Ne diyim ben bu eşe

Sizi üzmek istemedim. Lütfen akıl vermek gibi bir amacım yok. Her insan kendi yaşadığını bilir, siz buraya yaşadıklarınızın 0.0001’ini sadece en acı verenlerini ve anlamadıklarınızı yazarsınız ama aslında içten içe siz daha iyi bilirsiniz. Biz sadece yorumlarız. Sizin gibi yaşayan bir sürü arkadaş var burada.

Anne baba konusunda şu an akıl vermeniz hiç mantıklı değil. Yanlış anlar.

Yine de siz bilirsiniz.

Zaten bırak akıl vermeyi bu saat oldu ortada yok, aradı beni geliyormuş, ailesiyle tam 5 saat geçirdi. Hiç uyumadığı halde. Bende gelme artık dedim. 3 gün kal orda dedim. Zaten hafta sonu sokağa çıkma yasağı gelecek vur kafanı yat dedim. Önce yok mok dedi sonra tamam dedi sonra tekrar aradı gelme dedim. Eşim 3 gün ailesiyle kalıyor evliliğe bak :) ben yalnız. Ailemde uzakta, olmasa bile ben evlendim ailemle işim ne derim.

Bu adama güvenip eş diyebiliyor musunuz? Erkeklerin içinde insan eşimi bekleyeyim başına bir şey gelir demez mi ?

Bu adama güvenip eş diyebiliyor musunuz? Erkeklerin içinde insan eşimi bekleyeyim başına bir şey gelir demez mi ?
O hep bununla övünür, ben çok batıcı bi adamım ben karıma kızıma karışmam kadınlar erkekler eşittir der, ama ben tabi ki kendimi kötü hissettim. senin evin ne halde sen ne peşindesin.
Ki onun kafası tamamen ailesine çalışıyordu. Nasıl desem adam surat asıyor dediği olmayınca olunca da geldiğinde gülüyordu şaka gibi

Bunun feminizimle alakası olduğunu düşünmüyorum.Ülkemizde olanlar malum.Bana katılmayanlar olabilir ama ben eşimin beni düşünmesini isterim yani.En azından böyle bir konuda.Önceki konunuzuda hatırlıyorum.Eşinizin huylarını beğenmiyorum

Benim eşimin tek yaşayan annesi var , 1 hafta öncesine kadar giderdi kapının önünden bir şeyler verip ,evine girmeden dönerdi. Dedim ki bir arkadaşımın babası , kronik rahatsızlığı olduğu için odasından hiç çıkmıyormuş , arkadaşımın annesi namaz kılarken kapıya sucu gelmiş ve adam sadece o sucu ile muhattap olmuş , ama virüse yakalanmış ve hastanedeymiş durumu da kritikmiş dedim . Halbu ki öyle bir durum yok tabi ben hikaye anlattım , eşimin de annesinin kronik rahasızlığı var ve bağışıklığı düşürücü ilaçlar kullanıyor hastalığı kaynaklı , bunu da ekleyince hatta tv de bir uzman doktordan da bu söylediğimin aynısını dinleyince bu hafta gitmedi ki bu hafta gitmediyse uzunca bir süre de gitmez. Korku bazen en iyi ilaç oluyor :)

İnsanın mutsuzken gerçekten canı bir sey yemek istemiyor sizi anlıyorum. Ama elinizden de bir sey gelmiyor. Esiniz de koca adam diyebileceğiniz hicbir sey yok. O sorumluluğu alsın. Tartıştıysanız o üzülmüyorsa siz de üzülmeyin. En azinsan üzüldüğünüzü belli etmeyin. Sizin üzüntünüzden güç alıyordur belki. Yanlış anlamayın ama siz sanki evlilik değil de uzun soluklu iliski yaşıyorsunuz gibi. Derdinizi beklentilerinizi konuşmuyorsunuz o da anlamıyor konussanız fayda etmiyor. Yasiniz da kücüktü yanlış hatırlamıyorsam. Ailenizle de aranız iyiyse su virüs muhabbetinden sonra biraz da siz uzaklaşın. Sizinki alışkanlığa dönmü# sanki. Bir 5 sens daha verebilir misiniz bu adama ?

Caniniza yazik ne aglayin ne ac kalin. Erkekler buna degmiyor. Biz kavga edince esim gidip horul horul uyur mesela.

İnat yapmış gibi şu an riskli gitmemesi lazım

Buraya yazıyorum ki standart bir annesine gitti olayı için insan aç oturmaz virüs olsa bile
Siz anne babasına gitmesine bozuldunuz virüs var diye gitmez diye dusunmustunuz
Ama gittti
Kendinizi de yiyip bitirmişsiniz

konu tamamen virüs değil yanı o belli
Vallaha siz bilirsiniz istersenız hiç bir şey yemeyın adam guzelce yemiştir

Kesinlikle ilgisi yok. Adamın yaptıkları veya yapmadıkları düpedüz vurdumduymazlık, sorumsuzluk ve düşüncesizliktir.

beni adamlarla bırakıp arabayla ailesini görmeye gidecekmiş :)

Aaaa

Yok artık. Adama bak.

Ne boş beleş bir adam bu.

Normal standart bir adam,ekstra bir durumu yoksa eşini ustalarla tek başına bırakıp gitmez.. heleki sirf gezmek amacıyla hic hic gitmez...

Eve internet takmaya gidip evdeki kıza tecavüz eden adamların yaşadığı bir ülkedeyiz.

Bu adam sizi sevmiyor konu sahibi. Aksine asla inanmıyorum.

şimdide o önemsiyordur seni biliyo musun hep öyle olur. Senin adına iyi olmuş erkekler ilgiyi önemi haketmiyorlar.

Yaşasın tam bağımsız Türk kadını

Peki aglamalarin gecince sen guclu olunca o napti aynimi devam etti

Konu Sahibi en son sen bosanmiyormuydun yanlismi hatirliyorum

Onun yüzünden kendine eziyet etme o yokken de mutlu olabildiğini bilsin. Kimse vazgeçilmez değil. Herkes ailesine düşkündür ama bu demek değil eşini yalnız bırakıp karantina günlerini aile ile geçirmek. Böyle adamlar evlenmemeli arkadaş.

Ben yanlış mı anladım ?
Siz insan mısınız?

Aslinda korona bahane
Korona olmasa bile ailesine ne zaman giderse gitsin sinirden ac kalacaksin. Cünku ailesini istemiyorsun. Yoksa sinirden istahin kesilmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…