- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi akarsuberil
-
söylediği üzere henüz evlilik gibi planları yokmuş illa birlikte olduğunuz kişiyle evleniceksiniz diye bir kaide yok onunla olmaktan mutluysanız zevk alıyorsanız ilişkiye böylede devam edebilirsiniz en azından açıkça düşüncelerini söylemiş sizde ona göre bi yol çizersiniz
adamın dünya umrunda değil ilişki bitmiş laflar söylemiş neler olmuş hala gelip canın şunu istedi mi getireyim mi nerede eğlenmek istersin bu ne ya adam mı dengesiz anlamadım eee git başkasını tanı o zaman bana ne iyi davranıyorsun
bu nasıl bir zihniyettir ya???!! ne demek ilerisi olmayan biriyle neden boş yere zaman harcasın tabiri caizse kendini mi kullandırtsın !!! iyi gezsin tozsun sona hadi güle gülee... yok öyleekonu sahibi arkadaşımız sizin bu düşüncenizle aynı fikre sahip değil bence öyle olsaydı gözlerinde yaş gelmeyecek duruma gelene kadar ağlamazdı ...
tskler sizinde kandiliniz kutlu olsun ...
Bence erkek arkadaşın senin çantada keklik olmanı istiyor istediği zaman bitirecek,istediği zaman hadi başlayalım vs vs.Güya hep yanında ya sende kanacaksın ona ama;bence en doğru olanı onunla tamamiyle ilişkini koparman ve tavrını koyman..arkadaş falan da kalınamaz bırakın o sizin yalnız eski sevgiliniz olarak kalsın.
Bu arada onu hala istiyorsanız da tavrınızı koymanız gerektiği düşüncesindeyim.inş bir nebze bile olsa yardımcı olmuşumdur.
Benim fikirlerime laf söylemek sizin ne haddinize katılmıyorsanız ya görmezden gelip geçin ya da daha düzgün yorumlar yapınasıl sizinki nasıl bi zihniyettir gına geldi artık bu cahil yaklaşımlardan insanların 16 yaşındaykende sevgilisi olabiliyo ozamanda mı evliliği düşünücek birlikte olduğu kişiyle... bir kişinin karşı cinsle duygusal bi arkadaşlık kurması kendini kullandırtması mı demek bırakın bu saçma sapan düşünceleri artık, kadın olarak kendinizi bu kadar küçük düşürmeye çalışmayın bi erkekle gezdim tozdum onu beni kullandı ben şimdi naparım mantığından çıkın artık ne yaşanıyorsa eşit yaşanıyo kadını kaybeden taraf olarak görmekten vazgeçin kızda erkeği kullanıyo ozaman nedir bu gezdin tozdun erkek seni kullandı mantığı yahu evliliği düşünmenin yaşı ve zamanı vardır bu zamana kadar biriyle bi ilişki ister yaşarsın ister zamana bırakırsın vakti geldiğinde biriyle beraber olup evliliği düşünürsün.
Konu sahibi ister benimle aynı fikirde olur ister olmaz ben yorumumu yaptım benim düşüncem bu şekilde
İlaveten hala karşı cinsle beraberliği kadının kendini kullandırması olarak gören hemcinslerimden utanıyorum kadın hakları diye biz boşuna parçalıyoruz kendimizi hala bi erkekle gezdin tozdun kendini kullandırdın diye düşünen insanlar var işte hele ki hemcinsi olarak daha fazla anlayışlı olunacağı yerde en çok aşağı çekmeye kadını dibe indirmeye bi erkekle gezdi tozdu diye namusuna laf etmeye çalışan kadınlardan utanıyorum erkeklerden ziyade sizinle mücadele etmek lazım haklarımız eşitliğimiz konusunda.Bir kadın olarak utanıyorum sizin gibi insanlardan.
süpersinizz .. ayakta alkışlayasım geldiii .. ...müthişsiniz.. ne diyimmmm bayıldımm düşüncelerinize
4 yıl 4 yıl diye tutturmuşsun ama insanlar 20-30 yıl sonra boşanabiliyorlar.
Eee hani bir yastıkta kocayacaklardı ? Hani ölene kadardı ?
20 yıl sonra mı anladılar olmayacağını ? 20 yıl yaşarken iyi miydi ?
Evet...
Yıla göre sorgulamak bence doğru değil.
Zamanla birikimler oluyor,insanlar farklı yönlerde gelişebiliyor,en azından gönülleri geçiyor yahu.
4 yılınız geçti diye evlenmeye mecbur değil.
Seni kandırmış olsa,aldatmış olsa,dolandırmış olsa tamam ondan kötüsü yok.
Ama karşında niyetini açıkça belirten birisi var.
Bence iş sana düşüyor.Sen de niyetini açıkça belirt o zaman.
Kusura bakma ben evlenmeyeceksek görüşmek-konuşmak istemiyorum de...
herkese merhaba benim 4 yıllık bır ılıskım vardı yanı vardı dıyorum
suan olaylar cok karıstı bırlıkte oldugum kısı evlılık olarak bır gelecegımız yok dedı (sankı gelecegı göruyor nerden bılıyorsa)
neyse ben cok agladım baya uzuldum gözumden yas gelmeyınceye kadar yanı sız dusunun.
sonra cok ah ettım hakkımı helal etmedım ona ne burda ne ahırette benden sonra kımseyle mutlu olmasın ıstedım
bu beyefendı bana sana cok söylemeye calıstım anlamadın dedı.tamam anlamamıs olabılırım acıkcası bırazda saf bır ınsanım sanırım ıkı gulenı dost bılırım
sımdı durum ıse bu olaylar olalı 2 hafta olacak nerdeyse ama gala benımle konusyor eglenıyor ee görüsmeyelım o zaman dıyorum sen ıstedıgın surece ben senı yalnız bırakmam dıyor yanı neden nedır bu gıt baskasını tanı o zaman zaten bıtıren sensın hem gelecek yok dıyor hemde sen ıstemedıgın surece ben yanındayım dıyor sımdı bu ne
yanı cıdden ne bende bır tepksızım ben be oldum bılmıyorum bazen cok kötu oluyorum bazen Allahından bulsun dıyorum ama
(kandılınız mübarek olsun bu arada)
niye bu kadar sert cevap verdiniz anlamadım 4 yıl diye tutturmadım sadece neden böyle davranıyor bitiriyorsa neden bu kadar ilgili davranıyor dedim ben sizin şahsınıza sert bi cevap vermedim burda nice kişiler var 5 veya 6 yıl bitince herkes sorguluyor neden böyle oldu dıye evet 20 yıl sonra da bi evlilik bitebiliyor ama bişey vardır herkesin derdi kendine büyüktür diye tabi evlenecek diye bişey yok am abu düşünce çok uzun zaman önce varmış onda 2 yıl önce de söyleyebilirdi.hee ne oldu şimdi söyledi ama bu sefer ayrılmış bir kişi gibi degil yine aynı davranılması aklımı karıstırıyor dedim.yanlış anlaşıldıysam affola ama yanlış anlasılacak bıseyde göremedim pek
Yo şahsıma sert cevap vermemişsin,öyle düşünmedim.
Ben de sana sert yazmak maksadında değildim,lütfen yanlış anlama.
Yazı dili,kestirme yazınca sert görünebiliyor.
Öfkeyle yazmış değilim yani,sakin kafayla yazdım :)
Ama hakikaten tüm mesajlarında 4 yıl lafı geçiyor.
ben yanlış anladım o zaman cümlenizde baya bi tepki olduğunu düşündüm
her cümlede 4 yıl yazıyordurda ama 4 yılım gitti diye değil bunca zaman neden söylenmedi aptal yerine konulmuş gibi hissettiğimdendir.sizin cümlenizden 4 yılda herşey güzelmişte iki tarafta seviyormusta biri taraf ayrılmış gibi yazmışssınız kopukluk burda olmus sanırım cünkü bana söylediğine göre çok önceden bu düşüncesi varmış o çoook önceden zaman diliminde söylenseymiş daha iyi olur anlamında söylemiştim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?