Ne olacak bilmiyorum...

yanlis yazdim galiba kizimi zorla götürmedim doktora kendi istedi anne biseyler yaptim ama bilmiyorum hamile kaldimmi bende tek tek sordum oda anlatti ve ikimizde tereddütte kaldik kizimin istegiyle gittik doktora

yinede bu davranışını onayladığım anlamına gelmez.. tamam gittiniz rahatladınız mi.. şimdi üvey babası laf çarpsın dursun kızınıza.. bari söylemeseydiniz..
ki kızınızı babasının yanına, gençlik bilmem nelerine göndermeyi düşünmeniz ap ayrı bi hata
bence evladım ağlayacaksa da benim yanımda ağlasın güleceksede benim yanımda gülsün

Dert etmek mi ? Neyi dert etmiş ? Eşimi mi yoksa kızımı mı tercih etmeliyim ? Bu mu ?
Kızına yapılan hakeretleri dert etmemiş ama, bununla ilgili tek bir sıkıntısını, üzüntüsünü, tepkisini dile getirmemiş. Hanginiz bu çirkin söylemi kabul eder, boyun eğersiniz :uhm:
Kendisi bir anne olarak yapması gereki yapmamış ! Üzüntü neyin üzüntüsü ? Nasıl bir mantıkla yanaşıyorsunuz bu konuya :uhm::uhm: Hanımefendi rahatlamasın; yaptığı kabul edilebilir bir şey değil, Hiç bir anne evladını bu konuma düşürmez, hele de yabancı bir adam tarafından !!!

Aynen katılıyorum....

kızınız sizin gibi bir annesi olduğu için bence çok şanssız.
anne olmak demek her zaman her şekilde evladının arkasında durmak,sahip çıkmaktır.
siz kolay yolu seçerek babasına göndermeyi düşünüyorsunuz.

kesınlıkle katılıyorum...

Rahatlamak icin acmamis zaten bu konuyu...paylasmak istemis belki bizden duyacagi bir iki söze ihtiyaci varmis....ondan acmis...gerci her ne icin actiysada onun sorunudur bizi ilgilendirmez kanimca.

bu ne yaa şok oldum !! kızınıza böyle hitap edemez eşiniz bence hemen bulsun kendine bir ev.. o yaşta bir çocuk hata yapabilir ve bu hatası onun problemli olduğunu gösterir. problemlerin kaynağı eminimki boşanmış ve farklı kimselerle evlenmiş ebeveynlere sahip olması.. sizde başıma dert olur düşüncesiyle asla huzurlu olamayacağı babasının evine çanta gibi yollamayı düşünüyorsunuz !!
inanamıyorum vallahi yollayın kızınızı ben annelikte yaparım babalıkta !!

söylemek istediklerimin cogu zaten arkadaslar tarafindan söylenmis...

deyinmek istedigim iki Konu:

1. ESINIZE COK BÜYÜK KOZ vermissiniz..... mashallah... oda cok güzel degerlendiririyor bu kozu.. böyle birseyi ÖZ babasina söylemek bile dogru olmazken..siz bide kalkip üveyine söylemissiniz..cok büyük HATA.....

2. Arkadasi 20 yasinda bu bir SUC demissiniz.... sikayet etmek icin babasina söylemeliydim demissiniz....
SIKAYET ETTINIZ elinize ne gecti?? o genci simdi hapsemi tikacaklar? para cezasimi verecekler? ceza verdiler varsayalim..KIZINIZIN avantaji ne olacak? HERKES TARAFINDAN BELKI DUYULUP ADININ LEKELENDIGIMI???????
---yanlis anlasilmasin ama..bence kizinizi birseye zorlamadiysa... kizinizin kendi istek ve arzusuyla gerceklestiyse hersey, ortada sikayet edilecek durum yok..sadece IKAZ edilecek kiziniz var..onu alir konusurdunuz...birazda takibe alirdiniz..simdiki verdiginiz yara onu ÖMÜR boyu TAKIP edecek......ki milletimiz böyle seyleri koz olarak kullanmaktan ne kadar zevk aliyor belli.....

Bu siteden atılma pahasına da olsa size hakaret etmek isterdim ama maalesef yaşça küçük arkadaşlarımı düşündüğüm için bunu yapmıyorum.

Siz nasıl bir annesiniz ya. Nasıl olur du bir erkek için kızınıza bunları yapabilirsiniz.
Nasıl olurda kızınızı korumazsınız.
Eşinizin dediği gibi o... olsa da o sizin evladınız parçanız.

Koca uğruna evladınızı harcıyor birde utanmadan sabah beni kaldırmamış diyorsunuz.

Hastane ye karnı ağrıyor diye götürmüşsünüz vs vs. Birde yalan söyleyerek küçülmeyin bari. Kalıbımı basarım bekaret kontrolüne götürdüğünüze.

Bence biran önce kızınızı sosyal hizmetlere verin. Biran önce. O adam o gencecik kıza başka şeyler de yapabilir (Allah korusun).

olur mu. bu kız reşit değil. erkek 20 yaşında. bunun kanun önünde cezası var. reşit olmayan bir kızı kandırmaktan yer cezayı...
elbetteki şikayet edecek...
14 yaşındaki kızın istek ve arzusu kaale alınmaz. o çocuktur ...

benim sonradan arkadaş olduğum birinin hayatını anlatıcam müsadenizle..
baba asker anne ev hanımı ayrılıyorlar çocuk daha 8 yaşında babayla kalıyo..
baba sevgi gösteremiyo içten güçten. çocuğuma baksın hemde bana yoldaş olsun die evleniyo. kadın adamın yanında kıza iyi o yokken burnundan getiriyo.. kız dayanamıyo evden erkek arkadaşına kaçıyo ama tabi ailesi falan kızı sahipleniyo çocukla aralarında bişi olmuyo yani komşu gibilermiş ole diyim. sonra baba sinirleniyo ben onun için evlendim o bana bunu yaptı diye..
sonra çocuğu halasına gönderiyolar başka şehire okula devam ediyo orda sonra ordakilerde çocuğu istemiyo ana bi şehirde baba başka şehirde kimse ilgilenmiyo tabi çocuk kimden ilgi görse ona kapılıyo mutlu oluyor. en sonunda anne gidip alıyor. yıllarca anneyle kalıyor. anne evleniyor bebeği oluyor. ama kız o kadar güzelki millet peşinde pervane.. sonra annede bırakıyo git teyzene diyo teyze alıyo biraz o bakıyo kaç defa liseye başladı devam edemedi ordan oraya göçebe gibi.. sonra 2 erkek arkadaşı vardı biri çok iyi bi çocuktu bi tv kanalında çalışıyodu. oturup muhabbet ediyoduk. aynı gün nişanlım o kızın biriyle görüştüğünü çocuğu uzaktan tanıdığını pisliğin teki olduğunu uyuşturucu falan kullandığını otoparkçı olan bi çocuk olduğunu teyzesine söylememizi istedi. bizde söyledik tesadüf o akşamda kız eve geldi boynu mor. teyze soruyo bu ne diye arkadaşım öptü diyo falan ertesi gün kız o otoparkçıya kaçtı. 1 çocuğu var ordanda kovdular. çocuk bunu bıçakladı. hastanede yeni biriyle tanıştı bu sefer onla evlendi. kız 20 yaşında ama 2 kez evlendi 1 çocuğu var. perişan ailesi görüşmüyo..
şimdi burda suç kiminnn bilmem anlatabildimmi a.s.

yani

20 yasindaki bir gencin 14 yasinaki bir cocukla iliskisin olmasi bile igrenc

bu zamanda resit olmayan birinin resit olan biriyle cikmasi arkadaslik etmesi pek sik rastlanilan bir durum... sonucta ortada tecavüz yok bisey yok... simdi arkadasinin ceza yemesi, kizin alnina "sürülen" lekeden dahami önemli..?? kimse bilmeden üstü örtülseydi hicbirsey olmazdi..ama simdi kiza "sen o... sun " demeye cesaret edenler cikti ve cikacak ortaya.......bu durumu ASLA unutamiyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…