- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Eş kişisiyle çok sık problem yaşıyorsun, geçen gün de boşanacağım diye konu açtın diye hatırlıyorum ama sonra aranız düzeldi sanırım.
Bence kendini bu kadar yıpratma, gelgitli bir ilişkiniz var evet ama oluruna bırak bir şeyleri. Bağışıklığa tam da ihtiyacın olan şu zamanlarda kendini böyle bırakma. Kaldı ki o annesinde bal börek yiyor belki de şimdi, yazık değil mi senin canına?
Bu hem iyi hem kötü.Seven insanı ne hale getiriyorlarEvliliğin ilk iki yılı çok kavga ederdik, ben de tum gunu aç geçirirdim. Eşim ise ıslık çalarak evin içinde dolanırdı, kahvesini içer çekirdeğini çıtlardı. Yemeğini yerdi acıkınca. Bildiğin keyfine bakardı. Ben eşek gibi odamda ağlayıp aç aç otururdum. Vay bana bunu nasıl der vay nasıl gelip gönlümü almaz...
Sonra noldu biliyo musunuz, eşimden soğudum. Aradaki bağ bi zayıfladı. Derken baktım artık kavgalar umrumda olmamaya başladı, beni kırdıklarına üzülmemeye başladım, çünkü benim için artık eskisi kadar değerli değildi. Öyle böyle beş yıl oldu. Bi zaman sonra bağışıklık kazanıyorsun.
Şuan çok buyuk sorunlar yaşamıyoruz,aramız iyi, ama o aşk bitti bende. Onu özlerdim işteyken, hep dibinde otururdum evde. Onlar bitti. Küsken çok ağlar üzülürdüm. Onlar bitti. Böylesi bence daha iyi. Daha az yıpranıyor insan.
İstemiyordu çünkü anasının dibinden ayrılmak istemedi herhalde, baktığın zaman anasını aramaz gitmez bile, hiç samimi değildir, bana inat yapıyortasinmaya maddi manevi yardim etmedigine gore demekki tasinmak istemiyordu .. onceki konularinizi bilmiyorum keske once ikna edip tasinmaya razi edip birlikte ele ele vererek onunda razi olacagi sekilde tasinsaydiniz ..
evliliklerde bosvermislik korkutur beni .. erkekler vazgectikleri zaman bosverirler ..
Maddi olarak asla etmedi, manevi olarakta adamlar çalışırken başlarında durmadı ve benim yanımda olmadı aksine arabanın anahtarını isteyip durdu :) beni adamlarla bırakıp arabayla ailesini görmeye gidecekmiş :) bilgisayar götürecekmiş :) ev ev değilken hala onun ailesindeydi aklı beni adamlarla bırakıp gitti.Taşınmaya maddi manevi yardım etmedi ne demek? Ev arkadaşı bile olsa yapmak zorunda.
İstemeyerek istemeyerek bir iki durdu taşınırken yanımda. Birde arabanın anahtarını istedi ev o haldeyken evde bit sürü adam varken, ailesine bilgisayar götürecekmişTaşınmaya yardımı olmayan adamı niye sürüklediniz? Taşısaydınız eşyalarınızı onu da bıraksaydınız anne babasının kucağına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?