- 21 Şubat 2007
- 3.719
- 1.430
- 773
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Sabıkalı canım. Tamam da.mesajdan hemen sonra ben sana mesaj atıyorum, arıyorum. Bana nerdeyse yarım saat sonra dönüp duymadım diyorsun. Destekli at yanj.Yahu belki adam maç izlerken aceleyle mesajı yazdı ve cümleyi tamamlayamadan gönder tuşuna basıverdi. Hemen aklınıza kötü şeler getirmeyin. Tabi önceden bir vukuatı yoksa..
kesinlikli mahtıklı :) cevapla yapılıyo genelde ve Adam kesin eşim merak eder bu saatte normalde evde oluyorum merak etmesin diye atmıştırAklına gelmişsiniz. Birşey yazmak istemiş bunu bulmuş erkek işte :))
Ya da başkasına yazarken sana gelmiş. Bu biraz fesatca teori tabi. İlki daha mantıklı geldi...
Zaten başkasına cevap olarak yazsa telefonda cevapla şeklinde yazar hataya mahal verilmemiş olurdu. Ben ilk ihtimalden yanayım..
Bizde digiturk var adam izlemez mac. Film falan izler.Bence benim vereceğim cevap bi ilk olur
benim eşim hiç maç izlemez takım bile tutmuyor doğru düzgün bi beşiktaşlı bi gs bazen Denizlispor ahaha
ben fanatik fenerliyim muhakkak izlerim
Bence deBence ona bir baskasi ne yapiyorsun mesaji atti. Oda sen oldugunu dusunup yada yanlislikla sana mesaj hatti.
Sabıkalı canım. Tamam da.mesajdan hemen sonra ben sana mesaj atıyorum, arıyorum. Bana nerdeyse yarım saat sonra dönüp duymadım diyorsun. Destekli at yanj.
İnşallah hayır olur sonuYazdım ona mesajla bir kaç bişiy. Hala eve gelmedi korkudan.
Hımm. Benim de haberim yok bu özel mesaj işinden. Konu ile ilgili de inşallah kuruntu dur. Haklı çıkan siz olursunuz.:)Esine guvenmeyen bir kadin icin normal bir suphe. Guvensizlik insani paranoyak eder. Onceki olaylar boyle dusunmeye iter hakli olarak. Kuruntu yaptiginizi dusundum ben. Bana tuhaf gelmedi. Bdv icin ozel mesaj isine de bir aciklik getirseniz? Neden?
Ama ben ona mesajı sorduğumda sana attım. Haber vermek için dedi. Oyle olsa sen bana mesaj attin ya falan derdi.Bence ona bir baskasi ne yapiyorsun mesaji atti. Oda sen oldugunu dusunup yada yanlislikla sana mesaj hatti.
Maç izliyorum çiğköfte alamıyacağım(çiğköfteyi unut)demek istemiş olabilir mi?Bak şimdi. Biz gelen o.meşhur mesajdan 1 saat önce konuştuk. Çiğ köfte alır misin dedim. Tamam dedi. Maçta o vakitlerde başladı. Aradan 1 saat geçti ben ona hiç bir şey sormadım. Bana " maçı izliyoruz" diye mesaj atti. Olay bu. Sabah konuştuğumuz da yarın sınav var geç kalma demiştim. Yani maçtan hiç bir şekilde haberim.yok.
Mecbur vereceğim onlara yol yarına kadar ama yumuşatmak için yazdın bencede :))))
Yani cig kofte gec gelecek mac izliyorum demek istemis galiba :)Evet 1 saat önce yazistik. Dışardaydi. Çiğ köfte alır misin gelirken dedim. O da tamam canım dedi o kdar. Sonrasında ve öncesinde Ben nerdesin, kimlesin veya ne yapıyorsun diye sormadım ki ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?