynen şunları söylemiş Benim içimde iki ya da üç ben daha var. Yolda giderken çok korkuyorum anne arkamda birisi beni takip ediyo sanıyorum. Bişeler düşünürken herkesin içinde sesli düşünüyorum kendi kendime konuşuyorum farketmeden. O an bişey düşünürken sanki başka biriside benim düşündüğüm şeyi benimle beraber düşünüyo Dün ayrılmadan önce annem işten çıkınca napıcaksın die sordu ( işten çıkma durumu var ) köye giderim onu bunu yaparım demiş. Ama 5 dk sonra tlfnu ben aldım napıcaksın en iyisi köye git dedim. Köyde napıcam orda bunalıyorum felan dedi. Çok zıt kızlar. Aklı gelip gidiyo. Bişey yapmak isterken birisi beni önce teşfik ediyo sonra engelliyo diyo korkuyorum kızlar. Şizofren olmasından korkuyorum. Kimse ilgilenmiyo onla. Bi kere abisine durumu anlatıcak oldum susturdu beni. Bana hiç öyle gelmedi sorun senle ilgili olabilir diyo. Ayrılmışta olsak sağlıklı olmasını istiyorum ama elimden bişey gelmiyo napmam lazım
Ahhh özel_arama Vah özel_aramaa =)) -tatlicadiarzu-
Ahhh özel_arama Vah özel_aramaa =)) -tatlicadiarzu-
Senı attığın mesajda ben ayrılmak ıstedıgını anlarım,O nıye arasın ki
ya kızlar bi umut aramasını bekliyorum yaa. Aramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?