Ne olacak bilmiyorum...

ya bayanın yaptıgı şeyi dogru bulmuyorum ama yinede çok acımasızca eleştiriyorsunuz... herkes hata yapabilir yol göstermek yerine yerin dibine soktunuz..sonucta nasıl olursa olsun o bir anne ve ben annelere böyle davranılmasını hoş bulmuyorum daha yol gösterici olun hayat bu kimin ne olacagı hic belli olmaz.. benim fikrime gelince o adamdan ayrılın ve birdaha görüşmeyin önemli olan kızınız

evli değiller. beraber yaşıyorlar

arkadaslar ilk önce su konuya aciklik vereyim bu isim bir arkadasima ait yani kardelennim ismi oda bunu kullaniyor ben esimle evliyim o arkadasimin konusu galiba bende yeni okudm sayenizde burda bazi konulari isim almadan bakamiyordum ve ona bana isim yapmasini istedim oda benimkini kullan dedi o yüzden onun ismiyle yaziyorum.
yazdiklarinizi okudugum icin cevap veremedim bide tel de konusdum polisle bazi arkadaslar kizmislar kizini bekaret kontrolüne götürdüm diye ama mecburdum götürmeye cünkü polise basvurmusdum polisde doktor raporu isredi en ufak bir iz bizim icin cok önemli diye hatta kizimin o günkü giydigi elbiselerini yikamamistik onlari bile verdim polise sikayet etmek zorundaydim cünkü benim kizim gibi baskalarinida kandirmasinlar her ne kadar kendi istegiyle giderse gitsin burada suc cünkü 14 yasinda daha kizim,esim denen adami kanunen esim öyle demeliyim tabiki o benim icin bitmistir heleki sizlerin yazilarini okuduktan sonra tamamen hak yemedigime inandim ve simdi isten gelmesini bekliyorum geldigi anda ya ben ya o gidecek baska yolu yok...

14 yaşında kızı var hiç bişey öğrenmedide biz öğretelim bu içten gelir gönülden olur başka bir durum olsaydı katlırdım ama bu durmda size katlamam gayet iyi niyelisiniz ama kıgınlığımı bayana saklayamam

Hala eşyalarını hazırlayıp kapının dışına koymadığına göre?

öyle bir laf edecek benim canıma ciğerime hatta kendi canımdan daha değerli varlığıma ben hala onu bekleyeceğim ya o gidecek ya ben gideceğim diye.

bir degişiklik gördüm.hemde çok büyük bir degişiklik...........
işallah dediginiz gibi olur ve kızınıza sahip çıkar ve o adamdan uzaklaşırsınız..........
o adam gitsin.........
bundan sonra hayatınız ne olursa olsun kızınıza sahıp çıkın bir annenin yapması gerekende budur.................
ayrıca bir şeyde dikkatimi çekti.........siz önceki yazınızda polisten filan bahsetmediniz .....öyle hatırlıyorum.. arka sayfaları okumadım gerci.............

hangi anne kızına o....u dedirtir..hangi anne evli dahi olmadığı bir adama kızını ezdirir yine hangi anne ben kızımla basa çıkamıyorum napim der sölermisin bide yolmu göstericektik valla suanda değil ağır elestiri yapmak o adam müsvettesi karsımda olsa üstüne zıplar ümüğüne çömerdim..o kızın o halini düsünebiliyomusunuz ve bi hata yapıyo ama anne dediğimiz insan bunu o adamın huyunu bile bile gidip anlatıyo oda ona bilmem ne damgası vuruyo farkındamısınız....
ben sadce bir evlat doğurdu aman kutsal diye adı sırf anne diye saygı göstermem kusura bakmayın ne anneler var doğurmakla anne olmuyo büyütmeklede anne olmuyo önemli olan nasıl büyüttüğün neler verebildiğin sizce annelikte böle bisi değilmi yeri geliyo çocukları için eslerine katlanan kadınları burda elestiriyoruz çocuk için neden katlanıyosunuz vs diye ama insanlar çocukları için nelere katlanıyo ama hanımefendimiz kızına bilmem ne diyen bi adam için ben napim o adamımı seçim kızımımı seçim diye saçma sapan bi soru yöneltiyo bumu annelik...

evli değiller. beraber yaşıyorlar

evet bunu öğrenince dha bi sinir oldum hiç bir konuda bukadar sinir olduğumu hatırlamıyorum allahım ya allahım sen sabır ver...

Hakikaten yaklava: hala ya o gidecek ya ben diyorsunuz,neyi bekliyorsunuz daha .

Siz 20 yaşında bir delikanlıyı suçlamadan önce bir kendinize bakın bakalım. Anne olarak sizmi suçlusunuz yoksa o delikanlı mı benneyaptımki

yazdıklarını okuyorum okuyorum nedense bana pek inandırıcı gelmedi..........bilmiyorum.......

önceki açıklamanızda polise gittim filan demediniz........şimdi elbiselerini verdik diyorsunuz......aman kimseler duymasın deyip örtbas edicektiniz.........
şimdi polisler takip edicek ........diyorsunuz..........
halen kocanızı hoş koca degil neyse.........
kapı dışarı etmektense ben giderim ya o diyorsunuz............

dediklerinizden hiçbişi anlamadım.. anlayan varsa bana anlatsın....!!!!!!!!!

Hanımefendi aldığı tepkilere göre cevaplar yazıyor... En son yazdıklarında da önyargılı davranmak istemiyorum ama; hiçbir şekilde samimiyetine güvenmiyorum. Nedense içimi tırtıklayan bir şeyler var. Dilerim yanılırım, dilerim yavrularına sahip çıkar :1no2:

hic böyle bisey demedim ört pas etmek gibi niyetim asla yok bul yazimi kopyala arkadasim

sizin fikriniz saygim var

canım arkadaşlar konuyu doğru düzgün okumadan peşin hüküm veriyolar
sen kızını neden doktora götürmek zorunda kaldığını niye bütün bunları eşine anlatmak zorunda kaldığını güzelce anlatmışsın
biz toplum olarak anlamadan dinlemeden yargılamayı çok seviyoruz
önce güzelce bir okuyalım hanımlar
canım sende ne olursa olsun kızına sahip çık.yazık acıdım kızına öz babasıda ilgilenmiyormuş.en azından senin sevgin ve ilginden mahrum kalmasın.ben eşinle senin için bir gelecek göremiyorum.bütün bu olanlardan sonra onu evden gönderin.bir bayan olarak siz gitmeyin o gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…