E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kardelennim
-
arada bi doktor kontrolüne götürelim kızları bari.. bozuk psikolojilerimize iyi gelir..
bu zamanda resit olmayan birinin resit olan biriyle cikmasi arkadaslik etmesi pek sik rastlanilan bir durum... sonucta ortada tecavüz yok bisey yok... simdi arkadasinin ceza yemesi, kizin alnina "sürülen" lekeden dahami önemli..?? kimse bilmeden üstü örtülseydi hicbirsey olmazdi..ama simdi kiza "sen o... sun " demeye cesaret edenler cikti ve cikacak ortaya.......bu durumu ASLA unutamiyacak.
bu zamanda resit olmayan birinin resit olan biriyle cikmasi arkadaslik etmesi pek sik rastlanilan bir durum... sonucta ortada tecavüz yok bisey yok... simdi arkadasinin ceza yemesi, kizin alnina "sürülen" lekeden dahami önemli..?? kimse bilmeden üstü örtülseydi hicbirsey olmazdi..ama simdi kiza "sen o... sun " demeye cesaret edenler cikti ve cikacak ortaya.......bu durumu ASLA unutamiyacak.
14 yaşında yapılan çocuksu bi hatanın,şefkat arayışının alna sürülen leke olarak tanımlanması komik ötesi !!
Tamamda...bu olayi örtmeklede bunun kanunen yanlis oldugnu o gencin cezasini cekmesi gerektigni nasil gösterebiliriz...zaten tüm bu olaylar her zaman ört bas ettigmiz icin olmuyormu? Aman kimse duymasin diye susmakla suclular suc islemeye devam edicek....resit olmayan bir kizla resit olan bir gencin kanunen iliskisi yasaktir...bitt.
Simdi bu kizin hayatini kararti cezalanmazsa ilerdede baska bir kizinda hayatini karartacak...
14 yaşında yapılan çocuksu bi hatanın,şefkat arayışının alna sürülen leke olarak tanımlanması komik ötesi !!
Komik ötesi değil kimse demez bekaret kontrolünden temiz çıkmış duyan derdir şimdi bu kız değil falan filan babası o.... dedikten anne sahip çıkmadıktan sonra millet ne der bi düşünün bakalım...
yapmayın lütfen ya. Bu kızcağız boşlukta ve kendisine bir çıakr yol arıyor.bu zamanda resit olmayan birinin resit olan biriyle cikmasi arkadaslik etmesi pek sik rastlanilan bir durum... sonucta ortada tecavüz yok bisey yok... simdi arkadasinin ceza yemesi, kizin alnina "sürülen" lekeden dahami önemli..?? kimse bilmeden üstü örtülseydi hicbirsey olmazdi..ama simdi kiza "sen o... sun " demeye cesaret edenler cikti ve cikacak ortaya.......bu durumu ASLA unutamiyacak.
bence sizde aman derler düşüncesinden çıkın diyemezler efendim !! dedirtmeyin !kalkip 14 yasindaki bir kizin sefkat arayisina BIZIM MILLET malesef bir LEKE olarak bakiyor..ve kendinde ona "O...pu" diye hitap etme hakki buluyor....... demek istedigim bu...
ben anlamadım siz millet ne der diye mi düşünüyorsunuz ?
isteyen istediğini desin ben desinler demesinler için yaşamam evlat hatasıyla sevabıyla benimdir onu dünyaya ben getirdim aklı bağliğ olana kadar ona bakmakla ona doğruları öğretmekle onu iyi bir birey olarak yetiştirmekle mükellefim!!
o ne der bu ne der aman bakiremi hiç öenmli değil. benim kızım sağlıklı , mutlu bi birey olmalı onu kimse kandıramamalı,bohça gibi ordan oraya sürüklenmemeli hakarete ve tacize maruz kalmamalı!
kendi istemedikçe ona kimse dokunamamalı! değerini ve kıymetini bilmeli
bekaret kontrolüne girmiş o ne der bu ne der isteyen istediğini desin umrum değil !!!!!!!!!!!
kalkip 14 yasindaki bir kizin sefkat arayisina BIZIM MILLET malesef bir LEKE olarak bakiyor..ve kendinde ona "O...pu" diye hitap etme hakki buluyor....... demek istedigim bu...
hay bu milletin çenesini.......Komik ötesi değil kimse demez bekaret kontrolünden temiz çıkmış duyan derdir şimdi bu kız değil falan filan babası o.... dedikten anne sahip çıkmadıktan sonra millet ne der bi düşünün bakalım...
hay bu milletin çenesini.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?