- 17 Ocak 2009
- 1.865
- 116
- 163
- Konu Sahibi kardelennim
-
yanlis yazdim galiba kizimi zorla götürmedim doktora kendi istedi anne biseyler yaptim ama bilmiyorum hamile kaldimmi bende tek tek sordum oda anlatti ve ikimizde tereddütte kaldik kizimin istegiyle gittik doktora
ya şu saçma sorudan vazgeçin hangi konuda yardım istiyorsunuz gibi.. yardım istemiyor kimseden birşey beklemiyor beklemiyor belki.. yanlışıyla doğrusuyla bunu içine dert etmiş içi sıkılmış anlatmak rahatlamak istemiş..
illa birilerinden akıl almak, medet ummak için mi buraya yazı yazılır. yukarda okumuyosunuz galiba
Bir derdim var : ( Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.bu saçma ....derdiniz nedir sadete gelin... tavrından vazgeçin artık..
Dert etmek mi ? Neyi dert etmiş ? Eşimi mi yoksa kızımı mı tercih etmeliyim ? Bu mu ?
Kızına yapılan hakeretleri dert etmemiş ama, bununla ilgili tek bir sıkıntısını, üzüntüsünü, tepkisini dile getirmemiş. Hanginiz bu çirkin söylemi kabul eder, boyun eğersiniz :uhm:
Kendisi bir anne olarak yapması gereki yapmamış ! Üzüntü neyin üzüntüsü ? Nasıl bir mantıkla yanaşıyorsunuz bu konuya :uhm::uhm: Hanımefendi rahatlamasın; yaptığı kabul edilebilir bir şey değil, Hiç bir anne evladını bu konuma düşürmez, hele de yabancı bir adam tarafından !!!
süperdi kaç defadır okuyorum içim bi hoş oluyor
Dert etmek mi ? Neyi dert etmiş ? Eşimi mi yoksa kızımı mı tercih etmeliyim ? Bu mu ?
Kızına yapılan hakeretleri dert etmemiş ama, bununla ilgili tek bir sıkıntısını, üzüntüsünü, tepkisini dile getirmemiş. Hanginiz bu çirkin söylemi kabul eder, boyun eğersiniz :uhm:
Kendisi bir anne olarak yapması gereki yapmamış ! Üzüntü neyin üzüntüsü ? Nasıl bir mantıkla yanaşıyorsunuz bu konuya :uhm::uhm: Hanımefendi rahatlamasın; yaptığı kabul edilebilir bir şey değil, Hiç bir anne evladını bu konuma düşürmez, hele de yabancı bir adam tarafından !!!
süperdi kaç defadır okuyorum içim bi hoş oluyor
izlerken göz yaşları içinde kaldım...senağlamasenağlama
söylemek istediklerimin cogu zaten arkadaslar tarafindan söylenmis...
deyinmek istedigim iki Konu:
1. ESINIZE COK BÜYÜK KOZ vermissiniz..... mashallah... oda cok güzel degerlendiririyor bu kozu.. böyle birseyi ÖZ babasina söylemek bile dogru olmazken..siz bide kalkip üveyine söylemissiniz..cok büyük HATA.....
2. Arkadasi 20 yasinda bu bir SUC demissiniz.... sikayet etmek icin babasina söylemeliydim demissiniz....
SIKAYET ETTINIZ elinize ne gecti?? o genci simdi hapsemi tikacaklar? para cezasimi verecekler? ceza verdiler varsayalim..KIZINIZIN avantaji ne olacak? HERKES TARAFINDAN BELKI DUYULUP ADININ LEKELENDIGIMI???????
---yanlis anlasilmasin ama..bence kizinizi birseye zorlamadiysa... kizinizin kendi istek ve arzusuyla gerceklestiyse hersey, ortada sikayet edilecek durum yok..sadece IKAZ edilecek kiziniz var..onu alir konusurdunuz...birazda takibe alirdiniz..simdiki verdiginiz yara onu ÖMÜR boyu TAKIP edecek......ki milletimiz böyle seyleri koz olarak kullanmaktan ne kadar zevk aliyor belli.....
olur mu. bu kız reşit değil. erkek 20 yaşında. bunun kanun önünde cezası var. reşit olmayan bir kızı kandırmaktan yer cezayı...
elbetteki şikayet edecek...
14 yaşındaki kızın istek ve arzusu kaale alınmaz. o çocuktur ...
olur mu. bu kız reşit değil. erkek 20 yaşında. bunun kanun önünde cezası var. reşit olmayan bir kızı kandırmaktan yer cezayı...
elbetteki şikayet edecek...
14 yaşındaki kızın istek ve arzusu kaale alınmaz. o çocuktur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?