Ne demek bu?

Maç izliyoruz da değil, maçı izliyoruz? Sanki daha önce konuşulmuş akşam maç izleneceği veya akşam takımın maçı olduğu, o esnada ne yapıyorsun diye sorulmuş ve ne yapalım işte, maçı izliyoruz anlamında yazılmış gibi...

Ama ortada fol yok yumurta yoksa böyle detaycı bakmamak lazım. Gözünü maçtan ayıramadığı için hızlıca yazıp göndermiş de olabilir

Heyecanlandım burda
Şifresini falan bilmiyorum ki. Hemde onun teline mesaj gidermis. Bugün soracağım bayiye bakalım ona mesaj düşmeden bana gorusme detayı gelir mi?
Ya giderse gitsin zaten. Eşin değilmi ıncığını cıncığını karıştır. Al elinden telefonu gir şifreyi bak görüşme detayına.
Mutlaka mesaj geliyor o ayrı. Eğer görmesini istemiyorsan gece uyurken bak. Mesajıda sil hemen iki dakikada. Ay çok kaptırdım şuan kendimi. Bakmadan gelme sakın !

Şifresini falan bilmiyorum ki. Hemde onun teline mesaj gidermis. Bugün soracağım bayiye bakalım ona mesaj düşmeden bana gorusme detayı gelir mi?

Onun görmeyeceği bi 5 dk ayarlasan, hemen şifreyi telefona gönderip girersin, girince de hemen bilgi mesajını silersin. Telefonu yerine koyunca da kendi telefonundan bakarsın rahat rahat

Ya biz öncesinden maç ile ilgili bir şey konuşmadık ki. Madem haber veriyorsun o zaman de ki" biz falanca ile falan yerde maç izliyoruz" ama öyle de değil.

Bende ewliyim ve takıntılı biriyim cok kurarim kafamda iyi bisey degil ama elimde olan biseyde degil esime sorsaniz cok kiskancsin der ama ben kiskanc değilim ben karsimdakine yanlış yapmıyorsam kardimdakide bana yapmasin yaptigindada büyük tepkilerim oluyo en basiti konuşmuyorum neyse bende olsam düşünüp bulmaya calisirdim mantıklı bi cvp veremiyorsa. arti sordunuzmu ben sormadm bu msj ne diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…