Ne demek bu?

Yahu belki adam maç izlerken aceleyle mesajı yazdı ve cümleyi tamamlayamadan gönder tuşuna basıverdi. Hemen aklınıza kötü şeler getirmeyin. Tabi önceden bir vukuatı yoksa..

Bence benim vereceğim cevap bi ilk olur

benim eşim hiç maç izlemez takım bile tutmuyor doğru düzgün bi beşiktaşlı bi gs bazen Denizlispor ahaha

ben fanatik fenerliyim muhakkak izlerim

Maçtayken bile aklında ben olduğumu düşünüp gülümserim , mutlu olduğu içinde sevinirim

En azindan su an bir halt karistirmiyor mac izliyor diye sevinirim

Ya turkcesi kit ya da baskasina atacagi mesajı size atmis...

Yahu belki adam maç izlerken aceleyle mesajı yazdı ve cümleyi tamamlayamadan gönder tuşuna basıverdi. Hemen aklınıza kötü şeler getirmeyin. Tabi önceden bir vukuatı yoksa..
Sabıkalı canım. Tamam da.mesajdan hemen sonra ben sana mesaj atıyorum, arıyorum. Bana nerdeyse yarım saat sonra dönüp duymadım diyorsun. Destekli at yanj.

kesinlikli mahtıklı :) cevapla yapılıyo genelde ve Adam kesin eşim merak eder bu saatte normalde evde oluyorum merak etmesin diye atmıştır

Sabıkalı canım. Tamam da.mesajdan hemen sonra ben sana mesaj atıyorum, arıyorum. Bana nerdeyse yarım saat sonra dönüp duymadım diyorsun. Destekli at yanj.

Eski konularınıza baktım da, eşiniz bayağı sabıkalıymış. Tüm söylediklerimi üzülerek geri alıyorum. Valla elinizden geleni ardınıza koymayın

Esine guvenmeyen bir kadin icin normal bir suphe. Guvensizlik insani paranoyak eder. Onceki olaylar boyle dusunmeye iter hakli olarak. Kuruntu yaptiginizi dusundum ben. Bana tuhaf gelmedi. Bdv icin ozel mesaj isine de bir aciklik getirseniz? Neden?

Esine guvenmeyen bir kadin icin normal bir suphe. Guvensizlik insani paranoyak eder. Onceki olaylar boyle dusunmeye iter hakli olarak. Kuruntu yaptiginizi dusundum ben. Bana tuhaf gelmedi. Bdv icin ozel mesaj isine de bir aciklik getirseniz? Neden?
Hımm. Benim de haberim yok bu özel mesaj işinden. Konu ile ilgili de inşallah kuruntu dur. Haklı çıkan siz olursunuz.:)

Maç izliyorum çiğköfte alamıyacağım(çiğköfteyi unut)demek istemiş olabilir mi?

Mecbur vereceğim onlara yol yarına kadar ama yumuşatmak için yazdın bencede :))))

Sınavınizda başarılar
Bence artık kk yi bırakın sabah sınavdan sonra bakarsınız
Adamın sizi bu kadar etkilediği yeter
Sınavını daha önemli mesleğiniz için çocuğunuzun geleceği için
İnşallah yaniliriz da adam masumdur siz de rahatlatsiniz

Kurduğu cümle benimle iletişim tarzına uygunsa sorun yok.
Amaaaa farklı bir cümle kalıbı olduğunu hissedersem sessiz takip başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…