- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Geneli ve ben sizin gibi düşünüyoruz.Kesinlikle yanlış attı derim..
Şifresini falan bilmiyorum ki. Hemde onun teline mesaj gidermis. Bugün soracağım bayiye bakalım ona mesaj düşmeden bana gorusme detayı gelir mi?Ay şifresiyle girin hareket dökümüne bakın bakalım başka bi numarayla mesajlaşmışmı ??
Ya giderse gitsin zaten. Eşin değilmi ıncığını cıncığını karıştır. Al elinden telefonu gir şifreyi bak görüşme detayına.Şifresini falan bilmiyorum ki. Hemde onun teline mesaj gidermis. Bugün soracağım bayiye bakalım ona mesaj düşmeden bana gorusme detayı gelir mi?
Şifresini falan bilmiyorum ki. Hemde onun teline mesaj gidermis. Bugün soracağım bayiye bakalım ona mesaj düşmeden bana gorusme detayı gelir mi?
Ya biz öncesinden maç ile ilgili bir şey konuşmadık ki. Madem haber veriyorsun o zaman de ki" biz falanca ile falan yerde maç izliyoruz" ama öyle de değil.Maç izliyoruz da değil, maçı izliyoruz? Sanki daha önce konuşulmuş akşam maç izleneceği veya akşam takımın maçı olduğu, o esnada ne yapıyorsun diye sorulmuş ve ne yapalım işte, maçı izliyoruz anlamında yazılmış gibi...
Ama ortada fol yok yumurta yoksa böyle detaycı bakmamak lazım. Gözünü maçtan ayıramadığı için hızlıca yazıp göndermiş de olabilir
Var canım olmaz mı.Ara sayfaları okumadım. Eşinizden şüphelenmeniz için başka sebeplerinizde var mı?
Arkadaşı bekar onla kalmıştır diye düşünüyorum. Ama sormadım. Konuşmuyorum onunla.Eve gelmemiş olması da bir acayip değil mi? Alkol aldı diyelim nerde kaldı ki bu adam
Arkadaşı bekar onla kalmıştır diye düşünüyorum. Ama sormadım. Konuşmuyorum onunla.
Aynen bende şaşırdım ama iyi olmuş kaçırmayız olaylarıSitenin reytingi mi düştü. Özel mesaj yoluyla konulara yonlendiriliyoruz.
Kizlar söyle birsey söyliyim size. Ben kötü niyetlimiyim ya. Ben sanki başkasına attı da yanlıslikla bana geldi diye algıladim. Sanki o mesajın sahibi ben değilim....
Hii tabiNekadanda duyarlı eş dirim
Tepki verdim valla. Daha Tutamıyorum ki ben içimde bir şeyi. SöylüyorumOzaman caktirma tepki verme telefonunu kurcala başka çıkış yok şüphe içini kemirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?