- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Sordum. Sana attım mesajı diyor. Yemin ediyor.Bende ewliyim ve takıntılı biriyim cok kurarim kafamda iyi bisey degil ama elimde olan biseyde degil esime sorsaniz cok kiskancsin der ama ben kiskanc değilim ben karsimdakine yanlış yapmıyorsam kardimdakide bana yapmasin yaptigindada büyük tepkilerim oluyo en basiti konuşmuyorumneyse bende olsam düşünüp bulmaya calisirdim mantıklı bi cvp veremiyorsa. arti sordunuzmu ben sormadm bu msj ne diye
Aferin sana..Sınavdan ciktim şimdi ve berbat bir sınav gecirdim. Okuduğum hiç bir şeyi anlamadım.
Eşini izlemeye al sanki başka kadına atmış o mesajıEşinize dışarda ne yaptığını sormayıp durduk yere "maçı izliyoruz canım " diye mesaj atarsa size ne düşünürsünüz?
Haklısın arkadaşım ama elimde değil ki işte. Erkeğe bir şey olmuyor aynen bende bu fikirdeyim. Ay Allahtan meslek sahibiyim de bir iyi yönüm o. Çanları cehenneme vala.Aferin sana..
Dün keyfimizden uğraştık dimi burda senin için ?
Diyelim ki haklısın aldatıyor ki bu ihtimal daha önce iki kez yapmış.
Bu kalibrede Bi Adam için değer mi eğitimini zedelemeye ? Gram zarar görsen üzülmen lazım kusura bakma da..
Bu şekilde yaşanmaz Can'ına yazık .. Ya boşan gitsin önüne bak , ya da bırak artık bu işleri bak o değil sen zararlı çıkıyorsun.
Hiç bir koca senden daha değerli değil
Durduk yere atmaz ya. Kırk yilda bir atası geldiyse bilmem ama yok yani. Durduk yere bile atsa bu mesaj şüpheli.Kendimi senin yerine koyuyorum. Öyle düşünüyorum. Benim ki ben ne yaptığını sormadan asla ne yaptığını mesaj atmaz. Karakterini biliyorum. Bundan eminim. Bu mesaj beni ufakta olsa bir şüpheye düşürür. Tabi ona çaktırmam ama daha dikkatli olur onu takibe alabilirim.
Peki senin eşinin tutumu nasıl? Sen sormadan daha öncede ne yaptığını cevap verir miydi? Bunu daha evvelde yaptıysa sana hiç şüpheye düşme derim.
Birde kadın anlar ya hisseder bir şekilde biz burda sana sadece fikir verebiliriz. Ama onu tanıyan onunla yaşayan Sensin.
Dimi bana da öyle geliyor.Eşini izlemeye al sanki başka kadına atmış o mesajı
Sorduğunda mesajı sana attığını söyledi dedi. Bir arkadaşına falan attığını da söylemedi. Mesajı sana attığını söylemesi de ayrı bir şüphe bence. Canım akıllı ol onu takibe al derim. şüpheni açıkça belli etme.Durduk yere atmaz ya. Kırk yilda bir atası geldiyse bilmem ama yok yani. Durduk yere bile atsa bu mesaj şüpheli.
Aferin sana..
Dün keyfimizden uğraştık dimi burda senin için ?
Diyelim ki haklısın aldatıyor ki bu ihtimal daha önce iki kez yapmış.
Bu kalibrede Bi Adam için değer mi eğitimini zedelemeye ? Gram zarar görsen üzülmen lazım kusura bakma da..
Bu şekilde yaşanmaz Can'ına yazık .. Ya boşan gitsin önüne bak , ya da bırak artık bu işleri bak o değil sen zararlı çıkıyorsun.
Hiç bir koca senden daha değerli değil
Evet çok düştü günde 700.000 bin kişi giriyor artık siteye. Pro üyelerin düşüncelerini merak ettiğim için sadece pro üyelere mesaj atıldıSitenin reytingi mi düştü. Özel mesaj yoluyla konulara yonlendiriliyoruz.
Evet bırakıyor. Şifresi falan yok. Hatta hat benim üstüme. Ama ben bakmam teline hiç.Sorduğunda mesajı sana attığını söyledi dedi. Bir arkadaşına falan attığını da söylemedi. Mesajı sana attığını söylemesi de ayrı bir şüphe bence. Canım akıllı ol onu takibe al derim. şüpheni açıkça belli etme.
Telefonunu senin yanında yanında rahatlıkla bırakabiliyor mu?
Aaaa sizin orayı mi bastı kazen?Sanırım 6 sene önceydi benzer bir konuya üyemizde boşan yazdı. Sonra ne mi oldu adam silahla ofisimizi bastı sizin yüzünüzden eşim beni boşuyor diye.
Evet çok düştü günde 700.000 bin kişi giriyor artık siteye.
Gelmedi canım. Alkol fazla aldıysa gelmedi sanirjm.bide eve gelmedi mi?
gelmeyeceğini haberde vermemiş anlaşılan.Gelmedi canım. Alkol fazla aldıysa gelmedi sanirjm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?