Ne demek bu?

Büyük ihtimal bişey yoktur ama bundan sona bi müddet dikkat edersin, hiç yalan söylüyor mu, telefonda sık mesajlasiyor mu vs diye. Baktin bişey yok eskisi gibi rahat takılırsın. Çok problem yapacak bişey yok ama arastirmakta fayda var tabi.

Şimdi yorumlara baktımda ,olaya başka taraftan bakıp mantıklı yorumlar yapan arkadaşlar da olmuş, hersey olabilir,eşinizi tanıyan sizsiniz,o yüzden nerede ne yazar en iyi siz bilirsiniz,mesela benim eşim kolay kolay watsaptan bana mesaj yazmaz açar konuşur ama yazsa erkek işte yarım yamalak yazmış geçmiş işte de diyebilirdim yani eşinizi tanımadığım için bilemedim bak şimdi

Ben genelde nerdesin napıyosun tarzı seyler sormam .Hesap sormak adetim değildir.Biryerden geç kaldiysa sadece arar iyimisin canım derim o da herseyi anlatır.

Bu mesaja da genel olarak iyimisin denilenilir.
İyi olması yeterli.
Ama şüpheli durumlar ve de sorunlar varsa zaten bu da kıvilcim olur ne bileyim .
Güven varsa gitsin baksın gezsin offf.

İlk okuduğumda belki haber vermek amaçlı yazmıştır diye düşünüyordum. Sevgilimle konuşurken ona sordum sence ne anlama geliyordur diye.
Dediği şey , eğer sürekli mesaj atıp haber veren bir tip değilse yanlış kişiye yazmıştır yada deniyor olabilir dedi

Daha once eski konunuza bakmadan yorum yaptım. Erkekler eşlerine haber vermeyi gurur yaptığı için mesajla haber vermiş olabilir. Maç ortasında olduğu icin mesaj atmış olabilir. Kalabalık bir yer de olduğu için mesaj atmış olabilir. Eski konunuzu okudum. Siz daha önce iki kere aldatılmışsınız zaten. Neden affettniz diye sormayacaģım ama affettiğinize göre böyle şeylere irdelemeyin bence. Üzülen yine siz olursunuz. O iki kerenin artma olasılığı %90 çünkü.

Dun cumaydi ve Bursaspor maci vardi.3 buyuklerin maci yoktu.Hangi takimi tutuyor esiniz? Saat kacta atti ve hangi maci izliyormus? Mac muhabbetleri normalde uzak geliyor kadinlara ama ben ve benim gibi futbolla ilgilenenler icin gayet siradan bir haber bildirme cumlesi.Ben takmazdim cunku bende bizim mac basladi,izliyorum diye mesaj atiyorum.

Kizlar söyle birsey söyliyim size. Ben kötü niyetlimiyim ya. Ben sanki başkasına attı da yanlıslikla bana geldi diye algıladim. Sanki o mesajın sahibi ben değilim....

Zaten her halükarda sizin yanınıza gelecek bir adamdan bahsediyoruz.Hani sevgiliniz olsa neyse, başkasına atacakken size atmış diyebiliriz ama bu mesajı size yazdı ve maçtan sonra sizin yanınıza geldi,bu durumda başkasına atmış olması mümkün değil gibi görünüyor.

Tabi artik gec kaldim ama.
Sende hic bisy caktirmadan eve geldiginde " nerdeydin naptin canim" diye sorsaydin.
Bakalim yine mac diycekmiydi.

Bende supelenirdim şahsen başka birine atılan msj sana gelmiş durup dururken maç izliyoruz canım yazmaz bir erkek sana atmış olsa msj maç izliyoruz ark..merak etme demesi gerekmez miydi.Sonra attığın msj karşılık 1 saat sonra cevap vermiş bu da bir soru işareti benim için acaba panik oldu da kendini mi toparladı diye düşünürdüm ama bu işin içinde bir iş var bence

Bu konu neden ozel mesaj olarak geldi fikri olan var mi?

Kimisine göre fesatça düşünmek olsada maçı izliyorum canım bir soruya verilmiş cevap gibi olmuş. Siz desenizki nerdesin napıyorsun evet ama durduk yere haber vermek için bu şekilde bir mesaj atıyorsa canım ben dışardayım maçı izlicez gecikicem yada merak etme tarzında yazması gerekirdi. Şüphelenmekte haklısınız. Ben de olsam aklımdan her şey geçerdi. Ama sakin kalın hemen tepki göstermeyin gözlemleyin. Birde siz mesaja cevap vermiş miydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…