- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Kizlar söyle birsey söyliyim size. Ben kötü niyetlimiyim ya. Ben sanki başkasına attı da yanlıslikla bana geldi diye algıladim. Sanki o mesajın sahibi ben değilim....
Ne açıklama yapsa inanmazdim şahsen kafama yatmazdi deli misin de dur duk yere ne msj attin derdimEşinize dışarda ne yaptığını sormayıp durduk yere "maçı izliyoruz canım " diye mesaj atarsa size ne düşünürsünüz?
Kamu spotu:)))Konun pilot konu seçildim sanırım ..
Admin bi uygulama deniyor..:)
Evde de izleyebilir ki maç kolik değil. Alkol için sanırım bu kadar çaba.Uğruna bu kadar tartışma yaratılan maç da bari derbi falan olsaydı
Mackolik biri değilse fanatik trabzon lu değilse maçı izlemesi de garip
Whatsup degil normal mesaj. Durduk yerebu şekilde mesaj ayan bir insan değil ki.Şimdi yorumlara baktımda ,olaya başka taraftan bakıp mantıklı yorumlar yapan arkadaşlar da olmuş, hersey olabilir,eşinizi tanıyan sizsiniz,o yüzden nerede ne yazar en iyi siz bilirsiniz,mesela benim eşim kolay kolay watsaptan bana mesaj yazmaz açar konuşur ama yazsa erkek işte yarım yamalak yazmış geçmiş işte de diyebilirdim yani eşinizi tanımadığım için bilemedim bak şimdi
Yoo gelmedi eve ya alkolü fazla kaçırdı ya da korkudan gelmedi.Zaten her halükarda sizin yanınıza gelecek bir adamdan bahsediyoruz.Hani sevgiliniz olsa neyse, başkasına atacakken size atmış diyebiliriz ama bu mesajı size yazdı ve maçtan sonra sizin yanınıza geldi,bu durumda başkasına atmış olması mümkün değil gibi görünüyor.
Al.işte aynı seyleri düşünüyoruz canım. Bende aynen boyle düşünüyorum.Bende supelenirdim şahsen başka birine atılan msj sana gelmiş durup dururken maç izliyoruz canım yazmaz bir erkek sana atmış olsa msj maç izliyoruz ark..merak etme demesi gerekmez miydi.Sonra attığın msj karşılık 1 saat sonra cevap vermiş bu da bir soru işareti benim için acaba panik oldu da kendini mi toparladı diye düşünürdüm ama bu işin içinde bir iş var bence
Yazdım da yemin ediyor. Bir de kızıyor. Üste çıkmaya çalışıyor sanırımm' Sen maç sevmezsin ve ben sana nerdesin demem, ne iş ? ' diye cevap yazardım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?