- Konu Sahibi kardelennim
-
arkadaslar ilk önce su konuya aciklik vereyim bu isim bir arkadasima ait yani kardelennim ismi oda bunu kullaniyor ben esimle evliyim o arkadasimin konusu galiba bende yeni okudm sayenizde burda bazi konulari isim almadan bakamiyordum ve ona bana isim yapmasini istedim oda benimkini kullan dedi o yüzden onun ismiyle yaziyorum.
yazdiklarinizi okudugum icin cevap veremedim bide tel de konusdum polisle bazi arkadaslar kizmislar kizini bekaret kontrolüne götürdüm diye ama mecburdum götürmeye cünkü polise basvurmusdum polisde doktor raporu isredi en ufak bir iz bizim icin cok önemli diye hatta kizimin o günkü giydigi elbiselerini yikamamistik onlari bile verdim polise sikayet etmek zorundaydim cünkü benim kizim gibi baskalarinida kandirmasinlar her ne kadar kendi istegiyle giderse gitsin burada suc cünkü 14 yasinda daha kizim,esim denen adami kanunen esim öyle demeliyim tabiki o benim icin bitmistir heleki sizlerin yazilarini okuduktan sonra tamamen hak yemedigime inandim ve simdi isten gelmesini bekliyorum geldigi anda ya ben ya o gidecek baska yolu yok...
hic böyle bisey demedim ört pas etmek gibi niyetim asla yok bul yazimi kopyala arkadasim
üye olmadan sitenin her bölümü okunabiliyor....üstelik başkasının üyeliğini kullanmak yasak...açıkçası ben başkasına ait olduğuna hiç inanmıyorum...
bu üyelik size ait ve siz evli değilsiniz...buna inanıyorum.
bide ön yargı denilmiyormu daha olayın arka yargısımı kalmıs...
sizin fikriniz saygim var
makyaj bölümündeki resimlere falan bakamiyordum isim istiyordu inanip inanmamak tamamiyle size kalmis[/QUOTE
Ben inanmıyorum.Bu kadar derdin arasında makyaj bölümüne de bakmayıverin.
makyaj bölümündeki resimlere falan bakamiyordum isim istiyordu inanip inanmamak tamamiyle size kalmis
makyaj bölümündeki resimlere falan bakamiyordum isim istiyordu inanip inanmamak tamamiyle size kalmis
napalım canım herkes söğlüceni söğledi düşündü taşındı du ben böğle diyim bunlarda yesin aklanım dedi..kesinlikle inanmıyorum.
beni bizleri kandırmanız hiç bir şey ifade etmez...
kızınızı kendinizi kandırabilcekmisiniz?
bu tip sapmalarla kızınız için pembe bir dünya yaratabilcekmisiniz pc nin arkasın da? işte asıl önemli olan budur...
bizler birazdan başka bir konuya geçeceğiz...peki siz geçebilcekmisiniz?
gerçeklerle yüzleşin siz nikahsız olarak alkol kullanan bir adamla aynı çatı altında 14 yaşındaki genç kızınızla birlikte yaşıyorsunuz ve bu adam kızınıza sizin gözünüzün "o....pu" dedi!!!
kesinlikle inanmıyorum.
bu tip sapmalarla kızınız için pembe bir dünya yaratabilcekmisiniz pc nin arkasın da? işte asıl önemli olan budur...
gerçeklerle yüzleşin siz nikahsız olarak alkol kullanan bir adamla aynı çatı altında 14 yaşındaki genç kızınızla birlikte yaşıyorsunuz ve bu adam kızınıza sizin gözünüzün önünde "o....pu" dedi!!!
Çok rica etsem herşeyi bir kenara bırakıp bir soruma cevap verir misiniz ??
Eşiniz olduğunu söylediğiniz şahsın kızınıza olan hitabına ( O .... ) karşı nasıl duyarsız kaldınız ? neden ????
kesinlikle inanmıyorum.
gerçeklerle yüzleşin siz nikahsız olarak alkol kullanan bir adamla aynı çatı altında 14 yaşındaki genç kızınızla birlikte yaşıyorsunuz ve bu adam kızınıza sizin gözünüzün önünde "o....pu" dedi!!!
o kadar çok soru sorulduki kendisine ......
bu duyarlı anneye...........malesef ......sorulara cevap vermiyor........
hatta terk eyledi kk yı...........
Arkadaşlar;
Ben henüz bir kaç günlük üyeyim, Lütfen beni aydınlatır mısınız ?
Bir konu açıp, konuya olan yoğunlukla, açan kişinin kazandığı birşeyler mi var ?
Yani bu olayı benim aklım almıyor... Farkında olmadan, hayali yazılmış bir senaryonun içinde oyuncak mı olduk sabahtan beri ??
o zaman hoş geldin aramıza.......yeniysen daha çok hayli senaryolar görüceksin..
kimbilir bu belkide senin için ilkti.
senaryoda olabilir..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?