- Konu Sahibi kardelennim
-
kocaman bi yuhhhhhhhhhhhhhh soktayım ya nasıl denir böle bi laf nasıl ya ayyy çok sinirlendim...kusura bakma ama nasıl bir annelik bu ya nasıl bas edemcem ediceksin tamam mı ediceksin o kız için gerekirse dünyayı karsına alcaksın annelik bu değil çünkü biz burda neler okuduk gerekirse kocan gidicek o evden zaten gitmezse onada kocaaa bi yuhhh bu nasıl laflar hareketler bence kızın bosuna bu ruh halinde değil hangimiz hata yapmadık bakın siz bile nasıl hatalar yapmıssınız en büyük hatanız odamla evli olmak ve siz bize napiyim diyosunuz yapmayın ya nolur yapmayın....[/COLOR]
evli değiller. beraber yaşıyorlar
14 yaşında kızı var hiç bişey öğrenmedide biz öğretelim bu içten gelir gönülden olur başka bir durum olsaydı katlırdım ama bu durmda size katlamam gayet iyi niyelisiniz ama kıgınlığımı bayana saklayamamya bayanın yaptıgı şeyi dogru bulmuyorum ama yinede çok acımasızca eleştiriyorsunuz... herkes hata yapabilir yol göstermek yerine yerin dibine soktunuz..sonucta nasıl olursa olsun o bir anne ve ben annelere böyle davranılmasını hoş bulmuyorum daha yol gösterici olun hayat bu kimin ne olacagı hic belli olmaz.. benim fikrime gelince o adamdan ayrılın ve birdaha görüşmeyin önemli olan kızınız
arkadaslar ilk önce su konuya aciklik vereyim bu isim bir arkadasima ait yani kardelennim ismi oda bunu kullaniyor ben esimle evliyim o arkadasimin konusu galiba bende yeni okudm sayenizde burda bazi konulari isim almadan bakamiyordum ve ona bana isim yapmasini istedim oda benimkini kullan dedi o yüzden onun ismiyle yaziyorum.
yazdiklarinizi okudugum icin cevap veremedim bide tel de konusdum polisle bazi arkadaslar kizmislar kizini bekaret kontrolüne götürdüm diye ama mecburdum götürmeye cünkü polise basvurmusdum polisde doktor raporu isredi en ufak bir iz bizim icin cok önemli diye hatta kizimin o günkü giydigi elbiselerini yikamamistik onlari bile verdim polise sikayet etmek zorundaydim cünkü benim kizim gibi baskalarinida kandirmasinlar her ne kadar kendi istegiyle giderse gitsin burada suc cünkü 14 yasinda daha kizim,esim denen adami kanunen esim öyle demeliyim tabiki o benim icin bitmistir heleki sizlerin yazilarini okuduktan sonra tamamen hak yemedigime inandim ve simdi isten gelmesini bekliyorum geldigi anda ya ben ya o gidecek baska yolu yok...
ya bayanın yaptıgı şeyi dogru bulmuyorum ama yinede çok acımasızca eleştiriyorsunuz... herkes hata yapabilir yol göstermek yerine yerin dibine soktunuz..sonucta nasıl olursa olsun o bir anne ve ben annelere böyle davranılmasını hoş bulmuyorum daha yol gösterici olun hayat bu kimin ne olacagı hic belli olmaz.. benim fikrime gelince o adamdan ayrılın ve birdaha görüşmeyin önemli olan kızınız
evli değiller. beraber yaşıyorlar
Hala eşyalarını hazırlayıp kapının dışına koymadığına göre?
öyle bir laf edecek benim canıma ciğerime hatta kendi canımdan daha değerli varlığıma ben hala onu bekleyeceğim ya o gidecek ya ben gideceğim diye.
arkadaslar ilk önce su konuya aciklik vereyim bu isim bir arkadasima ait yani kardelennim ismi oda bunu kullaniyor ben esimle evliyim o arkadasimin konusu galiba bende yeni okudm sayenizde burda bazi konulari isim almadan bakamiyordum ve ona bana isim yapmasini istedim oda benimkini kullan dedi o yüzden onun ismiyle yaziyorum.
yazdiklarinizi okudugum icin cevap veremedim bide tel de konusdum polisle bazi arkadaslar kizmislar kizini bekaret kontrolüne götürdüm diye ama mecburdum götürmeye cünkü polise basvurmusdum polisde doktor raporu isredi en ufak bir iz bizim icin cok önemli diye hatta kizimin o günkü giydigi elbiselerini yikamamistik onlari bile verdim polise sikayet etmek zorundaydim cünkü benim kizim gibi baskalarinida kandirmasinlar her ne kadar kendi istegiyle giderse gitsin burada suc cünkü 14 yasinda daha kizim,esim denen adami kanunen esim öyle demeliyim tabiki o benim icin bitmistir heleki sizlerin yazilarini okuduktan sonra tamamen hak yemedigime inandim ve simdi isten gelmesini bekliyorum geldigi anda ya ben ya o gidecek baska yolu yok...
yazdiklarimin hepsini okuyun lütfen...
Okuduk, okuduk tasalanmasengözlerimebaksanab
bir degişiklik gördüm.hemde çok büyük bir degişiklik...........
işallah dediginiz gibi olur ve kızınıza sahip çıkar ve o adamdan uzaklaşırsınız..........
o adam gitsin.........
bundan sonra hayatınız ne olursa olsun kızınıza sahıp çıkın bir annenin yapması gerekende budur.................
ayrıca bir şeyde dikkatimi çekti.........siz önceki yazınızda polisten filan bahsetmediniz .....öyle hatırlıyorum.. arka sayfaları okumadım gerci.............
yazdıklarını okuyorum okuyorum nedense bana pek inandırıcı gelmedi..........bilmiyorum.......
önceki açıklamanızda polise gittim filan demediniz........şimdi elbiselerini verdik diyorsunuz......aman kimseler duymasın deyip örtbas edicektiniz.........
şimdi polisler takip edicek ........diyorsunuz..........
halen kocanızı hoş koca degil neyse.........
kapı dışarı etmektense ben giderim ya o diyorsunuz............
Hanımefendi aldığı tepkilere göre cevaplar yazıyor... En son yazdıklarında da önyargılı davranmak istemiyorum ama; hiçbir şekilde samimiyetine güvenmiyorum. Nedense içimi tırtıklayan bir şeyler var. Dilerim yanılırım, dilerim yavrularına sahip çıkar :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?