- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.115
- 133
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Çiğköfteyi bir süre daha bekleme, maç izliyoruz çok açsan ye bişeyler demek istemiştir. Erkekler düzdür, dümdüz.
Çok anlam yüklemeyin, onlar bizim gibi düşünse bir an inanın beyinleri yanar. Yiyin yemeğinizi, bu kadar çok da düşünmeyin.[/QUOTE
katılıyorum bencede arkadaşın yazdığı gibiÇiğköfteyi bir süre daha bekleme, maç izliyoruz çok açsan ye bişeyler demek istemiştir. Erkekler düzdür, dümdüz.
Çok anlam yüklemeyin, onlar bizim gibi düşünse bir an inanın beyinleri yanar. Yiyin yemeğinizi, bu kadar çok da düşünmeyin.
Kazen sana bir soru sormak istedim. Erkek misin? Bayan mi? Erkek isen tam erkekler gibi düşünüyorsun. Bayan isen ideal bir essinBenim telefon da 1. seçenek mac 2. seçenek 3. seçenek ise MAÇI
MAÇI seçtiğimde ise iz... yazdığımda da 3. seçenek İZLİYORUZ.
Adam temiz
Bak bak aklıma ne geldi. 2. bir kadın var diyelim (ki bence yok= ona mesaj attı diyelim.
Ne güzel işte onun yanında da değil :)
Benim telefon da 1. seçenek mac 2. seçenek 3. seçenek ise MAÇI
MAÇI seçtiğimde ise iz... yazdığımda da 3. seçenek İZLİYORUZ.
Adam temiz
Valla kazen simdi denedim akilli telimle gayet güzel " maç" yazdı. Şimdi ki gibi
Bak bak aklıma ne geldi. 2. bir kadın var diyelim (ki bence yok= ona mesaj attı diyelim.
Ne güzel işte onun yanında da değil :)
Oturmuş sohbet ediyoruz neticede , vakit harcıyoruz o kadar..bence önemli olmalı güven meselesi :)Ya mac izlerken hangi erkek durup dururken dur ben su hatuna bi haber vereyim der, devre arasini bekler en fazla.
Anca biri arayacak yada soru soracak ki o zaman donecek..
Bu adam da geri donmus ama yanlis kisiye.
Benim güvenim senin icin onemliyse bundan seref duyarim :)
Kazen sana bir soru sormak istedim. Erkek misin? Bayan mi? Erkek isen tam erkekler gibi düşünüyorsun. Bayan isen ideal bir essin
Eger öyle olsa bile yedi zilgiti. Ama niyeyse düşünemiyorum öyle.Bence ı fazla olmuş maç heyecanıyla yanlış ve kısa yazmış gecikeceğini haber vermek istemiş
Şöyle olmuş olabilir uğrayıp çıkacaktı ama maç heyecanlı geldi ve izleyip bitirmek istedi geç olduğunu farkedincede sana haber vermek için msj attı sonuçta sen evde çiğ köfte bekliyorsun :)
ErkekKazen sana bir soru sormak istedim. Erkek misin? Bayan mi? Erkek isen tam erkekler gibi düşünüyorsun. Bayan isen ideal bir essin
neden maçın heycanlı yerinde msj yazssın anı yaşamak varkenEger öyle olsa bile yedi zilgiti. Ama niyeyse düşünemiyorum öyle.
Oturmuş sohbet ediyoruz neticede , vakit harcıyoruz o kadar..bence önemli olmalı güven meselesi :)
Hatun pimpirikli ise, uzun süre haber verilmediğinde çemkiriyorsa, Adamın daha önceden bi ayıbı olduysa ve hatun kişi adamın burnundan fitil fitil getirdiyse bu sebepten Adam ne halt edeceğini şaşırmıştır ve bu tarz anlamsızlıklar yapıyor olabilir.
Çemkirme cok ayıpOturmuş sohbet ediyoruz neticede , vakit harcıyoruz o kadar..bence önemli olmalı güven meselesi :)
Hatun pimpirikli ise, uzun süre haber verilmediğinde çemkiriyorsa, Adamın daha önceden bi ayıbı olduysa ve hatun kişi adamın burnundan fitil fitil getirdiyse bu sebepten Adam ne halt edeceğini şaşırmıştır ve bu tarz anlamsızlıklar yapıyor olabilir.
Kazen sana bir soru sormak istedim. Erkek misin? Bayan mi? Erkek isen tam erkekler gibi düşünüyorsun. Bayan isen ideal bir essin
Yani herseyde şüphe duy, çemkir, bir süre sonra ciddiye alınmıyor kadınlar..Ayarlarda otomatik düzeltme kapaliysa kelime siz ne yaziyorsaniz o görünür. Ama otomatik düzeltme ayari aciksa kelime kendiliginden baska bir kelimeye tamamlanabilir.
Konu sahibi, bana böyle bir mesaj gelse hic sesimi cikarmaz sotaya yatardim. Bana yazmis gibi aa mactamiydin sen, kazandiniz mi bari diye saf saf sorardim. Kendini rahat hissetsin, varsa bir durum devam etsin isterdim. Emin olmadan hesap sorup mahcup olacagima, yakalar kanitlar öyle indirirdim darbeyi.
:) :)Çemkirme cok ayıpdurduk yere konuşmam ki hele bu saatte sormadım ona bile nerdesin diye. Ha çiğ köfte al dedim diye olabilir ama sen bunu bana öncesinden söyle. Sanki nerde olduğunu biliyorum. Ne yaptığını biliyorum gibi haber vermek çelişki yaratır elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?