Ne olacak bilmiyorum...

tabii tabii,
tepkiler artınca birden, arkadaşın nickinden giriyorum , olur. çok gördük ,böyle yapanları.

üye olmadan sitenin her bölümü okunabiliyor....üstelik başkasının üyeliğini kullanmak yasak...açıkçası ben başkasına ait olduğuna hiç inanmıyorum...

bu üyelik size ait ve siz evli değilsiniz...buna inanıyorum.

hic böyle bisey demedim ört pas etmek gibi niyetim asla yok bul yazimi kopyala arkadasim

ben siz böyle kelime kullandınız demedim...........
yazdıklarınızdan bu çıkıyor canım ............
o yüzden bunu dedim......baştan okursanız bir çok arkadaş............bukonuyu kapatma etraf duymasın ........
bugün senin kızına yapıldıysa ..bir başkasınında başına gelir dedik......
örtbas kelimasini kullanmış olmaya bilirsiniz ......
belki siz farklı kelime kullandınız yada yazdıklarınızdan bu anlaşıldı...........

ayrıca neden diger soruma cevap vermediniz...polise gitmekle ilgili.......

Ya ben geçmişteki tüm yazılarınızı okudum. Hoş bu arkadaşımın hesabı diyorsunuz ama... Hep 14 yaşımdaki kızım, 14 yaşımdaki kızım diyor eski konular... Eşle ilgili sadece bir konu var... O mu sizinkini kullanıyor siz mi onunkini... Ya da siz bizi mi kandırıyorsunuz kendinizi mi anlamdım. Lütfen sert tepkiler vermeyin. Size sadece inanmaya çalışıyorum. Ama benim de içimi tırtıklayan bişeyler var...Yine de bu söylediklerinizi yapacaksanız iyi olur diyorum...

makyaj bölümündeki resimlere falan bakamiyordum isim istiyordu inanip inanmamak tamamiyle size kalmis

arkadaşının mış bu kullandığı üyelik filan öf uydurmayın lütfen saçmalamayınız ,açılan konular hep birbiriyle bağlantılı

bide ön yargı denilmiyormu daha olayın arka yargısımı kalmıs...

:sm_confused:,

1.mesajda zaten alenen herşey açıklanmış. Bana göre aslolan ilk mesajdır gerisi hikaye.şakkıdı, ana düşünce, niyetler, düşünceler, olayın tam açıklaması ilk mesajdadır.

makyaj bölümündeki resimlere falan bakamiyordum isim istiyordu inanip inanmamak tamamiyle size kalmis

insanları kandırırsın ama varsa vicdanın onu kandıramassın..biz safmıyızki birde kabahatine kılıf buluyorsun....okadar mesaj yazıldı sana ..hiç birine neden cevap vermedin peki..kendini aklayabilirsen akla..ama bu yaşadıkların gerçekse inan çok zor durumdasın..ve kızına yazıkkk .. buna çare ara sen ...

kesinlikle inanmıyorum.

beni bizleri kandırmanız hiç bir şey ifade etmez...

kızınızı kendinizi kandırabilcekmisiniz?

bu tip sapmalarla kızınız için pembe bir dünya yaratabilcekmisiniz pc nin arkasın da? işte asıl önemli olan budur...

bizler birazdan başka bir konuya geçeceğiz...peki siz geçebilcekmisiniz?

gerçeklerle yüzleşin siz nikahsız olarak alkol kullanan bir adamla aynı çatı altında 14 yaşındaki genç kızınızla birlikte yaşıyorsunuz ve bu adam kızınıza sizin gözünüzün önünde "o....pu" dedi!!!

napalım canım herkes söğlüceni söğledi düşündü taşındı du ben böğle diyim bunlarda yesin aklanım dedi..
biz nasıl olsa yarın bunu unutur geçeriz ..ama sen bu sorunla başbaşa kalacaksın..:1closedeyes:

işte budur.............
sarduş............takdire şayansın kuzum beeealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Arkadaşlar;
Ben henüz bir kaç günlük üyeyim, Lütfen beni aydınlatır mısınız ?
Bir konu açıp, konuya olan yoğunlukla, açan kişinin kazandığı birşeyler mi var ?
Yani bu olayı benim aklım almıyor... Farkında olmadan, hayali yazılmış bir senaryonun içinde oyuncak mı olduk sabahtan beri ??

Çok rica etsem herşeyi bir kenara bırakıp bir soruma cevap verir misiniz ??
Eşiniz olduğunu söylediğiniz şahsın kızınıza olan hitabına ( O .... ) karşı nasıl duyarsız kaldınız ? neden ????

o kadar çok soru sorulduki kendisine ......
bu duyarlı anneye...........malesef ......sorulara cevap vermiyor........
hatta terk eyledi kk yı...........

imza PeSpEmBekaydirigubbakcemile5

o zaman hoş geldin aramıza.......yeniysen daha çok hayli senaryolar görüceksin..
kimbilir bu belkide senin için ilkti.
senaryoda olabilir..........

o zaman hoş geldin aramıza.......yeniysen daha çok hayli senaryolar görüceksin..
kimbilir bu belkide senin için ilkti.
senaryoda olabilir..........

Bir kaç gündür tanık olduğum en feci olay, bir senaryo olmasını umudediyorum. Öyle olsun da biz oyuncak olalım razıyım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…