Anlamadım gerçekten bayanım lütfen ciddiye alın dertliyim diye yazıyorum siz dalga geciyorsunuzHoşgeldin Harun abi.
Psikyatrma bu şekilde açık olmamakla birlikte biraz anlattım aile terapistine yönlendirdi, eşim gitmem demedi ama bu problem için değil genel konularda gidelim dedim ..Eger esinizin ailesel, is hayati gibi bir sikintisi yoksa , tabiki normal degil. Esinizi terapiste ikna etmelisiniz. Biliyoruz zor , hic bir erkek kabul etmez ama . Baska careniz yok gibi. Ya duygularinizi anlatacaksiniz acik acik yada terapiste gideceksiniz.
Eger baska problemleriniz de varsa esiniz bundan etkileniyor olabilir.Psikyatrma bu şekilde açık olmamakla birlikte biraz anlattım aile terapistine yönlendirdi, eşim gitmem demedi ama bu problem için değil genel konularda gidelim dedim ..
Anlamadım gerçekten bayanım lütfen ciddiye alın dertliyim diye yazıyorum siz dalga geciyorsunuz
Haklısınız zaten ayrıntıya girmek konusunda çok tereddüt etmişken baştan bu kadar tepki almak üzdü beni yemin ederim bayanım diye veryansın etmiycem doğruları yazdım ancak sözüm size değil dalga geçilmesi de cabası neler neler yazanlar var onlardan şüphe edilmiyor ben normal yazı yazıyorum sadece uzun ve ayrıntıArtık her konudan şüphe eder oldum. Gerçek mi acaba, biraz fazla ayrıntı var. Hepsini öğrenmek ister miydim bilemedim
Neyse gerçekse de eşinizle konuşup halletmeniz gereken bir şey. Buradan ne yapılabilir ki?
Eşim bipolar hastası psikoloji bölümü formunu bulamadığımdan buraya yazdım belki ne olduğunu bilmiyorsunuz dur .. evlenmeden öncede biliyordum ancak bu kadar etki yapacağını bilmiyordum .. Ona olan sevgim ayakta tutuyor herşeyi kişiliği mükemmel bir insan çünkü bu konu üzüyor beni ve benim o yaptığım kötü alışkanlığımEger baska problemleriniz de varsa esiniz bundan etkileniyor olabilir.
Derken?Neresinden tutsam elimde kalıyor.
Bakin eger boyle bir hastalik varsa hemen uygun bolume basvurun tedavi olun burada vakit kaybettmeyin. Buyuk bir sehirde yasiyorsunuz sanirim. Bir suru kapsamli hastane var. Hemen baslayin tedavinize. Gecmis olsun. Umarim halledersiniz.Eşim bipolar hastası psikoloji bölümü formunu bulamadığımdan buraya yazdım belki ne olduğunu bilmiyorsunuz dur .. evlenmeden öncede biliyordum ancak bu kadar etki yapacağını bilmiyordum .. Ona olan sevgim ayakta tutuyor herşeyi kişiliği mükemmel bir insan çünkü bu konu üzüyor beni ve benim o yaptığım kötü alışkanlığım
Derken?
Haklısınız ben buraya yazma sebebim hiç kimseye anlatamadigimdan özel konuları yoksa hastalığı ile ilgili düzenli gittiğim psikytr kontrol sağlıyor ilaç alıyor çok vahim değil sadece arada etkilerini gösteriyor isteksizlik iki uçlu duygu durum bozukluğu gibi yoksa burdaki tek amacım konuşmak biraz olsun daha iyi hissetmekBakin eger boyle bir hastalik varsa hemen uygun bolume basvurun tedavi olun burada vakit kaybettmeyin. Buyuk bir sehirde yasiyorsunuz sanirim. Bir suru kapsamli hastane var. Hemen baslayin tedavinize. Gecmis olsun. Umarim halledersiniz.
Sadece lamctal dengeleyiciŞöyle ki hayatının 3te birini depresyona meyilli, 3te birini maniye meyilli, geri kalan 3te biri ile de her şeyi dengede tutmaya çalışan eşinizin sorununun 9 aylık bir "cinsel isteksizlik" olması ilginç geldi de, ondan.Benim bildiğim dönem dönem, cinsel istek acayip artar, kaçacak delik ararsınız yani.
Ne kullanıyor eşiniz, ilaçlarını bi sayar mısınız bana çok merak ettim.
Doğru hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah utandırmasınHayirlisi ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?