Ne oldu şimdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi owll
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

owll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2019
1.579
1.740
63
35
Herkese merhaba, 31 yaşındayım çevremdeki büyükler evlenmemi istediği için birileriyle tanışmamı istiyolar derken biriyle konuşmuşlar ve bu adam evlenmek istediğini söylemiş işte temiz bi aile kızı arıyorum ama bulamıyorum" vs. Hiç aklımda yoktu böyle bi şey ben de hadi iyi niyetli yaklaşımlarından dolayı fotoğraf gönderdim, onlar da bana bu kişinin facebook profil ekran fotosunu göndermiş ama ekleyin birbirinizi konuşun diye bir şey söylemediler. Ben de görmeden eklemedim, canlı göreyim vs diye. O da eklemedi. Büyükler davet edip karşılaştırmak istediğini söyleyince ben de tamam dedim hadi gönülleri olsun. İki hafta oldu ses yoktu üçüncü hafta olacak daha sonra şehir dışına gitmiş, birisi ameliyat olmuş vs durumlar karışıkmış. Sonra davet edip buluşturcaz vs demiş bizim arabulucu teyze. Zaten çalıştığı için bir günü varmış. Enazından merak edip sosyal medyadan ekleyip konuşmak istemez mi bi insan akşam eve gidince? Sizce buluşayım mı yoksa bi bahane mi uydurayım?

Gönlünden geçeni yap bence kimseyi dinleme canım inşallah en hayırlısı olur hakkında

Sizin resminizi görmüş mu ?

Bir insani tanımadan karar verme istersen konusu görüsebilirsin ama kadının biraz daha geride kalmasını isterim canı isterse senle görüşmek ister sende bu durumu önemsediğin İcin gecikmesini beklenilmesini doğru bulmuyorsun çokta haklısın ama sanırım adamın aklı biraz karışık gibi geldi genede tanımaya cçalış beyefendi müsaitse hızlı karar verme daha birbirinizi tanımadınız sonuçta öyle karar ver ama başta böyle şeyler önemse meli oralı olmuyorsa sen hiç geri dönüş yapma kendi bilir

Bir kere böyle olay olmuştu adam kadını beğenmemişti kaçmak için bahaneler aramış

Olabilir tabi ki kimse begenmek zorunda degil ama "ben gorusmek istemiyorum" demek zor degil enazindan. Ben de oyle dusundum olabilir begenmeyebilir herkesin istekleri yada beklentileri farklidir ama "hayir" demek yeterli

Sizin resminizi görmüş mu ?
Evet gormustur muhakkak. Soyadimi sormus ben de soyledim ama sosyal medyadan hicbi sekilde eklemedi. Iki hafta gecti bu onumuzdeki hafta ucuncu hafta olacak sozde isi cikmis ama insanlara pek guvenemedigimden inanmadim acikcasi. Kendime gore begenilmeyecek biri degilim ama tabi ona gore begenmeyebilir enazindan "hayir" demeli. Suan net bi durum yok ama ben olumsuz gibi algiladim.

Bende öyle algıladım

Aramızı yapmaya çalışan kişi hala buluşturacağını söylüyor ama sanmıyorum, işin ilginç yanı onların başlatması.Olumsuzsa hayır diyebilmeli.
Yakın bir arkadaşım var ona da böyle oldu
Hatta ablama da böyle oldu
Sürekli oğlanın bı işleri bilmem neleri çıktı
Üstelik dediğiniz gibi onların baskısıyla onların başlatmasıyla iyi peki madem demişlerdi ablam da arkadaşım da.
Ben bu işleri çok anlayamıyorum çok dengesizlestiler.
Acaba oğlanlar GİZLİ GAY mi ? Diyorum

Hiç bi fikrim yok, belki de kendilerini deniyolardır acaba bana kimler talip olur vs ama ben degil onlar talip suanda anlamadim neys, katiliyorum cok karmasik durumlar.

O zaman canını sıkma sana dönüş yapacaktır bekle beklemeden kim kaybeder belki gerçekten işi çıkmıştır olmazsa başkası olur sıkıntı değil nasip bu işler

O zaman canını sıkma sana dönüş yapacaktır bekle beklemeden kim kaybeder belki gerçekten işi çıkmıştır olmazsa başkası olur sıkıntı değil nasip bu işler
Haklisin. İnsanlara artık güvenemedigimden kafamda senaryolar kuruyorum surekli. Belki de gercekten isi vardir ihtimali var halbuki. Onyargilarimiz iste.

Aramızı yapmaya çalışan kişi hala buluşturacağını söylüyor ama sanmıyorum, işin ilginç yanı onların başlatması.Olumsuzsa hayır diyebilmeli.
Aradan 3 hafta geçmiş. Teyze bir daha bir şey söylerse yok teyzecim ben vazgeçtim deyin bence. Kazık kadar adam fotoğrafı görmüş, soyadınızı öğrenmiş 3 hafta içinde bir zahmet ekleyip kendi iki laf ediverseymis. Ben işi çıktığını falan sanmıyorum da velev ki çıktı, o nasıl bir işmiş ki sosyal medyadan bir mesaj dahi atamayacak kadar meşgul eden? Kazık kadar adam teyzeler aracılığıyla iletiyor bunu. İki türlü de yaş yani. Kimseden haber falan beklemeyin kendiniz vazgeçtiğinizi söyleyin

merhaba,çalışıyormusunuz?yazdıklarınızdan hissettiğim siz çok beğendiniz ve o aramıyor diye üzüldünüz...boşverin cidden...evlenmek için kız arıyan biri foto gönderince faceden hemen eklerkaç hafta olmuş ses seda yok...boşverin onu siz..başka şeylere odaklanın faceden de arkadaşlık isteğinizi iptal edin.işi çıksada nezaketen haber gönderir insan.sonuçta siz bir bayansınız ve beni beğenmedi diye kendinize şuan psikolojik eziyet ediyorsunuz...sebebide o

Canlı göremediğim için beğendim yada beğenmedim diyemem görmedim çünkü kendisini, arkadaslik gondermedim zaten o da gondermedi. Isinin ciktigini haber vermis kadin hala bulusturacagini soyluyor ama cok anlamsiz ve sacma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…