- 14 Kasım 2001
- 21.514
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.634
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Kizlar söyle birsey söyliyim size. Ben kötü niyetlimiyim ya. Ben sanki başkasına attı da yanlıslikla bana geldi diye algıladim. Sanki o mesajın sahibi ben değilim....
Bence de güvenle alakası yok bunun. Soru karşılığında oyle bir cevap verilir. Soru sormadım ki.Bu mesaj kime gitse once bir durup düşünür,
Sorulmayan bir soruya cevap verilmis çünkü.
Gec geleceği haber vermek istese, Canim mac izliyorum gec kalirim turevi birsey yazar.
Bunun kocaya güvenip guvenmemekle ilgisi falan yok.
Bana da bu mesaji haber olarak dusunenler suan guven vermedi
Yada biz ultra super otesi fesatiz buda olabilir :)
İnşallah öyledir ama niyeyse inandırıcı değil.Bence çok ayrintiya girip boşuna stres oluyorsun başkasına değil sana yazmış
Evet katılıyorum.Arkadaşlar telefonda sözde akıllı sözlükler var. Bu uygulamalar ne kadar akıllı olsa da bazen kelimeleri abuk şekilde tamamlıyor. Lütfen bunu unutmayın.
Aklıma İlker Ayrık'ın bizimle deplasmana gelir mi sorusunu sormak geldi ?
Eşiniz benimle deplasmana gelebilir mi ?
Valla kazen simdi denedim akilli telimle gayet güzel " maç" yazdı. Şimdi ki gibiArkadaşlar telefonda sözde akıllı sözlükler var. Bu uygulamalar ne kadar akıllı olsa da bazen kelimeleri abuk şekilde tamamlıyor. Lütfen bunu unutmayın.
Aklıma İlker Ayrık'ın bizimle deplasmana gelir mi sorusunu sormak geldi ?
Eşiniz benimle deplasmana gelebilir mi ?
Valla kazen simdi denedim akilli telimle gayet güzel " maç" yazdı. Şimdi ki gibi
Maçı yerine maç yazacaktı ı fazla olunca farklı bir anlam almış oldu.İnşallah öyledir ama niyeyse inandırıcı değil.
Eşinize dışarda ne yaptığını sormayıp durduk yere "maçı izliyoruz canım " diye mesaj atarsa size ne düşünürsünüz?
Erkekler bildiğin boyut değiştiriyor maç izlerken..Bu mesaj kime gitse once bir durup düşünür,
Sorulmayan bir soruya cevap verilmis çünkü.
Gec geleceği haber vermek istese, Canim mac izliyorum gec kalirim turevi birsey yazar.
Bunun kocaya güvenip guvenmemekle ilgisi falan yok.
Bana da bu mesaji haber olarak dusunenler suan guven vermedi
Yada biz ultra super otesi fesatiz buda olabilir :)
Bak bak aklıma ne geldi. 2. bir kadın var diyelim ki bence yok ona mesaj attı diyelim.
Ne güzel işte onun yanında da değil :)
Erkekler bildiğin boyut değiştiriyor maç izlerken..
Bana atılabilir gibi geldi böyle bi mesaj ...
Güven veremedim şimdi ben ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?