- Konu Sahibi kardelennim
-
çok sabırlı gördüm seni...süper aksiyon, güzel devam devam....
bunların bayan olduğundan şüphe ediyorum...
sözün özü, körler sağırlar birbirini ağırlar...kafam karıştı ya dallas gibi oldu konu
kardelen nikini 2 kişi kullanıyomuş
ama iki kişidede aynı benzerlikler var
aaaa kafam karıştı
aydınlatın beni bacılar
kafam karıştı ya dallas gibi oldu konu
kardelen nikini 2 kişi kullanıyomuş
ama iki kişidede aynı benzerlikler var
aaaa kafam karıştı
aydınlatın beni bacılar
Eğer bu konu saçmalıktan ibaretse, gerçek değilse hakkımı helal etmiyorum konuyu açan kişiye, sabahtan beri başım ağrıyo kızcağız aklıma geliyor.klava: klava: klava:
Eğer bu konu saçmalıktan ibaretse, gerçek değilse hakkımı helal etmiyorum konuyu açan kişiye, sabahtan beri başım ağrıyo kızcağız aklıma geliyor.klava: klava: klava:
Yok bacım yok, 2 si de aynı şahıs. Hiç kuşku yok. Bu kadar tepki görünce kızına sahip çıkamayan kadın, kendine sahip çıkabilme çabasıyla yeni bir senaryo yazdı. Bilemedi sanırım akıllı geçinirken tuş olacağını
canım al sana özet;
gerçeklerle yüzleşin siz nikahsız olarak alkol kullanan bir adamla aynı çatı altında 14 yaşındaki genç kızınızla birlikte yaşıyorsunuz ve bu adam kızınıza sizin gözünüzün önünde "o....pu" dedi!!!
ÇOKKKK SİNİRLENDİM.SENİN KANINDAN CANINDAN BİR YAVRUYU KIYTIRIK İÇKİ İÇEN ADAMA MI TERCİH EDİ
YORSUNN...HEMDE KIZINIZA O...BU DİYENklava: klava:
AYYY ALLAHIM NE GÜNLER GÖRECEZZZZ..
KOCA HERYERDE BULUNUR EVLADIMIN TIRNAGININ UCUNA BİLE DEĞİŞMEM KOCAYII.:dilcikar:EV Mİ ARAYACAKMIŞ.ARASIN KOCAN OLACAK ŞEREF ÖZÜRLÜ.
DEFOLUP GİTSİN.:mymeka::mymeka:SENDE KIZINLA EVDE RAHAT ÇA YAŞAYIN.ÇALIŞ KAZAN BAŞIN RAHAT OLSUN.ÖYLE ADAMLARDAN HERŞEY BEKLERİM BEN KIZINA MUKAYET OL.CADIARZUDEVİR KÖTÜ.NASIL BİR ANNESİNİZKİ KIZINIZLA BU ADAMI KIYASLIYORSUNUZZZ...
Gülçinim sakin ol olay ve şahıs hayali bir ürün üstelik evli olup olmadığı bile meçhul yerimseniben
1- sabahtan beri bu konuyu okuyorum
2- öyle karıştıki şimdi en baştan tekrar okudum
3- ilk mesajınız kanımı dondurmuştu zaten anneliğinizi şiddetle kınamıştım
4- zaman ilerledikçe iyice sinirimi bozdunuz
5- sayfaları okudukça kocanızın değil sevgilinizin olduğnu öğrendim
6- köşeye sıkıştıkça nick benimdeğil dediniz böyle saçmalık olabilirmi
7- kendinizi savunmak için hiçbirşey kalmadı
8- hepsi fiyasko
9- hepsi yalan
10- boş yere milleti buraya bağlıyorsunuz
bahse girerim okuyup okuyup gülüyorsunuzdur bize.. 2 tane misafir varr
ve bu anne, "kızımı mı beraber yaşadığım adamı mı seçeyim" diye konu açmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?