Ne olacak böyle

Hayır 1 abisi ve 2 ablası Türk le evliymis. Yani aileler de işin içine giriyor dedi bilmiyorum artık

Neyse hayırlısı olsun, direk hakkını helal etten girmiş açık kapı bırakmamış ne denir ki, sana adam mı yok, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Öncelikle herkese merhaba
Yaklaşık 3 aydır üye olmadan takip ediyorum ama bu gün konunuzu gördüğümde yorum yapmak istedim.

Öncelikle üzülmeyin, inşallah hakkınızda en hayırlısı olur. Açıkçası insanların evlenmeden önceki kriterlerine saygı duyuyorum ama karşınızdaki insanın bunu ifade edişini çok yanlış buldum. Kendi ve ailesi için çok önemliyse sizinle görüşmeden önce bunu sorup öğrenmesi gerekirdi. Bir de görüştüğünüz beyefendi nereli acaba, çünkü birçok ilimizde etnik çeşitlilik çok, belki ailesi öyle korktuğu kadar karşı çıkmazdı.

Gerçi beyefendi son noktayı koymuş ama anlamadığım bir şey var. sizin üzüntünüze ve konuşmalarınızdaki ılımlı havaya bakınca o kişiden çok hoşlandığınızı düşündüm ama hiç görüşmemişsiniz gibi okudum. Yoksa ilk konuyu açtığınızdan beri yüzyüze görüşebildinizmi. Nasıl biri. Sözleri kadar sert mi. Merak ettim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…