Ne demek bu?

2011'den beri üyesin yani neredeyse 5 sene ve beni tanımıyorsun.
Evet eski uyeyim ama yaklaşık 2 senedir aktif kullanıyorum kazen. Bilemedim ki bayan hep olunca erkek olma ihtimalini düşünmemiştim. Erkek gibi düşününce aklıma erkek olduğun geldi. Kusura bakma kezennn

neden maçın heycanlı yerinde msj yazssın anı yaşamak varken

Çünkü adam sabıkalı ve eşi evde çğ köfte bekliyor ama o maçı izleyip bitirmek istiyor haber veriyor :)
Olay kesinlikle böyle konu sahibi içini rahat tut bence :)

Bak bu adam gittiği yerleri haber veren bir tip değilmiş konu arasinda yazdi konu sahibi.
Önceden vukuatida var.
Ben vukuatsiz haber vermeyi sevmeyen bir erkek atsa bu mesaji yine pusuya yatarim.
Durum toz pembe degil, acalim gozleri :)))
Benim 10 fırın ekmek yemem lazım ya gözümün açılması için :)

İnan ki hiç aklıma gelmez eşim böyle bi mesaj atsa..

Hatta bariz yanlışlıkla atılmış bir mesaj olsun gene şüphelenmem. İşyerinden bi istek geldi o da maç izliyorum Canım yazdı ilgilenemiyorum baabında diye düşünürüm ancak önceden yanlışı olan erkekten gelse bu belki farklı düşünürüm. Durum değişir

Bak şimdi. Biz gelen o.meşhur mesajdan 1 saat önce konuştuk. Çiğ köfte alır misin dedim. Tamam dedi. Maçta o vakitlerde başladı. Aradan 1 saat geçti ben ona hiç bir şey sormadım. Bana " maçı izliyoruz" diye mesaj atti. Olay bu. Sabah konuştuğumuz da yarın sınav var geç kalma demiştim. Yani maçtan hiç bir şekilde haberim.yok.

Bu arada sevgili eşime mesajı buradan vereyim de ;

"Yarın ben Assos'a gidiyoruz. Telefonla ulaşamazsan kesin teknedeyizdir. Gelirken çiğ köfte alayım mı ?"

Evet eski uyeyim ama yaklaşık 2 senedir aktif kullanıyorum kazen. Bilemedim ki bayan hep olunca erkek olma ihtimalini düşünmemiştim. Erkek gibi düşününce aklıma erkek olduğun geldi. Kusura bakma kezennn

erkek üye yasak...

Konu o değil aslında. Maç izleyeceğim biraz geçilebilirim dese tamam da maç bitimine kalmis 20 dk ne habero bu durduk yere. Zaten maçta olduğunu bilmiyorum yani

Ablacım adam mesajı yazmış ama gönder tuşuna MAÇIN heyecanından basamamış bakmış mesaj gitmemiş o zaman yollamış.

Lütfen rahat ol

Bende guvensizlik varya bir de böyle olunca çik işin içinden çıkabilirsen:)))

Birde şu açıdan bak eşin fenomen oldu KK'da...

Son bir sorum sonra fikrimi söyleyeceğim.Arayıp çiğköfte alırmısın dediğin konuşmada telefon açınca nerdesin,ne zaman geleceksin gibi sorular sordunmu ya da o şu an yoldayım geliyorum veya şuan şurdayım gibi birşey söylemedimi.Ben eşimi aradığımda ne yapıyosun diye sorarım bu sorgulamak için değildir ama.Yada samimi bir arkadaşımı aradığımda da ne yapıyorsun derim.Yani o konuşmayı yaptığınızda nerde ,ne yapıyor,kiminle olduğuna dair bir konuşma geçmedimi.Sen açtın ve gelirken çiğköfte al dedin oda tamam dedi ve kapattı öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…