- Konu Sahibi kardelennim
-
konu sahibi niye hiçbirşeye cevap yazmıyor ve mütemadiyen konuyu okuyor anlayamıyorum.
ya kendini savunma ihtiyacı hissetmiyor ya da yazılanları umursamıyor.
yazılanlardan hiç rahatsız değil ki ne konuyu kapattırıyor ne de cevap yazıyor, okuyup duruyor.
Milletin ne dediğini umursayan bir hanım olduğunu sanmıyorum. Arkadaşlar hanımefendiye ait daha önce açılan bir konuyu dile getirmişler, bende şimdi okudum. Zaten 7 yıldır evlilik dışı birliktelik yaşıyormuş malum şahısla... :bbo::bbo:
:1shok::1shok::1shok:
daha önceki mesajlarınıza baktım.. daha öncede bir konu açmışsınız adam eşiniz değilmiş aynı evde yaşıyormuşsunuz.. inanamıyorum size .. sizler zaten yolunuzu çizmişsiniz allah o yavrucuğu sizlerden korusun başka da diyecek bişey bulamıyorum..
mesajınızı tekrar kopyaladım.. bu adama eşim diyorsunuz evladınıza bunları söylemesine izin veriyorsunuz bir anne evladına bunu söyliycek adamın elleriyle ciğerini söker alır be ..:1no2:
Hep dert, hep sorun Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Selam arkadaslar, lafi uzatmadana konuya gireyim esimle tartistik konu su,bu ay fazla para harcamisim okadar cokta degil aslinda ama o abartti ve cüzdanimi alip icinden bütün parayi alip bana sadece az bir miktar birakarak ister küs ister küsme bundan sonra böyle dedi bazen söylenirdim ben baska arkadaslarin basina geldiginde bana esim böyle yapsa bogcami alip giderim derdim bugün benim esimde aynen böyle diyor ister küs ister bohcani al git artik para kontrolü bende diye benimde ayligigim var az daha diycektim ozaman herkes kendi parasini harcasin diye ama demedim yuttum esim dedim ama evli degiliz 7 senedir beraber ayni evi paylasiyoruz evli gibi onun biriktirmesi gereken askerlik parasi var mecburen her ay oraya bir miktar para koyuyor,hic ses etmedim verdigi parada masada duruyor ne yapayim ben simdi?
Eşi değilmiymiş..:1shok:
Uff ne kadar bencil bir insansınız..
Elin adamını evinizdemi barındrıyorsunuz...
Kızınız var..... sizin aklınız başınızdamı
Neyse ne söylesek boşşş... bu saatten sonra iflah olmazklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?