Ne olacak bilmiyorum...

konu sahibi niye hiçbirşeye cevap yazmıyor ve mütemadiyen konuyu okuyor anlayamıyorum.
ya kendini savunma ihtiyacı hissetmiyor ya da yazılanları umursamıyor.
yazılanlardan hiç rahatsız değil ki ne konuyu kapattırıyor ne de cevap yazıyor, okuyup duruyor.

neden kzının yaptığı hatayı üvey babasına söyledin neden
bak adam içki içerken ne demiş kıza demkki o
gözle bakacak
ve allah korusun yarın öbür gün kızına
sulanmayacağı ne malum
çok sinir oldum evlat bu ya sen sahip çıkacaksın sen
kocanda bırak gitsin ya evlattan çok mu önemli
hataya meyilli bi evladın var giden kocayı düşeneceğine o çocuğa eğer anneysen sahip çıkarsın

:1shok::1shok::1shok:
daha önceki mesajlarınıza baktım.. daha öncede bir konu açmışsınız adam eşiniz değilmiş aynı evde yaşıyormuşsunuz.. inanamıyorum size .. sizler zaten yolunuzu çizmişsiniz allah o yavrucuğu sizlerden korusun başka da diyecek bişey bulamıyorum..
mesajınızı tekrar kopyaladım.. bu adama eşim diyorsunuz evladınıza bunları söylemesine izin veriyorsunuz bir anne evladına bunu söyliycek adamın elleriyle ciğerini söker alır be ..:1no2:

Hep dert, hep sorun Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Selam arkadaslar, lafi uzatmadana konuya gireyim esimle tartistik konu su,bu ay fazla para harcamisim okadar cokta degil aslinda ama o abartti ve cüzdanimi alip icinden bütün parayi alip bana sadece az bir miktar birakarak ister küs ister küsme bundan sonra böyle dedi bazen söylenirdim ben baska arkadaslarin basina geldiginde bana esim böyle yapsa bogcami alip giderim derdim bugün benim esimde aynen böyle diyor ister küs ister bohcani al git artik para kontrolü bende diye benimde ayligigim var az daha diycektim ozaman herkes kendi parasini harcasin diye ama demedim yuttum esim dedim ama evli degiliz 7 senedir beraber ayni evi paylasiyoruz evli gibi onun biriktirmesi gereken askerlik parasi var mecburen her ay oraya bir miktar para koyuyor,hic ses etmedim verdigi parada masada duruyor ne yapayim ben simdi?

CADIARZU Tuhaf cidden...

Konu sahibi arkadaşa netliğe kavuşturamadığımız bir şey sorduk ;

- ışe götürdüğü kişi , kızı mı ; sevgilisi mi :uhm:

Bunu netliğe kavuşturursa sevinicem...

Yeni gördüm konuyu iki kelime yazmazsam çatlarım
Kızınızın durumu oldukca kötü
Bu hale onu kimler getirdi acaba:uhm:
Eşiniz denen şahıs, nasıl o... der kızınıza
Sizde eşinize çanak tutmuş oluyorsunuz..
Yok babasına gönderelim, yok genclik evi bilmem neyse işte
Siz bunları konuşuyorsunuz ve kurtulalım böylece demeye getiriyorsunuz
Siz böyle yaparsanız eşiniz neler yapmaz...o.. da der.. herşeyde der
Ya bak etraf koca dolu heryerrrrrrr...:1closedeyes::1closedeyes:
Evlatlarımız... canımızdan olan parcalarımızın yerini hiçbirşey tutamaz
Kızın aside olsa , çekilmezde olsa sen annesin
O içki içipte sarhoş sarhoş belkide kızına o ahlaksız lafı söylemiş..
At o adamı evden bir dakika bekleme
Tehlike yanı başında başkada bişey demiyorum...

konu sahibinden bir isteğim var....

şimdi birisinin sana bunu söylediğini düşün...."o......pu seni bundan böyle bu şekilde çağıracağım"

Evet evet görüm. Şokkk oldum :1shok: Ben de bir iki mesaj kalmıştı. Okumadan yorum yapmıştım. Ama bunu duyunca şaşırdım. Tabi herkesin kendi hayatı... Kimseye niye 7 senedir adamla evlenmeden beraber yaşıyosun diyemem ama hele de bırak evliliği beraber yaşadığı adamın kızına o.... demesi karşısında ne yapayım diye sorana bişeyler derim. "Önce ona bir davaylan saldır. Sonra da eşyalarını topla. Valizini kapının önüne koy. Üstüne de bir not yaz. Ya kızın ya ben demiştin. Ben kararımı verdim!"sengözlerimebaksanab

doğru arkadasım hatırladım konuyu
adam hem senin paranı kullansın kendi menfaati için
hemde karı koca ilişkisi yasasın senle
hem kızına hakaret etsin kötü bi damga vursun evden gitmesini istesin
bi de bize sor napayım diye çok şey yazardım amaneyse bide çalışan insansın
bilmiyomusun ne yapacağını
işte bugün o önemsiz gördüğün imza arnızda olsaydı
kızına böyle konusamazdı evden gitsin diyemezdi

Eşi değilmiymiş..:1shok:
Uff ne kadar bencil bir insansınız..
Elin adamını evinizdemi barındrıyorsunuz...
Kızınız var..... sizin aklınız başınızdamı
Neyse ne söylesek boşşş... bu saatten sonra iflah olmaz klava:

Bişey daha söylemem gerekiyor. O açtığınız konuda adamın askerlik parasını biriktirdiğinizi söylemişsiniz. Siz de adam kadar maaş alıyormuşsunuz. Paralar aynı hesaptaymış falan filan. Evli olmak için bir imza gerekmiyor demişsiniz. Sorarım size hadi adamı da kapının önüne koydunuz. Nasıl ispatlayacaksınız adam da sizin de paranız olduğunu... Adam hem paranızı almış, akerlik parasını biriktiriyor. Hem kızınızı istemiyor... Oh ne ala memleket...:1no2:

ben kıza çok üzüldüm . birde abla var sanırım. 2 tane çocuk. 2 tane bu ortamda büyüyen,ve önündeki kötü örneğe bakıp ,bocalayan insan.
off. onlara yazık oluyor,başka kimseye değil...

Bende yazılan yorumların hanımefendiye bir katkısı olduğunu düşünmüyorum :1no2: Sabahtan beri hepimiz konuyu takip ediyoruz, hepimizin içi acıdı.. Kendisinde tık yok. :1no2: Nasıl iş anlamadım gitti

konu sahib işuan okuyor arkadaşlar benim merak ım bu kız öğrencimi değilmi benimde kızım var aynı yaşta ...sbs ye ğirecek olması ğerek

madem seninde maaşın var o halde neden kızını o........ diye hitap edecek bi adamla birarada tutarsın anlamıyorum

İnanamıyorum bu yazılanların hepsi yalan olmasını ümüt ediyorum.Bu çocuğun başına ne gelirse gelsin hepsi sizin ve babasının suçudur.Yazıklar olsunki onu doktora götürmüşsünüz hata yapsaydı ne yapacaktınız kapıyamı koyacaktınız kızınız size olduğu gibi anlatmış nasıl birde onu doktora götütsünüz nasıl eşinize babası olmayan kişiye anlatırsınız Keşke hiç çocuk doğurmasaydınız keşke bazı annler babalar teste tabi tutulsa çocuk istedikleri zaman yazık çok üzüldüm çocuğa.Çok büyük bir haksızlık yaşıyor.

Anne olarak o kızı koruyup kollamanız ,kanatlarınız altına almanız ,doğruyu göstermeniz gerekirken dışlayıp ,laf bile söylettiriyorsunuz.Evlat bu ya,elin adamı daha mı değerli,başınızdan def etmenin yollarını arıyorsunuz,yazık günah.Psikolojisini düşünemiyorum bile şu an ,bence bir an önce kendinize gelin!

kocaman bi yuhhhhhhhhhhhhhh soktayım ya nasıl denir böle bi laf nasıl ya ayyy çok sinirlendim...kusura bakma ama nasıl bir annelik bu ya nasıl bas edemcem ediceksin tamam mı ediceksin o kız için gerekirse dünyayı karsına alcaksın annelik bu değil çünkü biz burda neler okuduk gerekirse kocan gidicek o evden zaten gitmezse onada kocaaa bi yuhhh bu nasıl laflar hareketler bence kızın bosuna bu ruh halinde değil hangimiz hata yapmadık bakın siz bile nasıl hatalar yapmıssınız en büyük hatanız odamla evli olmak ve siz bize napiyim diyosunuz yapmayın ya nolur yapmayın....[/COLOR]

Şok oldum bir kendime gelim önce.. Baş edemicem demişssiniz, peki bu çocuğu yaparken baş edebilirmiyim ona iyi bir anne olurmuyum onu koruyabilirmiyim ona bakabiliriyim BEN BUNA HAZIRMIYIM die düşündünüzmü?? SıZ BıR ANNESıNıZ ÖYLEMı?? nEDıMKı bEn SıZEEE ZATEN ARKADAŞLAR GEREKLı ŞEYLERı SÖYLEMıŞLER BEN SADECE "YAZIK " DıYORUM

senin gibi anayadaaaaa eski kocan gibi babayadaaaa yanınızda duran o insan müsveddesinede yazıklar olsun,hadi kızının babası çok hatalıda olsa başka biriyle evli olup kızına sahip çıkmamakla,sen bi anasın yahu bu ne bencillik böyle,sen bu yaşında evlilik önemli değil herşey imzada bitmiyo dersen aynısını sevgisiz ortamda büyüyen o kuzucukta annem kocası olmayan biriyle birlikte bende olabilirim o zaman demiycekmi,anladığım kadarıyla birlikte yaşadığın adamdan yaşça büyüksün aylığında var birde iş bulup çalışarak o küçücük kızlarına sahip çıkamazmıydın,bak değerli! insan kızına o....pu diyen bi adam yarın onu tacizde eder tecavüzde eder sevgilinden bir torun sahibi olmak istemiyorsan o adamı hayatından defet çocuklarını kanatlarının altına al ne zamanki onları yuvandan uçurup evlendirdin o zaman kendine bir sevgili değil EŞ edin olurmu,öyle sinirliyimki ancak bu kadar tutabildim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…