- Konu Sahibi akarsuberil
-
Niye zamanını boşa harcasın canım...Kendine hemen yeni bir yol çiz, o sadece vicdanını rahatlatmak için seninle görüşmeyi istiyor. Ama arkadaşça görüşürsünüz orası size kalmış. Bence sevginin bitti yerde ilişkiyide tamamen noktalamak gerek. Kendinize değer verin ve sizi istemeyeni siz asla istemeyin. Size değer veren ve sizinle bir ömür geçirmek isteyen birileri mutlaka karşınıza çıkar üzülmeyin, salın ipini gitsin....
Yazdıklarının geneline katılıyorum. Sadece arkadaş olarak görüşme kısmı hariç. Eski sevgiliye arkadaş gözüyle bakılmaz bence.. Güle papatya desen papatya gibi kokar mı?
herkese merhaba benim 4 yıllık bır ılıskım vardı yanı vardı dıyorum
suan olaylar cok karıstı bırlıkte oldugum kısı evlılık olarak bır gelecegımız yok dedı (sankı gelecegı göruyor nerden bılıyorsa)
neyse ben cok agladım baya uzuldum gözumden yas gelmeyınceye kadar yanı sız dusunun.
sonra cok ah ettım hakkımı helal etmedım ona ne burda ne ahırette benden sonra kımseyle mutlu olmasın ıstedım
bu beyefendı bana sana cok söylemeye calıstım anlamadın dedı.tamam anlamamıs olabılırım acıkcası bırazda saf bır ınsanım sanırım ıkı gulenı dost bılırım
sımdı durum ıse bu olaylar olalı 2 hafta olacak nerdeyse ama gala benımle konusyor eglenıyor ee görüsmeyelım o zaman dıyorum sen ıstedıgın surece ben senı yalnız bırakmam dıyor yanı neden nedır bu gıt baskasını tanı o zaman zaten bıtıren sensın hem gelecek yok dıyor hemde sen ıstemedıgın surece ben yanındayım dıyor sımdı bu ne
Yazdıklarının geneline katılıyorum. Sadece arkadaş olarak görüşme kısmı hariç. Eski sevgiliye arkadaş gözüyle bakılmaz bence.. Güle papatya desen papatya gibi kokar mı?
bırlıkte oldugum kısı evlılık olarak bır gelecegımız yok dedı (sankı gelecegı göruyor nerden bılıyorsa)
hem gelecek yok dıyor hemde sen ıstemedıgın surece ben yanındayım dıyor sımdı bu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?