Ne demek bu?

Banada ozel msj olarak geldi
yeni bir uygulamaa falan mi ?

konuya gelince...yalnis gonderildi diyenlerdenim

Maç izliyoruz canım yazsaydi kısaca hbr vermek için olabilir diye dusunebilirdik fakat bi cvp şekli gibi "maçı izliyoruz canim" yazmış bilemiyorum ...
Kötüye de yormak istemiyorum tanıyan sizsiniz. ..

Kizlar söyle birsey söyliyim size. Ben kötü niyetlimiyim ya. Ben sanki başkasına attı da yanlıslikla bana geldi diye algıladim. Sanki o mesajın sahibi ben değilim....

Yanlış yönlendirmek istemem ama 2 secenek var.
Ben de birkere Sevgilime mesaj atiyorum diye arkadaşıma atmistim yanlışlıkla. . yani imkansiz bisey de degil.
Ama umarim diger ihtimaldir.

Erkekler basit dusunur ya hu. Ha mac demis ha maci demis. Adam o sirada ne harfi dusunur ne imlayi. Muhtemelen bir gozu de ekrandadir. Ustelik kendinin hakim oldugu gibi sizin de maca hakim oldugunuzu da dusunebilir. Tipki bizler gibi. Hani bazen, sanki bizim gibi dusunuyor deyip konu anlatiyoruz ya:
-Gecen bizim kizlarlayiz.......
-Hangi kizlar?!

Aldatiyor olsa macta degil onun yaninda olur. Canim demez cankitom falan der. Hatta mesaj atmaz direk acar konusur.

Gonlunuzu ferah tutun. Esinizi sevin ve guvenin. Bir dahaki maci da beraber seyretme teklifinde bulunun.

(Ah kazen ah. Kac dakikami yedin...)

Eğer bana olan ilgisi eskiye göre azalmışsa, bakımını arttırmışsa ve telefonunu saklıyorsa kesinlikle sevgilisi olduğunu ve yanlış mesaj attığını düşünürüm. Evine bağlı, sadık, bensiz adım atmayan ve her yaptığını haber veren bir eşse, bana yazdığını düşünürüm kesinlikle..

bu msjı başkasına gönderirken yanlışlıkla bana gönderdiğini düşünürüm,kiminle msjlaştığını sorarım ona

Whatsup degil normal mesaj. Durduk yerebu şekilde mesaj ayan bir insan değil ki.

Yoo gelmedi eve ya alkolü fazla kaçırdı ya da korkudan gelmedi.

Al.işte aynı seyleri düşünüyoruz canım. Bende aynen boyle düşünüyorum.

Banane bundan ya bana neden sistemden özel mesaj geliyor bunu cevaplamam için ?

Ben böyle bir şey yaşama . ! Yaşarsam da adam ya kılıbığın önde gideni , yada kırıyor cevizleri arama diye yol yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…