- 17 Mayıs 2011
- 8.090
- 12.152
- 498
- 35
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
İyi ki erkek Değilim ben..
Kızlar ne fenasınız..
Vukuatlı olmasa daha da laf edebilirdim size konu sahibi..
Ama bi his bence de temiz bu Ada'm bu sefer
Kazen kesinlikle sen erkek mantığıyla bakıyorsun. Bu kadar bayanın bulunduğu ortamda hala Biraz da olsa bayan mantığıyla nasıl düşünebiliyorsun yav. Sen hiç mi bu mesajda tuhaflık sezmedin. Yoksa eşimi tanıyın muİçiniz fesat :)
Adamın 40 yılda bir haber vereceği tutmuş onda da telefon hatalı tamamlamış kelimeler.
Normalde haber vermez. Verse bile bu şekilde değil."Maçı izliyorum canım" mesajı aslında "napıyorsun canım?" ın cevabıdır ama adamın Türkçe kıtsa, (ki bir çok erkeğimizde öyle) sadece haber verirken de böyle yarım yamalak yazmış olabilir :) Ben yazsam "Maçı izliyoruz canım geç kalabilirim haberin olsun" yazarım mesela :) Ama erkek işte...
Normalde nasıl mesajlaşır, onu en iyi sen bilirsin...
Zaten ikiniz iyi niyetli tekTek iyi niyetli ben değilmişim :)
Adam ondan sebep hala gelmedi. Valla sınavım var yarın gorcem onun hesabınıBen bu mesajın bana yazılmadığını düşünürdüm. Peki bu mesaj kime yazıldı diye adamın kellesini kopartacak duruma gelirdim.
Kazen kesinlikle sen erkek mantığıyla bakıyorsun. Bu kadar bayanın bulunduğu ortamda hala Biraz da olsa bayan mantığıyla nasıl düşünebiliyorsun yav. Sen hiç mi bu mesajda tuhaflık sezmedin. Yoksa eşimi tanıyın mu
Alkolik bir yerde maç izliyordu. Aldi ise bir iki bişiy karıştırmis olabilir. Zaten o.mesajdan sonra kendisine bir müddet ulaşamadım ki.Bence bir durum varsa bile Abi saf mı ki o kadar eşinin üzerine olan hatla bişiler yapsın? Dökümlerden bişi çıkmaz bence
Whatsapp mesajlarına zaten ulaşılmaz.
Mecbur vereceğim onlara yol yarına kadar ama yumuşatmak için yazdın bencede :))))Erkek mantığı ile bakacağım tabi hemcinslerimi korumak, büyükleri saymak...
Az öncede dediğim gibi olayı biraz yumuşatmak istiyorum yarın sınavınız varmış. Bence tilkilere yol verin aklınızdan.
Sen yinede bi dinle hemen saldırıya geçme olur muAdam ondan sebep hala gelmedi. Valla sınavım var yarın gorcem onun hesabını
Bende 'bizde izliyoruz' diye mesaj atarımEşinize dışarda ne yaptığını sormayıp durduk yere "maçı izliyoruz canım " diye mesaj atarsa size ne düşünürsünüz?
Yani. Bende ayni kanıdayım. İspat etmem lazım bunu. Yarın sınavdan sonra bunla ugrasacagim.Özel Mesaj gelince bir şey var sandım.sorulmadan cevap vermiş, sonunda haberin olsun cevap veremem vs gibi bir açıklama olmadığı için bir soruya cevap gibi. Ayrıca maç izliyoruz değil de maçı izliyoruz demesi maçtan haberdar birine gönderilmiş gibi duruyor. İmla bakımından yorumum budur.
Bende 'bizde izliyoruz' diye mesaj atarım
Yazdım ona mesajla bir kaç bişiy. Hala eve gelmedi korkudan.Sen yinede bi dinle hemen saldırıya geçme olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?