- Konu Sahibi kardelennim
-
ben kizimi hic bir yere göndermeyi düsünmüyorum esimede dedim sen bilirsin ben atamam kizimi tam okumamissiniz yazdiklarimi tabiki koca bulunur evlat baskadir esim bu güne kadar onlara babalarini aratmadi adamin hakkini yemek istemem kendine yapnadi kizima yapti o genc gözü birseyde kalmasin diye esimi savunmuyorum kesinlikle ama hakkinida inkar etmemem lazim.giderse gitsin umrumda degil sadece sizin icimdekileri paylasmak istedim
Yapma ya, ne kadar da güzel babalık yapmış öyle. Minnacık bir kızcağıza... diyebilecek kadar cesaretliymiş demekki. Ve siz kalkmış hala "normalde eşimi ben işe gönderirdim ve ben alırdım, beni uyandırmadan gitmiş" diyorsunuz. hanımefendi huuu kendinize gelin.
Annelik, sahiplenme, koruma duygunuza noldu.
annelerin babaların hatalarını daha ne kadar çocuklar çekecek
oh ne iyi adam içki sofrasında benim evladıma öyle bir laf edecek öz babası olsa dünyayı başına
yıkarım ne yani aç mezarımı var aç kalırız sürünürüz diyemi korkuyorsunuz
yoksa derdiniz sadece kocamı iyi düşününde evladınızıda kaybetmeyin
ben bu kizla bas edemiycem babasini arayip onunla kalmasini söylicem ama sanmam babasi kabul etmez dedim
bundan sonra adinla cagirmiycam seni dedi mesela su mu istiyorum O....pu bana bi su ver benim beynimden kaynar sular bosaldi
ha ,hatırladım şimdi bu arkadaşı.Arkadaşlar ben ice bu işten huylandım ..
arkadaşın daha önce açtığı konular..
-----
Hep dert, hep sorun
Mesaj Linki
Selam arkadaslar, lafi uzatmadana konuya gireyim esimle tartistik konu su,bu ay fazla para harcamisim okadar cokta degil aslinda ama o abartti ve cüzdanimi alip icinden bütün parayi alip bana sadece az bir miktar birakarak ister küs ister küsme bundan sonra böyle dedi bazen söylenirdim ben baska arkadaslarin basina geldiginde bana esim böyle yapsa bogcami alip giderim derdim bugün benim esimde aynen böyle diyor ister küs ister bohcani al git artik para kontrolü bende diye benimde ayligigim var az daha diycektim ozaman herkes kendi parasini harcasin diye ama demedim yuttum esim dedim ama evli degiliz 7 senedir beraber ayni evi paylasiyoruz evli gibi onun biriktirmesi gereken askerlik parasi var mecburen her ay oraya bir miktar para koyuyor,hic ses etmedim verdigi parada masada duruyor ne yapayim ben simdi?
başka bir amacım yok..
ama bu konu ikinci konuya ayrı bir yere çekiyo..
----
Arkadaşlar ben ice bu işten huylandım ..
arkadaşın daha önce açtığı konular..
-----
Hep dert, hep sorun
Mesaj Linki
Selam arkadaslar, lafi uzatmadana konuya gireyim esimle tartistik konu su,bu ay fazla para harcamisim okadar cokta degil aslinda ama o abartti ve cüzdanimi alip icinden bütün parayi alip bana sadece az bir miktar birakarak ister küs ister küsme bundan sonra böyle dedi bazen söylenirdim ben baska arkadaslarin basina geldiginde bana esim böyle yapsa bogcami alip giderim derdim bugün benim esimde aynen böyle diyor ister küs ister bohcani al git artik para kontrolü bende diye benimde ayligigim var az daha diycektim ozaman herkes kendi parasini harcasin diye ama demedim yuttum esim dedim ama evli degiliz 7 senedir beraber ayni evi paylasiyoruz evli gibi onun biriktirmesi gereken askerlik parasi var mecburen her ay oraya bir miktar para koyuyor,hic ses etmedim verdigi parada masada duruyor ne yapayim ben simdi?
başka bir amacım yok..
ama bu konu ikinci konuya ayrı bir yere çekiyo..
----
canım sen deyince dikkatimi cekti bütün actıgı konuları okudum.evet bu evlilik zaten sorunluymus.cocuga yazık oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?