Ne olacak bilmiyorum...

Kopamiyorum bu konudan...Resmen yuregim sizladi...Kizinizi bagrima basip saatlerce aglayasim geldi...
Allah askina, suraya geldinde...Yok arkadaslar, attim o herifi disari kizima sahipim ben, onu asla birakmam diyin de...Konunuzu okuyan bunca insani rahatlatin
Ayrica kiziniz nasil ne durumda onuda bi soylerseniz sevinicem
Birde sunu diyim o 20 yasinda ki genci hem bulup kafasini kopartmistim hemde sikayette bulunmus kelepçeleri taktirirdim.

Yapma ya, ne kadar da güzel babalık yapmış öyle. Minnacık bir kızcağıza... diyebilecek kadar cesaretliymiş demekki. Ve siz kalkmış hala "normalde eşimi ben işe gönderirdim ve ben alırdım, beni uyandırmadan gitmiş" diyorsunuz. hanımefendi huuu kendinize gelin.

Annelik, sahiplenme, koruma duygunuza noldu.

yahuu hala kocanızmı savunuyosunuzzz bırakınn cehenm olsun gıtsınnn bıdee pervanemı oluyosunuzz onun gıbıı babalık sıfatını kaznammamısss bırneee sızce hak edıyormuuuu?

:1shok::1shok::1shok:Aman Allahım şoktayım..Çok üzüldüm o kızcağıza..yazık parçalanmış bir ailenin çocuğu..Ya annesi evladını nasıl gözden çıkarır...Kelimeleri toparlıyamıyorum...:bbo:

hiç olmuşmuydu acaba bohçasıyla sepetleyecekti kızcağızı klava:
dedim yine diyorum kızı toparlasın bana yollasın ben annede olurum babada ona

birincisi cocugunda hiç bi hata yok.cünkü cocugun düzensiz bir aile içinde yetisiyor.düzensiz diyorum cünkü eşin denecek insan kızına o....demeyi laik görüyor.size gelince...kızınıza öyle küfür eden bi adamla hala nasıl evli kalabiliyorsunuz anlamıyorum..ayrıca kızınız gece dısarıya cıktıgında acaba bisey mi yasadı erkek arkadasıyla deyip doktora götürmekte ne demek!!!cocugunuzla arkadas gibi konusup cevabını alabilirdiniz.kızcagız doktora gittiginde kim bilir ne kadar cok korktu.o psikolojiyi üstünden nasıl atabililecek..cocuk hamur parcası gibidir nasıl sekil verirsen o sekili alır.yetistirmede yanlıslık var.o yuzden cocugun asla sucu yok.egerki eşini tercih edersen cocugunu sokaga atarsan YAZIKLAR OLSUN....anne olmak kutsaldır ama hakedene

kardelennim kullanıcısından alıntı
ben kizimi hic bir yere göndermeyi düsünmüyorum esimede dedim sen bilirsin ben atamam kizimi tam okumamissiniz yazdiklarimi tabiki koca bulunur evlat baskadir esim bu güne kadar onlara babalarini aratmadi adamin hakkini yemek istemem kendine yapnadi kizima yapti o genc gözü birseyde kalmasin diye esimi savunmuyorum kesinlikle ama hakkinida inkar etmemem lazim.giderse gitsin umrumda degil sadece sizin icimdekileri paylasmak istedim

bu güne kadar babalik yapsaydı bu zor durumda dahada yanında olur ve babalıgını gösteriri sahiplenirdi...........
babalık çocugun başına bir şey gelince evden uzaklaştırmak degildir..... ve kızına o..pu denmez.....
hanım hanım....

Ya Allah aşkına nasıl bir insanmışsınız ya resmen elim ayağım titredi içim acıdı durmadan kızıyorum şu an size eşinize yazık o kıza yasenağlama

ayni olay bizim bir ablanin kizina da oldu
cok yikildilar nereye sikayet edecekler cunku ben fransa dayim burada 16 yas sonrasi ozgurdur zaten ortada tecavuz de yok
sizde bilirsiniz ki iki kisinin bildigi hicbir zamamn sir degildir
unutmayinki her evlilikte cikan kavgalarin dayandigi nokta gecmistir aslinda yapilmamasi gerekiyor ama
insan sinirli oldugu zaman agzindan cikani kulagi duymaz
ne yaptilar kapattilar hicbirsey yokmus gibi davaraniyorlar
kizina da iyi davraniyor bunalima girmesin diye
belki soruyorsunuzdu bu kiz hatasini anladimi diye
inanin yine arkadasiyla gorusuyormus
biz kendi aramizda acaba bu kiz niye boyle yapti diye soruyoruz yani sevgi sevkat hicbirseyi eksik degil annesi ders calissin diye inanin kendi yedigi tabagi kaldirtmiyor
ortam cok karsik helede yurt disinda cocuk buyutmek cok zor
burada cocuk seni tehdit ediyor boyle yaparsan evden giderim diye
cunku devlet sinirsiz imkan taniyor
ben burda kimseyle polemige girmek istemem herkezin dusunceleri farklidir ayni sekilde aile ortamida
ben cevremde yasanan bildigim bir olayi anlattim o kadar
konu sahibi arkadasim kizina sahip cik
yapmis bir hata herkezde yapabilir kesinlikle ortada birakma eger esin geri eve gelirsse bile
kizini uzmeyecekse gelsin o laflarla muhatap birakmayacaksa gelsin yoksa o kiz ister istemez bunalima girer

Son düzenleme:
Şimdiiiiiiii arkadaşlar ,konuyu paylaşan arkadaşımız tüm samimiyetiyle gerçekleri anlatmış hata mı?
Yaşanmış bitmiş,geçmişi geri getirmek mümkündür sizce?
Bunda sonrası için çözüm yolları tavsiyelerimiz olmalı.
Haa şunu demiyorum annenin ihmalkarlığı yok elbette var ama bu kadar yerden yere vurulmamalı....

Şimdi hanfendi (konuyu açan arkadaş);gençlik evleri bir çözüm değildir.Orada izlenecek yolu size aktarayım.Önce çocukla görüşülür,yaşanmış şeyin ispatı var ise birlikte olduğu şahsa dava açılır,(kızınız derseki gönüllü olarak birlikte oldum pek birşey yapılamaz)
Sonra uzmanlar evinize gelir ev ortamınıza bakar,aile bireyleriyle görüşülür,uzman aileyle kalması uygundur deyip,raporunu gerekli mercilere ulaştırırsa çocuk size teslim edilir.
Veya yanında kalabileceği bir akrabanızla görüşülür,öz baba,anneanne,babaanne gibi sonuç en kısa sürede kıza bir çözüm yolu bulunmaya çalışılır.
Bu seçenekler olumsuzsa kız sözetiğiniz yerde kalır ancak çok uzun süre kalamaz.
18 yaşına kadar kalabileceği yer yok mu evet var ,ancak buradan çıktıktan sonra kızınızın psikolojisi ne olur o meçhul!

Size tavsiyem kızınıza sahip çıkın,bazı şeylerden ödün vermeniz gerekse bile.Umarım anlatyabiliyorumdur...............

Son düzenleme:
kardelennim orda mısın ? sanırım okuyorsun.ne yapmayı düşünüyorsun artık ?

annelerin babaların hatalarını daha ne kadar çocuklar çekecek
oh ne iyi adam içki sofrasında benim evladıma öyle bir laf edecek öz babası olsa dünyayı başına
yıkarım ne yani aç mezarımı var aç kalırız sürünürüz diyemi korkuyorsunuz
yoksa derdiniz sadece kocamı iyi düşününde evladınızıda kaybetmeyin

işte budur..helal olsun cemre

Arkadaşlar ben ice bu işten huylandım ..
arkadaşın daha önce açtığı konular..
-----
Hep dert, hep sorun

Mesaj Linki
Selam arkadaslar, lafi uzatmadana konuya gireyim esimle tartistik konu su,bu ay fazla para harcamisim okadar cokta degil aslinda ama o abartti ve cüzdanimi alip icinden bütün parayi alip bana sadece az bir miktar birakarak ister küs ister küsme bundan sonra böyle dedi bazen söylenirdim ben baska arkadaslarin basina geldiginde bana esim böyle yapsa bogcami alip giderim derdim bugün benim esimde aynen böyle diyor ister küs ister bohcani al git artik para kontrolü bende diye benimde ayligigim var az daha diycektim ozaman herkes kendi parasini harcasin diye ama demedim yuttum esim dedim ama evli degiliz 7 senedir beraber ayni evi paylasiyoruz evli gibi onun biriktirmesi gereken askerlik parasi var mecburen her ay oraya bir miktar para koyuyor,hic ses etmedim verdigi parada masada duruyor ne yapayim ben simdi?

başka bir amacım yok..
ama bu konu ikinci konuya ayrı bir yere çekiyo..

----

Bazı şeyler vardır ki asla su kaldırmaz, lamı cimi yoktur, tartışmasızdır...

Annenin evladını koruması, uğrunda canını feda etmesi kesinlikle tartışılamazdır.

YUH artık diyorum, ANNE olmak bu değil diyorum...

burda tüm samimiyetinle olayı anlatması bu anneyi zerre kadar aklamaz....dile değil yapılan icraate bakarım ben.

Siz her ne kadar ben öyle demek istemedim , ben kızımı atabilir miyim deseniz de ben size katılmıyorum:

ben bu kizla bas edemiycem babasini arayip onunla kalmasini söylicem ama sanmam babasi kabul etmez dedim

Kızınızın öz babasının kabul etmeyeceğini bile bile , şu anki eşinize bu cümleyi sarf etmiş olmanız çok garip...

bundan sonra adinla cagirmiycam seni dedi mesela su mu istiyorum O....pu bana bi su ver benim beynimden kaynar sular bosaldi

O kızınıza bunu diyor ve sizin sadece beyninizden aşağı kaynar sular dökülüyor.. Adam çocuğuma böyle diyecek; ben onun kafasından aşağı dökerim kaynar sularıklava:

Kızınızı nereye yollayacağınız konusunda şu anki eşinizle konuşmuşsunuz , sahip çıkmanız gereken yerde teklifi adeta siz sunmuşsunuz .. Adam da üvey baba sonuçta , siz kendi öz evladınızı

istemezseniz o hiç istemez.. Bunu , ben bilebiliyorum da siz düşünemediniz mi...Annesiniz ya siz , hatırlatmamıza gerek var mı ...

Evlat bu , hata da yapar , kusuru da olur.. Anne sahip çıkmadıktan sonra , üvey baba yapmış çok mu..

ha ,hatırladım şimdi bu arkadaşı.
beraber yaşayan arkadaş değil mi. bu.. eşin değil ki arkadaşım bu adam.. erkek arkadaşın,yani sevgilin...
hala eşim deyip duruyorsun..

canım sen deyince dikkatimi cekti bütün actıgı konuları okudum.evet bu evlilik zaten sorunluymus.cocuga yazık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…