Ne olacak bilmiyorum...

arapsaçına dönmüş bir konu...:bbo:
üyelik benim değil diyor,konu benim diyor..:uhm:
sayfaları tekrar tekrar okudum..
tek anladığım "2000 model yalan rüzgarı" esip duruyor....

bacım hatunun açtığı konulara baktıktan sonra
burda durup harcadığımız zamana yazık aslında
bize bakıp bakıp gülüyordur misafir modundan arkadaş lülülülülülü
konu sahibesii güzel sallıyorsunda birde usturuplu sallasan diyorum lülülülülülü
nereye varmak istiyorsun merak ediyorum ama sen hangibirimizi kandıracağını sandın bakalım
gerçi bu ne bizim zevktir, bu kadar insanı kandırmak, dalga geçmek nasıl bir fantazi dir merak ettim sengözlerimebaksanab

canım 2000 model değel son model yalan rüzgari estirdi konu-tatlicadiarzu- sahibesi....
bence kk. nın oscar ödülünü haketti ...yiğidi öldür hakkını yime...:hooray::hooray:

vallahi gezdim geldim kesin konu bitmiştir dedim ..geldim dahada alevlenmiş üyeler..

haklsın valla sengözlerimebaksanab...bende merak ettim...kaydirigubbakcemile2

kusura bakmada bunasıl bı annelik..
kızının babasıyla konusman gereken şeylerı neden eşinle konuştun..
ne biçim sözler onlar ya..
kızınızı kendı ellerınızle karamıssınız..
o kelımeyı hak edecek bişey yapmamış kı etse bıle gene söylenmez..
bu kadar mı sevıyosunuz eşinızı kızınıza o cümleyı kurmasına ızın verecek kadar mı ..
pes!!!!

Kızın ve kızına o... diyebilecek bir adam arasında mı kaldıgını söylemeye calısıyorsun anlamadım??
tabikii kızını sececeksin.secmelisin.ben böyle olamsını dilerdim.
ama sen kızını kolundan tutup dr götürüp oh şükür bişi yok gibi tuhaf bir yaklaşımda bulunabilen bi anneymişsin.
bilmiyorum.ben anne değilim.ama eger bigün kızım böyle bir sorun yasasa küçücük bir zar için onun onuruyla gururuyla oynamazdım.

hala 1 misafir olarak konuyu izleyeceğinize çıkında doğruları söyleyin
ama sende nerde o yürek ?
bi yalan söyledin yalan yalanı doğurdu dimi ? bunu bize değil niye kendine yaptığın önemli. herkesi kandırabilirsin ama kendini asla.. değşik bi karakteristik durum olarak değerlendiriyorum olayı şahsen..
bu konu kapanmasada biz ayakta tutuyoruz arkadaş gülüyorya bize ona şaşıyorum.. bakalım ne zaman yazma ihtiyacı hissedecek..
hiç... dediğini duyar gibiyim. insanlarla dalga geçmek hoşuna gidiyor olmalı..
değişik bir fantezi türü..

kızlar bırakın yalan olsun ve böyle bir anne olmasın bir kız cocuğu bu korkunc seyleri yaşamasın ona yaşatan böyle bir anne de olmasın
evet kişi böyle konu uydurarak kendini tatmin ediyorsa bırakın olsun
ama dediğim gibi konunun aldatmaca olmasını ve böyle bir annenin olmamasını diliyorum

14 yaşındaki bir kızı BEKARET kontroluna götürmek. Bence sizin Uzman bir psikiyatriste gitmeniz gerekiyor. Ondan ergen psikolojisi ve çocuk psikolojisi hakkında bilgi alın. O kadar gaddarca davranmışsınız ki... 14 yaşında bir kızın cinselliğe ilgi duyması normaldir. Ha, bunu gerçekleştirmesi yanlıştır o ayrı, ama bunu gerçekleştirdiyse ben bunu tek bir şeye bağlarım. Cinsellik eğitimi almamış bir genç kız yapar bunu ancak. Evet, onun ilgi duyması hormonları açısından normal ama sizin koskoca yetişkin biri olarak onu bekaret kontrolune götürmeniz inanın yaşadıklarından daha byük bir travmadır. Hayır, televizyonları hiç mi izlemiyorsunuz. Bilimadamları, pskologlar, pskiyatrlar bas bas bağırıyor. Hadi onları geçtim hannngii din adamına sorsanız o da bunun yanlışlığını size söyleyecektir. Kızınızdan çok siz utanmalısınız yaptığınızdan. Yazık gerçekten... Bu çağda, bu kadar acemice bir ebeveynlik...
Daha fazla konuşmayacağım!

Ne tuhaf...Bundan bir ay once açtiginiz bir konuda içim acimisti, kiziniza da çok ofkeliydim, vay cahil vay, annesine bunlari yasatiyor çok pisman olur ilerde ya Allah kotuluklerden saklasin, diye dua etmistim...
Bugunde ayni kisi oldugunu bilmeden kiziniza acidim..O kadar çok acidim ki sabahtan beri aklimdan çikmadi.
Ben sahsen, doktora gittiginizi anliyorum, zaten kendisi istemis
O adamla evlisiniz degilsiniz konu o degil ve pek de umrumda degil bu saatten sonra
Sadece sordugunuz soruya cevap yazmam gerekirse : O adami kapi disari atin, çocugunua sahip çikin.
O kadar.

Ah esek kafam ah...tüm eksini kacirdim..ne vardi bugün yazlik kislik ayirmakta....:mymeka:

Neler olmus neler yaw...demekki hepsi yine yalanmis he...vay be ...yine bosunami nefes tükettik burda....:çok üzgünüm:

Neyse canim... alistik artik

alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ablacım suç sende değilki..
buranın samımı bı ortam olduğunu düşünen herkez aynı şeyı yaptı..
bende yorumlarım
ama bu tarz konular oluyo ne yazııkkı..
olacakta..
neyse bız ınsanlık yaptık..

nasıl ya nasıl yani sen omusun aklımın durduğu yerdeyim diye konu açmıstın...nasıl üzüldüm annemle bile konustum senin için yapacak bisiler aradım ayyyy salak kafam bak daha bi sinir oldum yaaaaa...

ayoll sımdıı bu konu yalanamı cıktı anlamadım sımdı ben bıseyyyyyyy bırılerıı anlatsın cabukkk

ay okurken ortamdan çatladım tansıyonum tavan yaptı resmen
bu ne genıslık bu ne laubalılık
elın adamı gelıp senın kızına o.pu gel buraya dıcem dıyo sende tık yok gelmıs sıteye yazıyosun bu nee yaa, saglıklı mısın sen, bır de mınıcık kız dısarı cıkmıs sen aıle terbıyesı verememıssın en basta aıle olamamıssın kı terbıye verecen bı de kalkmıs muayeneye goturuyonokuyosun okuyosun yorum bıle yapmıyosun,
senın maasın da varmıs o adamı ne dıye evde tutuyosun sorabılır mıyım?
sana kocalık görevını mı yapıo
zaten tek onu yapıyo demı!! rezalett rezalet !! ıyı bari kızına yapmadıgına şükür, ona da demedıgı kalmamıss wah waaaaah ne gunlerdeyızz
benım de komsu tanıdıgım vardı kadın cocukları dayak yerken ses cıkarmazmıs kendısını de dövuyor dıye sonra cocuklar allahlık zaten böyle bencıl kadınlar oldugu surece o gunahsız cocuklar da zıyan zebıl oluyo işte.. gelmıs bıde sıteye yazmıs bakıyo, yorumsuz bıdee yaaa yorum bıle yapamıyo

Son düzenleyen: Moderatör:
ana var,anacıkvar derler ya
işte...
kedilerde bile bi bakarsın bı anne doğurur atar yavrusunu
bı bakarsın baska bı kedı toplamıs tum yavruları emzirir,...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…