Ne diyim ben bu eşe

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Kızlar biliyorsunuz eş ailesiyle görüşmüyorum, evimi de taşıdım uzağa, taşıdım diyorum çünkü eşim ne elini sürdü ne maddi açıdan yardım etti :)
Burası eşimin işine çok yakın.
Dün gece zaten atıştık ve ben baya ağlamıştım.
Kendisi gececi ve gece çalıştı sabah 9 10 gibi evde oluyordu. Bu saat oldu hala gelmedi.
Bu virüs ortamında kesin gitti ailesini görmeye.
Ben zaten görüşme diyemem buna haddim yok o onun ailesi ama bu ortamda millet anne babasına gitmiyor bizim beyfendi gidiyor. Söylesem sen görüşmediğin için beni ailemden kopartmaya mı gibi laflar edecek. Zaten ben ona çok karışıyormuşum. Ben onu parmağımda oynatıyormuşum. Fino köpeğin yok gel diyince gel git diyince git diyor.
nasıl sinirlerim bozuk anlatamam. Dün hiç birşey yemedim ne kahvaltı ne akşam yemeği belli ki bugün de böyle geçecek

Valla suan bilincli olan kimse annesine babasina dahi olsa gitmemeli.Zira bizlerde aylar oldu gormuyoruz,gitmiyoruz,riske atmamak adina.Esiniz durumun vehametinin farkinda degil demekki.
Yemek yeme konusuna gelince esiniz sanki size uzulecekmi yemek yememis diye.Yeyin yemeginizi filan.Bu kadar kendinizi yipratmayin

Şu durumdayken görüşme deme hakkına sahipsiniz bence. Çünkü sadece kendini değil, sizi de riske atıyor.

Ama hep derim üslup çok önemli. Yapın ikinize de kahve, oturun güzel güzel açıklayın neden gitmesini istemediğinizi.

Ve bir başkasına kızıp acısını kendinizden çıkarmayın, bu kişi eşiniz olsa bile. Güzel bir brunch hazırlayın kendinize. Artık menemen mi yaparsınız sunny side up mı bilemem

Eş kişisiyle çok sık problem yaşıyorsun, geçen gün de boşanacağım diye konu açtın diye hatırlıyorum ama sonra aranız düzeldi sanırım.
Bence kendini bu kadar yıpratma, gelgitli bir ilişkiniz var evet ama oluruna bırak bir şeyleri. Bağışıklığa tam da ihtiyacın olan şu zamanlarda kendini böyle bırakma. Kaldı ki o annesinde bal börek yiyor belki de şimdi, yazık değil mi senin canına?

sizinki artık çocuk oyuncağına döndü, seviye de kalmadı kavgalarınızda eski konularınızdan biliyorum.o kadar şey olup bitip birbirinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz da sonra yine birbirinize giriyosunuz? bence oturun bizim böyle nereye kadar geleceğimiz var diye konuşun bu evlilik değil çünkü.

Oglak kizi Gerçekten özellikle son cümle çok doğru. Erkekler bizim gibi asla düşünmüyor, kafalarına takmıyorlar. Biz yeni evliyken kavga ettiğimizde ben odada sinirden yastık yorgan dişlerken eşim içeride ps4 oynuyordu Sonra sonra dedim amaaan yaparım bi kahve, açarım bi film ben de keyfime bakarım. Zaten 1 saate kalmadan özler gelir sarılır hemen barışırız O yüzden kendini yıprattığınla kalırsın, bak dalgana hiç sıkma canını. Her şey olacağına varır.

Bana da babam ha bire niye gelmiyorsunuz,bi gelinde yüzünüzü görelim diyor. Hatta geçen gün evde birşey pişirdim eşimle annemlere gönderdim,yine eşime söylemiş neden gelmiyorsunuz diye. Şimdi ben ne diyeyim,ne yapayım ?

Evliliğin ilk iki yılı çok kavga ederdik, ben de tum gunu aç geçirirdim. Eşim ise ıslık çalarak evin içinde dolanırdı, kahvesini içer çekirdeğini çıtlardı. Yemeğini yerdi acıkınca. Bildiğin keyfine bakardı. Ben eşek gibi odamda ağlayıp aç aç otururdum. Vay bana bunu nasıl der vay nasıl gelip gönlümü almaz...

Sonra noldu biliyo musunuz, eşimden soğudum. Aradaki bağ bi zayıfladı. Derken baktım artık kavgalar umrumda olmamaya başladı, beni kırdıklarına üzülmemeye başladım, çünkü benim için artık eskisi kadar değerli değildi. Öyle böyle beş yıl oldu. Bi zaman sonra bağışıklık kazanıyorsun.

Şuan çok buyuk sorunlar yaşamıyoruz,aramız iyi, ama o aşk bitti bende. Onu özlerdim işteyken, hep dibinde otururdum evde. Onlar bitti. Küsken çok ağlar üzülürdüm. Onlar bitti. Böylesi bence daha iyi. Daha az yıpranıyor insan.

Bu hem iyi hem kötü.Seven insanı ne hale getiriyorlar

tasinmaya maddi manevi yardim etmedigine gore demekki tasinmak istemiyordu .. onceki konularinizi bilmiyorum keske once ikna edip tasinmaya razi edip birlikte ele ele vererek onunda razi olacagi sekilde tasinsaydiniz ..
evliliklerde bosvermislik korkutur beni .. erkekler vazgectikleri zaman bosverirler ..

İstemiyordu çünkü anasının dibinden ayrılmak istemedi herhalde, baktığın zaman anasını aramaz gitmez bile, hiç samimi değildir, bana inat yapıyor
Bu evlilikte boşveren taraf benim bence. Ben mendi huzurum için taşıdım evi.
Aradı beni geliyorum ne lazım diye saat olmuş bu saat.
Bende gelme kal orda dedim. 3 gün kalırsın dedim hem özlemişsindir aileni. Ta pazartesi gel dedim.
Yok mok dedi ben ısrar edince tamam dedi. Sonra gene aradı ne var dedim niye böyle yapıyorsun diye bende ne yapmışım kal ailenle hakkın dedim. Adam kendini hala anaokulu hissediyorsa ben napayım

Taşınmaya maddi manevi yardım etmedi ne demek? Ev arkadaşı bile olsa yapmak zorunda.
Maddi olarak asla etmedi, manevi olarakta adamlar çalışırken başlarında durmadı ve benim yanımda olmadı aksine arabanın anahtarını isteyip durdu :) beni adamlarla bırakıp arabayla ailesini görmeye gidecekmiş :) bilgisayar götürecekmiş :) ev ev değilken hala onun ailesindeydi aklı beni adamlarla bırakıp gitti.

Taşınmaya yardımı olmayan adamı niye sürüklediniz? Taşısaydınız eşyalarınızı onu da bıraksaydınız anne babasının kucağına...
İstemeyerek istemeyerek bir iki durdu taşınırken yanımda. Birde arabanın anahtarını istedi ev o haldeyken evde bit sürü adam varken, ailesine bilgisayar götürecekmiş

Sizin diğer yorumlarınıza bakıyorum ve şaşırıyorum. Daha önce de sormuştum durumunuzu ama cevabınızı alamamıştım, sanırım unutmak istediniz. Kendi konunuz başkası tarafından yazılsa diye düşünüp, kendinizi en yakın arkadaşınız, en sevdiğiniz insan olarak görüp- sakın kocam demeyin-, kendinize mektup yazın, öneride bulunun.

Plan yapın. İleriye yönelik. Burada sayfa sayfa konu okudunuz. Çocuk olursa ne olur? Ev alırsam ne olur? Beş yıl sonra ne düşünüyor olurum?

Duygusal davranmak en büyük dezavantaj.

Bence bunu engellerken kullanacagin uslup onemli olabilir. Esinin is yerinde atiyorum 20-30 ya da 80-100 kisi calisiyor bunu soyleyip sen anne babanin yanina gidiyorsun bu kadar insanin yanindan cikip onlarin yasi var sen gencsin sana bisey olmaz ama hastaligi kapip onlara bulastirirsin bak agir vebali olur bunun diyerek soylemek vazgecirecekti. Ya da git ama balkondan ya da iste uzaktan gorus hastalikbulasir Allah gostermesin cok kotuymus bu hadtalik diyerek soyle. Ses tonun sinir ofke degilde endiseli olursa etkili olur bencem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…