- Konu Sahibi gkezgi0607
-
Canim ne geliosa yasi buyuklerfen geliyo zaten boş ver gitsinBi de 33 yaşında ben de 27. Küçük de değil okumuş bilgili bi insan ama neden böyle düşünüyor anlamıyorum.
e tamamAilem için sorun olabilir aklıma takılıyor bu konu dedi kızlar. Aile. Olsa Türk u tercih eder dedi. Ama asilabilir bu sorun da dedi seni tanımak isterim dedi. Ne cevap vermeliyim acil
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Ben sorunsuz ilerleten görmedim ne mutlu size maşallah
İnsan değilmiş demeyelim de önyargılı diyelim.O Türkmüş de insan değilmiş arkadaşım boşver...
Hepimizin soyu Adem ile Havva iken, bu caka satmak nedir yahu?
Ben, faşizm ve ırkçılık söz konusu olunca bu kadar sert olabiliyorum.İnsan değilmiş demeyelim de önyargılı diyelim.
Ülkemizi kutuplaştiranlar sağolsun.
Gayet de değişebilir bu önyargı.
Istemiyor olabilir illa bi Kürtle evlenmk zorunda da degil.Merhaba kk üyeleri sürekli takipci yim ama yeni üyelik alıp yazmak istedim kafam çok karışık. Bi haftadır biriyle evlilik amaçlı tanistirildik arkadaşım tanıştırdı. Çok güzel konuşuyorduk. İlk defa birinden bu kadar etkilendim görüşmeden bile. Yüz yüze henüz görüşmedik. Ama iki gündür söyle bi şey oldu. Benim kürt olduğumu bilmiyormus öğrenince konuşmaları mesajları azaldı ve soğuk konuşmaya başladı bi anda. Ve şimdi kafam çok karışık ne yapmalıyım nasıl konusmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?