Ne demek bu?

Ka
katılıyorum bencede arkadaşın yazdığı gibi

Benim telefon da 1. seçenek mac 2. seçenek 3. seçenek ise MAÇI

MAÇI seçtiğimde ise iz... yazdığımda da 3. seçenek İZLİYORUZ.

Adam temiz
Kazen sana bir soru sormak istedim. Erkek misin? Bayan mi? Erkek isen tam erkekler gibi düşünüyorsun. Bayan isen ideal bir essin

Bence ı fazla olmuş maç heyecanıyla yanlış ve kısa yazmış gecikeceğini haber vermek istemiş
Şöyle olmuş olabilir uğrayıp çıkacaktı ama maç heyecanlı geldi ve izleyip bitirmek istedi geç olduğunu farkedincede sana haber vermek için msj attı sonuçta sen evde çiğ köfte bekliyorsun :)

Bak bak aklıma ne geldi. 2. bir kadın var diyelim (ki bence yok= ona mesaj attı diyelim.

Ne güzel işte onun yanında da değil :)
Benim telefon da 1. seçenek mac 2. seçenek 3. seçenek ise MAÇI

MAÇI seçtiğimde ise iz... yazdığımda da 3. seçenek İZLİYORUZ.

Adam temiz

Ne adamsın patron

Valla kazen simdi denedim akilli telimle gayet güzel " maç" yazdı. Şimdi ki gibi

Ayarlarda otomatik düzeltme kapaliysa kelime siz ne yaziyorsaniz o görünür. Ama otomatik düzeltme ayari aciksa kelime kendiliginden baska bir kelimeye tamamlanabilir.

Konu sahibi, bana böyle bir mesaj gelse hic sesimi cikarmaz sotaya yatardim. Bana yazmis gibi aa mactamiydin sen, kazandiniz mi bari diye saf saf sorardim. Kendini rahat hissetsin, varsa bir durum devam etsin isterdim. Emin olmadan hesap sorup mahcup olacagima, yakalar kanitlar öyle indirirdim darbeyi.

Oturmuş sohbet ediyoruz neticede , vakit harcıyoruz o kadar..bence önemli olmalı güven meselesi :)

Hatun pimpirikli ise, uzun süre haber verilmediğinde çemkiriyorsa, Adamın daha önceden bi ayıbı olduysa ve hatun kişi adamın burnundan fitil fitil getirdiyse bu sebepten Adam ne halt edeceğini şaşırmıştır ve bu tarz anlamsızlıklar yapıyor olabilir.

Eger öyle olsa bile yedi zilgiti. Ama niyeyse düşünemiyorum öyle.

Bak bu adam gittiği yerleri haber veren bir tip değilmiş konu arasinda yazdi konu sahibi.
Önceden vukuatida var.
Ben vukuatsiz haber vermeyi sevmeyen bir erkek atsa bu mesaji yine pusuya yatarim.
Durum toz pembe degil, acalim gozleri :)))

Konu sahibi eminim şuan kafanda deli sorular ve oldukçada huzursuzsun.Sinek küçük ama mide bulandırır işte.Bir şey soracağım bugün olanları tam olarak anlatırmısın.Konuşmaların ,mesajların içeriği sıralaması şeklinde .Ancak bu şekilde daha net birşeyler söyleyebilirim.Kendimi dedektif gibi hissettim

Çemkirme cok ayıp durduk yere konuşmam ki hele bu saatte sormadım ona bile nerdesin diye. Ha çiğ köfte al dedim diye olabilir ama sen bunu bana öncesinden söyle. Sanki nerde olduğunu biliyorum. Ne yaptığını biliyorum gibi haber vermek çelişki yaratır elbet.

Yani herseyde şüphe duy, çemkir, bir süre sonra ciddiye alınmıyor kadınlar..

Bir de Adam masumsa mahçup olma durumu feci...

Yorumunuz çok zekice

hiçbir şey düşünmem benimki genelde dışarı çıkınca nereye gitti ne yapıyor ne haber verir bana.
her şeyin altında bir şey aramayın içinizi ferah tutun

:) :)
Çemkirme yoksa üstünüze alınmayın.

Ben tahminde bulundum. Sadece diğer yorumlarınızdan biliyorum eş, ihanet konularında biraz gerginsiniz..

Kolay seyler yaşamımışsınız haklısınız da..

Ancak ben bu gerginliğinizin evinize de yansıdığını düşünerek yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…