Ne olacak bilmiyorum...

:1shok: :1shok: :1shok:

ilk evlilikte aile olmaya basaramamissiniz olabilir ama keske kizinin ve kendiniz icin adam gibi biriyle aile olmayi basarsaydiniz...kiz anlatmis ve siz ona guvenemeyip kontrole goturmussunuz buyudugunde bunun ne demek oldugunu anladiginda bu olayi asla kafasindan atamayacak,sevgisizligi ilgisizligi simdiden tatmis ki mutluluk ve guveni sizlerde bulamadigi icin bu eksikligi ona sevgisini ilgisini gosteren sokakta kim oldugu belli olmayan birinde ariyor...bu cok aci birsey..ilerde hatanizi anlayip ona sevgi vermeye calistiginizda bu ona sahte gelecek sizede hayati boyuca asi davranacak hakli olarak...gec olmadan sirkelenin derim can bu evlat bu!!

süper aksiyon, güzel devam devam....

bunların bayan olduğundan şüphe ediyorum...

bu ne yaa konu neydi neye döndüüü konu pantalona döndüüü buda iyiymiişş.. kazen abiminde dediği gibi aksiyon bol ekşinn :))

ben anlamadım ..........ne ekşini....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:uhm:fisfisfis

biri bana anlata bilirmi ne oluyorrrr

anam çohg uzunmuş kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
okudum ama başardım bitirmeyi sositososito

canım al sana özet;

gerçeklerle yüzleşin siz nikahsız olarak alkol kullanan bir adamla aynı çatı altında 14 yaşındaki genç kızınızla birlikte yaşıyorsunuz ve bu adam kızınıza sizin gözünüzün önünde "o....pu" dedi!!!

ay benim beynim durdu ...alıcalar almıyor artıkım..sarduş zaten bu hikayeyi biliyorumda bilmedigim bir şeymi oldu diye ondan kafam karıştı.......

Son düzenleme:

umarım sadece bu lafı kullanmakla kalmıştır..
alkollü bir adam anasının gözü önünde bu lafı söylüyorsa anası görmeden ayyuka çıkmaktan çekinmez :enbuyukkk:

merakla takip ediyorum hadi herkes eteğindeki taşları döksün...
müsadenizle yılın konusu olmaya aday gösteriyorum ne arasan var.
lakin tek temennim o kızımızla ilgili yazdıklarınında bir yalandan ibaret olmuş olmasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…