Ne demek bu?

Konuya gelirsekte, vallahi ben olsam bende şüphelenirim hele ki ortada vukuat varsa. Bu konunun üzerine gitmemeniz için hiçbir sebep yok ama emin olmak için sınav sonrasını bekleyin derim sakin kafayla. Bana özel mesaj gelmedi tabi ama yine de fikrimi belirteyim dedim

Hayret ben sormadan ne yaptığını yazmışsın bana de o bakalım ne dicek :)

Konu çok popüler oldu ya bende yorum yazayım bari mesaj gelmisken erkekler düz mantık kısmına katılıyorum tam maçın heyecanlı yeri geçmiş sonuna gelmişken aman ben cigkofte alacaktım geç kaldım mesaj atayım deyip kısa ve oz mesaj atmış size başkasına atsa başkasına giderdi yani artık telefonlarda mesajlar aynı sayfada olduğuna göre farketmeycek mi başkasına yollasa bence kafaya takacak bir durum yok

"Maç izliyorum, gol anında arayıp telefonu açmayınca, mesajını görmeyince ya da penaltı kaçırıp sinirle telefonu açınca bana kızma diye maçın başında haber veriyorum"

Uğruna bu kadar tartışma yaratılan maç da bari derbi falan olsaydı
Mackolik biri değilse fanatik trabzon lu değilse maçı izlemesi de garip

Gec gelecegini yumusatip haber vermis diye dusunurum esime guveniyorum

Engin goruslerimden yararlanmak için mesaj atılmış hemen yazmak istedim ki sizlerde nacizane fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Ehem ehem ben eşimle en son ne zaman mesajlastigimi hatırlamadığım icin neden yaZdin diye arardim. Ama siz mesajlasiyormussunuz aslında biraz takip altına alsaniz iyi olur. Hatta biz canim da demeyiz o yüzden suphelebilirdim. Bence esinizi takibe alın telefonunu kurcalayin peşine ajan falan takın. Üzerine ses cihazı da yerleştirebilirsiniz. Bunlar gayet de mantıksal düşünceler.

Ben olsam, bu mesaj uzun sure konusmadiktan sonra durup dururken atiliyorsa garipserdim, cunku esim gun icinde bana siklikla mesaj atar, detayli mesajlar atar ve iletisimi koparmaz, bir mesaji oncekiyle baglantilidir her zaman.

Demek istedigim, sordugun sorunun cevabi aslinda senin esinle olan olagan iletisiminin nasil olduguna bagli. Sık mesajlasiyor musunuz, mesajlarin tarzi ve icerigi nasil oluyor vesaire, bunlar onemli. Sonunda yine supheleniyorsan da acik acik sor, sakince. Ya esin bu kadarcik seyden bile rahatsiz edebilecek kadar vukuatlidir, ya da senin senden kaynakli guven problemlerin vardir.

Eski konularını bildiğim için senin benveutkum msj yanlış adrese attı derim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…