- Konu Sahibi gkezgi0607
-
Bi de 33 yaşında ben de 27. Küçük de değil okumuş bilgili bi insan ama neden böyle düşünüyor anlamıyorum.
Ben Türküm eşim Kürt.
7.5 senelik evliyim.
Kültürle alakalı bir sorun yaşamadık çok şükür hiç.
Bunun ayrımını yapanlara da anlam veremiyorum hiç.
Eğer ırk ayrımı için soğuk davranıyorsa gerçekten bi cacık olmaz o ilişkiden.
imzamı atarım 15 yıldır birlikte 10 yıldır da evliyiz
Açıkça sormak istiyorum ama nasıl soyleyecegimi de bilmiyorum
Canim birak ya ne hali varsa görsün bende senin gibuydim kendimi mahvettim su an hastayim kendime ettim kimsenin derdindemi degil hic bekleme mesaj falan dua et gercekten hayirli olsaydi zaten pesinde dolaniyo olurdu bir seyler baslayip bitse dsha mi iyi boşverGünaydın bile demedi bu sabah ben de pesinden kosacak degilim. artık daha net heralde her şey. Hayırlısı buymus. Hepinize çok teşekkür ederim
Evet haklısın çok dert ediyorum her şeyi kendime. Çok şey söyledim ama içimde kalmadı hiç değilse.Canim birak ya ne hali varsa görsün bende senin gibuydim kendimi mahvettim su an hastayim kendime ettim kimsenin derdindemi degil hic bekleme mesaj falan dua et gercekten hayirli olsaydi zaten pesinde dolaniyo olurdu bir seyler baslayip bitse dsha mi iyi boşver
Bende senin gibiyim canim ama değmuyoEvet haklısın çok dert ediyorum her şeyi kendime. Çok şey söyledim ama içimde kalmadı hiç değilse.
Tamam :)Biri benim etnik kokenime burun kiviracak ben de onunla konusmaya calisicam... Aklinizi basiniza toplayin lutfen.
Biliyorum ben olsam ben de istemem ama bu durum farklı biz 20 senedir Antalya dayiz ailem senden benden daha modern ben de ankarada memurum. Ben bunları da söyledim açıkça. Ama yine de istemediIrkçılıkla alakası olmayadabilir ben de tercih etmem, Kürt arkadaşlarım var severim iyi hoş ama evlilik başka birşey, ben yapamazdım, hele ki 3.5 senedir batmandayım buraya gelin gelenleri görüyorum yaşananlara şahidim herkes dengi dengine
İki gün daha konuştuk. Ama ben hep hissetmistim davranışları değişmişti. Ailemle konusacam dedi. Konuşmuş. Ailesi istmemis aile de işin içine giriyor falan bi sürü şey dedi ben olumlu seyler soyledim yine de... hakkını helal et dedi en son... üzüldüm çünkü böyle düşünen bi insanla hiç karsilasmamistim.. resmen ırkçılık yaptı
Biliyorum
Biliyorum ben olsam ben de istemem ama bu durum farklı biz 20 senedir Antalya dayiz ailem senden benden daha modern ben de ankarada memurum. Ben bunları da söyledim açıkça. Ama yine de istemedi
Hayır 1 abisi ve 2 ablası Türk le evliymis. Yani aileler de işin içine giriyor dedi bilmiyorum artıkAilesinde durumdan muzdarip biri var sanırım, ablası?
Sütten ağızları yanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?