Ne olacak bilmiyorum...

arada bi doktor kontrolüne götürelim kızları bari.. bozuk psikolojilerimize iyi gelir..

evet yaa kızı doktora götür korktuğum başıma gelmemiş diye sevin , kızına ... diyen adam seni boşayacak diye üzül hiç deme ben sebep oldum kızımın hatalarına , ben verimli olamadım kızıma dakkasında kapı dışarı edemedim elin adamını !!

bu kızcağızın psikolojisi ne durumdadır ya hiç düşündünüz mü? dünya sizin ekseninizde mi dönüyor ?

vallahi yollayın kızınızı yer arıyosunuz ya bana yollayın ben bakarım sizde kocişinizle mutlu mesut yaşar gidersiniz

Ne diyorsunu Allah aşkına biz bas bas bağırıyoruz heryerde böyle durumlarda çekinmeden polise gidin
savcıya gidin , asla bunu yapanın yanına kar kalmasın..
Kız kendisi istemiş de ne demek oluyor ? Bu kzı daha 14 yaşında bırakın reşit olmayı daha çocuk.
20 yaşıda tam deli kanının aktığı zamanda bir genç zevki uğruna kızın zaafından faydalanıcak
ve siz şikayet ettinizde elinize ne geçti diyorsunuz.
Peki canım Alalh korusun sizin başınıza böyle bir şey gelirse siz susarsınız olur mu?
Siz susun ki bunlar yaptıkça ve ceza almadıkça devamını getirsinler küçücük çocukalrımızdan
çocukalrımızın zaaflarından faydalansınlar..

offffffffff
ben en çok size kızıyorum yani fazla üstünüze gelmek istemem am
madem asıl babası değil bunu eşinizi hiç açmamalıydınız bazı şeyler özel kalmalı
eşlerin herşeyden haberi olmamalı
az çok eşinizi tanırısınz nasıl güvendiniz ya

şimdi siz eşinizden ayrılcağınız için mi üzülüyosunuz yoksa kızınız nasıl bir deprosyonun eşiginde olduğu için mi

bekaretini nasıl kontrol ettiriyosunuz ya
madem yapmış bu onu ilgilendirir
sizi değil anne bile olsanız her gencin kendi özeli var ya
yapmışsa ilerde sorun gelirse kendi çözmeli yani bilmiyorum sanırım yurt dışındasınız
ama türkiye daha geniş düşünüyo bu konuda

size şunu derim
maddi durumunuz neyi el verir bilmem ama bir işiniz var
kocanızı belki seviyosunz ama
kızınıza o.. diyen biri size bunu demiş sayılır
hem ne hakla der
ve siz hala bu adamı nasıl düşünürsünüz
haaallllaaa
şaşkınım

vel hasıl kızınızı alın kendi yuvanızı kurun
ve kızınııza biraz daha yakın davranın
çünkü onu ne kadar kendi haline bırakırsanız gençlik evi falan
bu ne demek ya salınır mı oralara hiç çok enterasan bunu düşünmeniz bile
ve anne kız el ele verin
mutlu bir yaşam sizlerle olsun inşallah

Annelerimizin ayaklarının altı öpülür.. cennet annelerin ayakları altındadır ya kusura bakmayın siz bu tabirlere uymuyorsunuz....

14 yaşında yapılan çocuksu bi hatanın,şefkat arayışının alna sürülen leke olarak tanımlanması komik ötesi !!

Tamamda...bu olayi örtmeklede bunun kanunen yanlis oldugnu o gencin cezasini cekmesi gerektigni nasil gösterebiliriz...zaten tüm bu olaylar her zaman ört bas ettigmiz icin olmuyormu? Aman kimse duymasin diye susmakla suclular suc islemeye devam edicek....resit olmayan bir kizla resit olan bir gencin kanunen iliskisi yasaktir...bitt.

Simdi bu kizin hayatini kararti cezalanmazsa ilerdede baska bir kizinda hayatini karartacak...

14 yaşında yapılan çocuksu bi hatanın,şefkat arayışının alna sürülen leke olarak tanımlanması komik ötesi !!

Komik ötesi değil kimse demez bekaret kontrolünden temiz çıkmış duyan derdir şimdi bu kız değil falan filan babası o.... dedikten anne sahip çıkmadıktan sonra millet ne der bi düşünün bakalım...

millet çocukları kandırsın,bizde kız çocuklarımız,bu damgayı yemesin diye yapılan suçu sineye çekip susalım.ne ala.:1shok:
hanımefendi bir suç var ,ortada.... yarın öbürgün kızınız varsa yada akrabanızın kızı ,onun başına gelmeyeceği ,ne malum.
susalım bu damgayı yememek için yapılan, pisliği örtelim ,. öyle mi...
sonra elin pislikleri, 14 ,13 yaşındaki kızlarımıza ,nasılsa aileler susuyor ,diye her şeyi yapmayı hak görsünler. nede olsa suçları cezasız kalacak değil mi,
işte bu zihniyetler sonucunda ,sustuk ,diye bu olaylar artıyor....
nedeni ,bu.
. aman adım çıkmasın, aman hasır altı edelim ,diyerek elin sapıklarını şuncacık çocuklara ,son derece rahat bir şekilde yaklaşmasına davetiye verebiliyoruz..

Şu çocugu bi elime geçirsem öldüresiye döverdim heralde ki siz hala duruyormöusunuz neden şikayet etmediniz....

hanfendinin yaptığını asla onaylamıyorum bir önceki mesajımdada bunu açıkça beyan ettim.

benim anlam veremediğim onaylasakta onaylamasakta burada birşeyler anlatmak serbest kaldı ki derdine çare isteyip istememekte onun tercihi.. yani konu açılırken kk yönetimi böyle bir sınırlama vermemiş
siz neden veriyorsunuz? bırakın anlatsın illa bizden akılmı almalı burda her konu açan
farzedelimki ben sadece bir konu açtım, onu oraya yazmak istedim sadece Paylaşmak istedim..

arkadaşın yaptığınıda onaylayıcı, onu savunucu bir tutum içerisine girmedim böyle bir konudada asla girmem zaten.. sadece ben bu sadete gel, sorun ne onu anlat bırak duygularını yada yaşadığını..mantığını doğru bulmuyorum..

bunuda ben yazmak istedim yazdım..

ben anlamadım siz millet ne der diye mi düşünüyorsunuz ?
isteyen istediğini desin ben desinler demesinler için yaşamam evlat hatasıyla sevabıyla benimdir onu dünyaya ben getirdim aklı bağliğ olana kadar ona bakmakla ona doğruları öğretmekle onu iyi bir birey olarak yetiştirmekle mükellefim!!
o ne der bu ne der aman bakiremi hiç öenmli değil. benim kızım sağlıklı , mutlu bi birey olmalı onu kimse kandıramamalı,bohça gibi ordan oraya sürüklenmemeli hakarete ve tacize maruz kalmamalı!
kendi istemedikçe ona kimse dokunamamalı! değerini ve kıymetini bilmeli
bekaret kontrolüne girmiş o ne der bu ne der isteyen istediğini desin umrum değil !!!!!!!!!!!

yapmayın lütfen ya. Bu kızcağız boşlukta ve kendisine bir çıakr yol arıyor.
Ne yani şimdi kız kendisinden büyük birisiyle arkadaşlık etti diye o adamın bundan faydalanması mı lazım?
Buna insel istismar deniyor bilmem duydunuz mu daha önce?
herkes hata yapar kızımız yaşından beklenmiyecek büyük bir yanlış yapmış ama bu bir leke değildir.
ASla bir leke olamaz olmamalı. sizin gibi düşünenler olduğu müddetçe daha çok susulur daha çok kızlarımı o sıfatla anılır.
Halbuki hatanın asını yapan o değil onu bu eyleme sürükelyen olaylardır.
Sevgiye aç ve şu an ilgiye alakaya en çok ihtiyacı olduğu dönem kim kollarını açarsa na sığınır.
Çocukalrımızın başka kollarda teselli aramaması için ebeveynler olarak bize çok iş düşüyor.
Önce bunu idrak etmek lazm...

bugün alkollü iken o....dien ahlaksız
yarın alkollüyken nasıl olsa bu o... olmuş diye başka şeyler yapmaya kalkmasa allah korusun:Saruboceq:
o evden gitmesi gereken biri varsa oda eşim dediğiniz şerefsiz
kızınıza sahip çıkın!!!!!!!!!!!!!

ben böyle pasif anneleri hiç anlamıyorum.yeni anneyim,yolun başındayım.ama benim yavrum için biri böyle konuşacak.yıkarım dünyayı onun başına.
anne,baba ne kadar değer verirse evladına etraftaki insanlarda öyle değer verir.öz anneyle baba kurtulmaya çalışıyorsa evladından,üvey babadanda ne beklenir zaten.
Allah o kıza yardımcı olsun .çok yazık.

kalkip 14 yasindaki bir kizin sefkat arayisina BIZIM MILLET malesef bir LEKE olarak bakiyor..ve kendinde ona "O...pu" diye hitap etme hakki buluyor....... demek istedigim bu...
bence sizde aman derler düşüncesinden çıkın diyemezler efendim !! dedirtmeyin !

Ben burada kimsenin ne düşündüğünü ne diyeceğini anlatmak istemedim annenin babanın sorumsuzluğunu o küçücük yavru nasıl çekecek onu anlatmaya çalıştım....

kalkip 14 yasindaki bir kizin sefkat arayisina BIZIM MILLET malesef bir LEKE olarak bakiyor..ve kendinde ona "O...pu" diye hitap etme hakki buluyor....... demek istedigim bu...

Vallaha güzel arkadasim..benimde ikitane kizim var..Allah cümlemizin evladini iyilerle karsilastirsin....daha cok yolun basindayim...henüz kücükler...lakin benim evladimin saf cocuksu duygularini suistimal edicek bir sapigin sadece kanunen degil her türlü cezasini verirdim....

Millet kizima o...demesi zerre kadar umurumda olmazdi....ben bir anne olarak örnek olmaliyim bunun bir suc oldugnu toplumada degil en basta kizima göstermeliyim...cünkü yarin öbür gün oda anne oldugu vakit...Annemden böyle gördüm dogrusu budur demesi gerekir...

hay bu milletin çenesini.......

hay bu milletin çenesini.......

Hay bu milletin çenesine değil efendim anne baba sahip çıkmazsa bu milletin ağzı torba değilki....Sorumsuz anne ve baba kızına sahip çıkmamış milleti nasıl susturacak ya bunu bana anlatırmısınız kızın hayatını kararttılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…