- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Mantıklı söyledikleri ama ben yinede emin olamazdım tabiiYaaaa o zaman kazen benim.kocayi masum çıkartır kesin
mesaj sayısı az2011'den beri üyesin yani neredeyse 5 sene ve beni tanımıyorsun.
Evet eski uyeyim ama yaklaşık 2 senedir aktif kullanıyorum kazen. Bilemedim ki bayan hep olunca erkek olma ihtimalini düşünmemiştim. Erkek gibi düşününce aklıma erkek olduğun geldi. Kusura bakma kezennn2011'den beri üyesin yani neredeyse 5 sene ve beni tanımıyorsun.
neden maçın heycanlı yerinde msj yazssın anı yaşamak varken
Benim 10 fırın ekmek yemem lazım ya gözümün açılması için :)Bak bu adam gittiği yerleri haber veren bir tip değilmiş konu arasinda yazdi konu sahibi.
Önceden vukuatida var.
Ben vukuatsiz haber vermeyi sevmeyen bir erkek atsa bu mesaji yine pusuya yatarim.
Durum toz pembe degil, acalim gozleri :)))
Bak şimdi. Biz gelen o.meşhur mesajdan 1 saat önce konuştuk. Çiğ köfte alır misin dedim. Tamam dedi. Maçta o vakitlerde başladı. Aradan 1 saat geçti ben ona hiç bir şey sormadım. Bana " maçı izliyoruz" diye mesaj atti. Olay bu. Sabah konuştuğumuz da yarın sınav var geç kalma demiştim. Yani maçtan hiç bir şekilde haberim.yok.Konu sahibi eminim şuan kafanda deli sorular ve oldukçada huzursuzsun.Sinek küçük ama mide bulandırır işte.Bir şey soracağım bugün olanları tam olarak anlatırmısın.Konuşmaların ,mesajların içeriği sıralaması şeklinde .Ancak bu şekilde daha net birşeyler söyleyebilirim.Kendimi dedektif gibi hissettim
Evet eski uyeyim ama yaklaşık 2 senedir aktif kullanıyorum kazen. Bilemedim ki bayan hep olunca erkek olma ihtimalini düşünmemiştim. Erkek gibi düşününce aklıma erkek olduğun geldi. Kusura bakma kezennn
Konu o değil aslında. Maç izleyeceğim biraz geçilebilirim dese tamam da maç bitimine kalmis 20 dk ne habero bu durduk yere. Zaten maçta olduğunu bilmiyorum yanihaber verse suç
vermese suç
Ha bu arada kezen diye yanlış yazdım kazen. Anladım. Sağolasınerkek üye yasak...
Yapma kazen:) eşin burda mi?:)))Bu arada sevgili eşime mesajı buradan vereyim de ;
"Yarın ben Assos'a gidiyoruz. Telefonla ulaşamazsan kesin teknedeyizdir. Gelirken çiğ köfte alayım mı ?"
gelince adama bana niye nerde olduğnu söyledin diye sorda bi daha asla haber vermesinKonu o değil aslında. Maç izleyeceğim biraz geçilebilirim dese tamam da maç bitimine kalmis 20 dk ne habero bu durduk yere. Zaten maçta olduğunu bilmiyorum yani
Konu o değil aslında. Maç izleyeceğim biraz geçilebilirim dese tamam da maç bitimine kalmis 20 dk ne habero bu durduk yere. Zaten maçta olduğunu bilmiyorum yani
Bende guvensizlik varya bir de böyle olunca çik işin içinden çıkabilirsen:)))Benim 10 fırın ekmek yemem lazım ya gözümün açılması için :)
İnan ki hiç aklıma gelmez eşim böyle bi mesaj atsa..
Hatta bariz yanlışlıkla atılmış bir mesaj olsun gene şüphelenmem. İşyerinden bi istek geldi o da maç izliyorum Canım yazdı ilgilenemiyorum baabında diye düşünürüm ancak önceden yanlışı olan erkekten gelse bu belki farklı düşünürüm. Durum değişir
dimi ama ya patron neden hep kötüye yoruluyor kiAblacım adam mesajı yazmış ama gönder tuşuna MAÇIN heyecanından basamamış bakmış mesaj gitmemiş o zaman yollamış.
Lütfen rahat ol
Bak şimdi. Biz gelen o.meşhur mesajdan 1 saat önce konuştuk. Çiğ köfte alır misin dedim. Tamam dedi. Maçta o vakitlerde başladı. Aradan 1 saat geçti ben ona hiç bir şey sormadım. Bana " maçı izliyoruz" diye mesaj atti. Olay bu. Sabah konuştuğumuz da yarın sınav var geç kalma demiştim. Yani maçtan hiç bir şekilde haberim.yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?