Ne olacak bilmiyorum...

bence sizde aman derler düşüncesinden çıkın diyemezler efendim !! dedirtmeyin !

ALLAH ASKINA.. sanki bizim türk milletini tanimiyorsunuz....

neyse..ben kötü bise demek istemedim.ben su an sadece kizin psikolojisini düsündügümden.. örtbas edilmenin onun icin en iyi yol olabilecegini düsündüm.... sonucta bizim milletin nasil böyle seyleri koz olarak kullanmayi sevdigini biliyorum.her firsatta yüzüne vurulacak...
elbette böyle cocuklarla cinsel istismarda bulunanlar cezasini almali..ama bilemiyorum.. galiba ben olsam buna "masum bir arkadaslik" gözüyle bakardim ve belki cocuguda IKAZ ederdim ama sikayete yol acip üvey babasinin duymasini engellerdim..dedigim gibi öz babasinin bile duymasi normal degil. KI icen biriymis..arkadaslarin dedigi gibi..simdi o.. diyen.belki sarhos olunca neler der/yapar....ALLAH KORUSUN... allahim yardimcisi olsun kizinda annesininde.

aynen katılıyorum

bence kızınızdan çok sizin durum daha kötüymüş bu olayla koca dediginiz kişinin ....
ne oldugunu anlamış oldunuz.............
kızınıza böyle diyen bir adam kızınızın durumundan dahada kötü bence.............
kızınızdan önce o kocanızı bir hal yoluna koyun............

eşinizin kızı olsaydı sizde aynı o.......pu dermiydiniz...........
sizin tek hatanız kızınızı bir yerlere göndermek istemiş olmanız............
ne yani kızınız bir erkekle buluştu diye yada farklı şeyler yaptı diye ki yapmamış hemen .uzaklaştırmak istemek oldu...........
kız bu kadar üzüntüyü çeksin ..........
sıkıntı yaşasın.............bide ugradıgı hakaretler var............
kızın hatasıda olsa ...........bence daha sahip çıkın dahada sarılın kızınıza ne kendinizden nede insanlardan uzaklaştırmayın................
aman kimse duymasın deyipte üstünüde kapatmayın........
kızınız ne kadar suçluysa ....unutmayın ki karşı taraf erkekte o kadar suçlu yaşı büyük yada küçük............
siz kızınızın başına geleni saklarken .kimbilir bunun gibi insanlar ............
kimlerin canını yakıp ellerini sallayıp dolaşarak gezicekler...........bu gün sizin kızınıza ise yarın kimbilir kimin kızına musallat olucaklar...........[/B
][/COLOR]

millet ne der diye yaşayanlara itafen yazılmıştır.
Millet konuşur elbet, susturamazsın
ama, millet duymasın konuşmasın diye de susmamak lazım değil mi?

katiyen 13 sayfayı okuyamayacağım:sm_confused:
inanamıyorum size gerçekten.
kızınız kendi itiraf etmemiş ama sorduğunuzda yalanda söylememiş.onu doktora götürme fikrinizi anlıyorum.şayet bir şeyler yaşadıysa bunun sonunda hamile kalma riskide var.
ama her şey kesinleşmeden eşinize nasıl söylersiniz?bu kızınızın çok çok özeli.hatada yapsa öz babası olmayan,sıfatı sadece sizin kocanız olan bir adama nasıl bu sırrı verirsiniz.içkide içiyor diyorsunuz.kızınıza o...pu diye hakaret etmesine nasıl izin verirsiniz:1shok:
ya yarın içipte herkesle yatıyosun benlede yat diye kızınızın kapısına dayanırsa:1shok:
içkili adama güvenmem ben:dilcikar:
üstelik ne olursa olsun o sizin kızınız.onu nasıl yollamayı düşünürsünüzfisfisfis
annelik demek sadece çocuğunuz iyi davranışlar sergilediğinde yanında olmak demekmidirfisfisfis
bırakın kocanız gitsin.
hatta mümkünse dönmesin.
densiz terbiyesiz adam.
bir evlada annesinin yanında bu kadar ağır hakaret eden birinden size koca olarakta hayır gelmez.

Hakikaten inanılır gibi değil bu olayın üstüne siz nasıl hala o adama eşim diyebiliyosunuz anlamadım. O sizin öz kızınız ve karı koca kızı nereye göndersek derdindesiniz bu kadar basit mi ya. Evladınızı elin adamı için nasıl bu duruma sokarsınız o sizin kızınıza nasıl o..... diyebiliyor yaa. Siz niye kızınızın özelini ortalara döküyorsunuz. Yani o kız sizin başınıza dertmiş gibi onu bi yerlere göndermenin derdindesiniz. Bırakın o adam nereye giderse gitsin. Gidicek olan odur kızınız değil. Böyle bişey yaptıgı içinde kızınıza kızmayın bence çünkü böyle mutsuz ilgisiz ortamlarda yetişen çocuklardan herşeyi bekleyin. Bence bundan sonra tam bir anne gibi kızınızla ilgilenin yoksa her seferinde böyle atlatamayabilirsiniz.

Peki babası diye tanıttığı kişiyi susturamıyorsa bir anne sokaktakini nasıl susturacak...
ben birilerini sustursun demedim zaten..
sadece birileri konuşacak diye susmasın dedim
sanırım yazdıklarımı okurken fevri davranıyorsunuz.

ben birilerini sustursun demedim zaten..
sadece birileri konuşacak diye susmasın dedim
sanırım yazdıklarımı okurken fevri davranıyorsunuz.

Bende size hitaben yazmadım zaten genelleme yaptım...Susmasın tabi konuşsun ama demek istediğim kendi evinde kızını savunamayan o..... dedirten bir anne var karsınızda

duygularımın tercümanı ekleyecek bir şeyim yok.

Kiziniz yalan soylemeyip size anlatmis ben onu tebrik etmek istiyorum.
Hatalar insanlar için, hele hele bu cahil yasta maalesef evlatlarimiz yanlis yola gidebilirler,
doktora goturmek istemeniz normal...vede iyi olmus...
Fakat, ne olursa olsun, o es diye seçtiginiz insana soylemicektiniz.
Kiziniza, alkollu de olsa, O...diye çagiracagim dedigi anda siseyi kafasina geçirip disari atacaktiniz.
O an soktan yapmadiysaniz, sabah kalkip esyalarini eline verip evden def edecektiniz.
Ne olursa olsun, kizin kotu yolada gitse, kotu seylerde yapsa, o sizin kaniniz, caniniz...
Alkollu bir adama tercih etmeyin sakin. bu hayatinizin en buyuk yanlisi olur.
Rabbim çocugunuzu korusun...Zavallim soktan soka geçti...kim bilir içindeki yaralar nelerdir...
Lutfen...Lutfen o evden o adami atin...Ve kizini dort elle sarilin...Bu sizin en buyuk goreviniz

Bende size hitaben yazmadım zaten genelleme yaptım...Susmasın tabi konuşsun ama demek istediğim kendi evinde kızını savunamayan o..... dedirten bir anne var karsınızda

galiba hala anlaşılamayan bir şey var. bizler yapılan çocuk istismarının ,cezasız kalmamasını savunuyoruz. bunun suç olduğunu ve gerekli yerlere şikayet edilmesi gerektiğini söylüyoruz.
illaki bu tecavüz olmaz,..bu çocuk 20 yaşındaki bir ergen tarafından tacize uğramış. bunu yapanın ,yaptığı yanına kar kalmamalı ,diyoruz.
gülsüm sultanın da, dediği gibi,bu adam bir gün bunu Allah korusun başka çocuklarada yapabilir..

hala ne yapacağını mı düşünüyorsun...

eşim oğluma sesini yükselterek bile konuşmaz zaten konuşturmam da...

babasına yolla diyecek, küfür edecek ben de hala ne yapayım diye düşüneceğim...
kınamaya çok karşı olmama rağmen seni bu konuda şiddetle kınıyorum.

hele hele eşinin söylediği cümlenin eşit anlamlısı erkek için söylenen o sözü söyleyecek bitmiştir...evliliğim geri dönülmez bir şekilde biter.

oğlum bir yana dünya bir yana...
bütün anneler için de bu böyle olmalıdır ve çoğunluk anneler için böyle olduğunu biliyorum.

Şiddetle katılıyorum... Alkol alan insan bilincini kaybeder ve tehlikedir. İradesini kontrol edemez. Günümüz dünyasında öz babalar tarafından yapılan sapkın davranışlara tanık oluyorken, alkollü yabancı bir adama nasıl güven olabilir ? Çirkin söylemlerine tepki vermemişsiniz, korkuyorum; yarın öbür gün sapkın davranışlarda bulunsa bunu da görmezden gelir misiniz ? Gerçi eşiniz kızınızla bir arada yaşamayı kabul edemeyecek kadar Onurlu!! değil mi !!!!!!!!! ( Şu konuştuklarımıza inanamıyorumsenağlama )

Evet haklısınız , eşinin alkollü olmasından dolayı korkan, ona karşı susan ve herşeyden ötesi
kızını onun karşısında zor durumda bırakan bir anne var.
Ama bu annenin yaptığı tek doğru şey gidip şikayet etmek olmuş.
İnşallh yanlış okumamışımdır geçmiş sayfalarda gidip suç duyurusunda bulunduğunu yazmıştı yanılmıyorsam.

bir anne evladı ne kadar kötü de olsa daima onun yanında olmalı hatalarını düzeltmeye çalışmalıdır....anne olmak budur.

Yuuh. Başka da söyleyecek birşeyim yok. Aslında çok varda değmezsiniz.

cokkk tuafff sızz halaaa kızınızla aynı evde o adamla yasıyosunuzzz veee ona hızmet edıyosnuzz oyleee cehenem olsun gıtsınnn pıslıkkkk bakk asla kızından vazgecmee babasınn yanınada yollama senın canın kanınnnnn nasll olurdddaa kocan senın kıznaa ... manayı kullanabılıyoaaa ıckılıı piss kendıne hayrı olmayan ınsandan ne beklenırr babalıkmıııı????? kocalıkmıı??? yoksa hıcbırımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…