Ne olacak bilmiyorum...

ayyy şok oldum yaa pess eşiniz bile değil kızınızla aynı evde yaşatıyorsunuz vallahi adınızı adresinizi bilsem sizi polise şikayet eder kızınızın velayetini elinizden aldırırdım !!!!
neden çocuk yaparsınız ki madem bunları yaşatacaksınız ??
neden bir sübyanın hayatında bu kadar derin yaralar açılmasına müsade edersiniz !!
vallahi yazık o kızcağıza şefkat arayışıyla kendinden büyük erkeklere sığınması neticesinde o korkunç bekaret muayenesine maruz kalması sevgisizlik hakaret !!
yazıklar olsun size !!

arkadaşlar gereken cevapları vermişler ben onlara ek olarak 14 yaşında bi kızın neden okul değil de işe gittiğini merak ettiğimi eklemek istedim.

şu ana kadar kk da okuyup en üzüldüğüm ve şaşkınlıklar içinde kaldığım konu budur. tek bişey söyleyeceğim sizin kızınız olmak istemezdim!

nasıl bir aile ilişkisidir bu? yada bunlar bir ailemidir? anlayan varsa bana da açıklayabilirmi hiç birşey anlamadım.. sadece kızcağıza üzüldümm

$imdi ßazı erkekler vardır ki ßa$kasından oLma cocukları asLa kaßul edemezLer ve iLgilenmezler, ßazıları da vardır ki kendi evLadı gißi sahip cıkar. Ne yazık ki e$in ßu duruma ßayagı sert tepki göstermi$. Ama kızında da hata var. Ne diye gece kacarcasına cıkıyor ki evden? Daha 14 ya$ında hangi akLa hizmet?.. ßaßa sevgisinden yoksun ßüyüyen evLatların genelinde ßöyle vakalar görülür. Erkek evlatlarında da i$te tinerci, hırsız gißi vakalar oluyor. Evlat kendini ßo$verilmi$ hissine kaptırıp kendi kendini de ßo$veriyor. Umursamıyor. ßence siz kızınızla psikologa ßi gidin. Kusura ßakma da sizin gißiler yüzünden ne cocuklar yeti$iyor ne haLLere geLiyorLar..Pes diyorum size!

Son düzenleme:

vallahi bende anlamıyorum tv de hepimizin duyduğu bir cinayet var hala katili ailesi tarafından saklandığı idda ediliyor..
yani diyeceğim millet evladı katil hala bırakmıyo....(tabiki hoş bir durum değil sadece örnek verdim)
bence artık buraya yazmanın anlamıda yok...

Üstelik kızcağız 14 yaşında .. Ergenlik döneminde yani..

Yani olumlu kimlik gelişimi için kritik dönem... Bu ortamda o kızcağız ne kadar sağlıklı kimlik geliştirecek siz söyleyin:mymeka:

evet haklısınız. farketmemiştim.
14 yaşında işe götürüyormuş. okul yerine.
hey Allahım . ne diyeyim bilmem ki...

evet haklısınız. farketmemiştim.
14 yaşında işe götürüyormuş. okul yerine.
hey Allahım . ne diyeyim bilmem ki...

Ben kocasını işe götürüyor anlamını çıkardım o cümleden, götürüyor ve çıkışta da alıyormuş..

Dediğim gibi ben öyle anladımkafamçokkarıştı

anaaa bende eşini götürüyor anlamıştım..
kızınımı işe götürüyormuş yok artıkk klava:

Ben kocasını işe götürüyor anlamını çıkardım o cümleden, götürüyor ve çıkışta da alıyormuş..

Dediğim gibi ben öyle anladımkafamçokkarıştı

yok canım kızını değil 14 yaşında ki genç kızıyla beraber aynı evde yaşadığı içki içen adamını işe bırakıp alıyormuş.

Ben bazı anneleri hiç anlayamıyorum ya..
Ben de anneyim..
Ben çocuğum için dünyayı yakarım..Kimseyi sallamam, çocuk sözkonusu olunca herkez 2.plandadır benim için..

14 yaşındaki evladınızı gençlik evi midir nedir oraya vermeyi nasıl düşünürsünüz? Neden ?
2.kocanız öyle istiyor diye..

''Babasına yolluycam ama babası kabul etmez'' vs..
El birliği ile kızdan kurtulmaya çalışıyorsunuz yazık o kıza..
Ben de diyorum gece yarısı neden evden kaçmış gitmiş..Eh aptal değil aklı eriyor bazı şeylere.Ergenlik dönemi tabii tam ilgiye ihtiyacı olduğu dönemde..

Ama kabul etmeniz gereken bir gerçek var ki o da sizin bir kızınınz var..
Dünyayı onun etrafında döndürmeye çalışmanız lazımken..

Valla birşey söyliyim mi, bazen TV de izliyoruz ya büyümüş belirli bir yaşa gelmiş kızlar ''annemden babamdan nefret ediyorum, beni çocukken soğaka attılar, bilmem nereye verdiler'' falan diyorlar da biz de diyoruz ya '' aaaa annedir olur mu öyle şey?''..

Şimdi annelerinden babalarından nefret eden insanları daha iyi anlıyorum..Belki bu cümleme kızanlar olabilir, buyrun kızın bence sorun değil..

Ama kendinizi biraz 14 yaşındaki o kızın yerine koyun..Kızınızı biryerlere verme gibi bri hata yaparsanız, onun nefretini kazanmayı hakedersiniz..O kadar..
Annelik fedakarlıktır, kendinden önce yavrusunu düşünmektir..

Bana ''kocamın öyle istiyor, mecburum, boşanamam'' lafları etmeyin..Ben kabul etmiyorum..
Kocanızın içkici ve kızınıza o.. gibi laflarını konuşmak bile istemiyorum. Söyleyecek ne olabilir ki?

2.kocam ''ya kızın ya ben '' diycek..

Tek cevabım olurdu; hadi yallah...

Son düzenleme:
Bu konunun kaldırılması lazım ya. Bu kadar midesizlik görmedim hayatım boyunca.
Sana anne diyen o kızın diline yazık.

adamla evli değilsin
adam birde kalkıyor kızına o........ diyor
peki birkaç sene sonra adamın demeyi bırakıp öyle olduğuna hepinizi ve kendini ikna ettikten sonra
kızına iyi bir gözle bakacağına inanıyormusun
hiçmi gazete okuyup tv izlemiyorsun
fazla açık anlatmak istemedim umarım ne demek istediğimi anlamışsındır

ben çokşaşırdım ya ..hata üstüne hata.
eşinizin tavrı ne kadar çirkin.kızınızı onun için atacak değilsiniz herhalde?
istediği yere gitsin kendi bilir.

keşke bu işi ona hiç söylemeseydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…