ne olucak şimdi....

melnes

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ♥
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
1.638
2.052
358
45
kızlar benimde yazıp rahatlamaya ihtiyacım var .günlerdir düşünüyorum nasıl anlatırım bilemiyorum ama ..aslında çok uzun bir hikaye nasıl sığdırırım bilmiyorum .neyse başlayayım artık..ben tam 10 yıldır eşimin ailesiyle görüşmüyorum daha doğrusu eşimde görüşmüyor.bi kızım var tam 12 yaşında bu yaşına kadar toplasan toplasan 10 kere görmüşlerdir .çok kavgalarımız anlaşmazlıklarımız oldu nişanlılık zamanından beri
kopma noktasını daha önce bir konumda anlatmıştım ve şimdi geçen cumartesi eşimin teyzesi gelmek için aramış eşimi bende kabul ettim tek o gelicek diye bir baktım ki yanında kayın validede var .gelince bi şey yapamadım teyzesine ayıp olmasın diye ama konular açılınca döktüm tabi içimi.ağladım çok yalnız kaldığımı falan söyledim .zor günler geçiriyoruz konularımı bilenler vardır eşimin borçlarından dolayı icralıkız falan kimse bu güne kadar bir kere bile aramamış ve eşim bu güne kadar hep beni tutardı hatta arkadaşlarımıza ölseler bile gitmem derdi.benim için sen ve kızım önemli falan. ama o gün bir baktım ki ağlıyor bu arada 39 yaşında)işte hiç bir şey yaşanmamış gibi şu kadar bayram şu kadar anneler günü geçti falan diyor bide gitti yemek aldı geldi onlara hiçbirşey olmamış gibi hizmet ettim bende .sonra gittiler eşim geçirdi geldi tabi kavga başladı.. ben dedim şimdi ne olucak herşey unutuldu mu yani diye bu güne kadar kimsem yok diyordun ölseler gitmem diyordun nedir bu ağlamalar diye başladım söylenmeye ..bana hiçbir zaman oraya gitmek zorunda olmadığımı ama kendisinin gidebileceğini artık herşeyi allaha havale ettiğini söyledi ..o günden beri evin içinde iki yabancı gibiyiz ben yediremiyorum onca yanlızlığı onca lafı .bu güne kadar herkesin yanında ölseler gitmem diyen adama bakın hıhhhh ve ben ona evimizi başka yere taşırken demiştim ki bir gün umarım seçim yapmak zorunda kalmazsın ama sana söylüyorum bunca olayın üstüne gün gelir barışıklık olursa sen orda ben burda ben böyle bir evliliği yürütemem diye..ne olucak şimdi hiç bilmiyorum içim çok acıyor .hangi birine yanayım şimdi ..bu güne kadar açta olsam açıkta olsam hep yanında durduğumamı ,onca şeye rağmen benim yanlızlığıma mı kızımın bi anda tanıştığı babanesine mi ne yapayıım şimdi kızlar ben ne olur akıl verin bana çok mutsuz ve gurursuz hissediyorum kendimi ..

Yapıcı olmaya çalışın biraz..
Öylede sorun oluyor böylede..
Adamın ailesi sonuçta.Silip atamaz..

Beni tercih etmeliydi veya etmeli diye bir beklenti içerisine girmeyin derim..

Koskoca adam ağlamış siz hala herşey unutuldu mu diye adamın üstüne gitmişsiniz...
Evet belki unutulmaz ama onlar ana- oğul.
Siz kızınızdan ne pahasına olursa olsun kopar mısınız? HAYIR.
Siz görüşmeyin gerekirse ama eşinizi ailesinden etmeyin!!!
Ölümlü dünya sonuçta yarın öbürgün annesine birşey olsa vicdanınız nasıl rahat edecek?

anliyorum seni..ayni durumdayiz 10 yildir gorusmuyor esim ailesiyle ben ve cocuklarim hic yok gibi zaten.babasinin ikinci evliliginden olan cocuga bana mi sormuslar yaparken kendileri baksin diyen adam simdi o benim kardesim bakarim oldu..eee nerde o beraber cekiatirdigimiz agladigimiz gunler..nerde bana yasattiklari yada yasatmadiklari..pir pir uctu gitti..kalbinde kocaman boslukla kaliyormussun..sen degilmisin bana onlarin hakkinda konusma hakkini veren diyorum ben degistim diyor..ne zaman niye bana soylemedin be adam:) neyse gorussun ailesiyle.hasret gidersin..annesi iyimis gelmis evinize kadar.sen sana yapilanlarin hesabini sakla kendinde esinle olan kismi onlari ilgilendirsin

Et tirnakta ne zaman ayrilmiski , simdi ayrilsin...
siz gorusmeyin , ama esinizin gorusmesine birsey demeyin anne ogul sonucta onlar..

kısa bir özet geçeyim ben bilmeyenler için inanın şu an yazarken bile kalbim çarpıyor sinirden..her türlü kavga geçti hep unuttum bi küs bi barışık..ama bundan on sene önce damatları benim küçük kızıma hiç hoş olmayan bir küfür etti yazsam eminim öfkeden delirirsiniz ve bu insan kayınvalide yani bana kızdı bu durumu eşime anlattığım için..ve olaydan sonra çocuğumu alıp ordan gittim ve tam on yıldır o insanı değil bizi çıkarmışlardı hayatlarından..torunu için bende torun çok görsemde olur görmesemde demişti ..ve şimdi..ne oldu..eşimde bu durumu biliyor bende onun ailesiyim ..kızımızı ve beni savunmasını istiyorum çok şey mi bu..az değil 10- 12 yıldan bahsediyorum hiç aranmamış sorulmamış ölürsem sakın haber verme onlara diyordu ya eşim ben bunları hazmedemiyorum hepsi bu..

Ya tabi çoook kötü ama yinede görüştürmemek olmaz. Siz yine görüşmeyin ama eşinize de bu konuda hiç ses etmeyin.
Onun da aklı var sonuçta. Tabi ki unutmamıştır ama 10 yıl ya ortada ölü yok cenaze yok şükür. Affetmek büyüklüğün şanındandır...

ne olursa olsun eşinizin annesiyle görüşmesini engelleye çalışmamalısınız.

Hakli sebepleriniz olabilir, cok buyuk saygisizlik gormus olabilirsiniz. Zamanla ofkeler gecer aile-evlat arasinda. Et tirnaktan ayrilmaz ne olursa olsun. Ayni seyi sizin ailenizin yaptigini dusunun, kus oldugunuz anneniz evinize gelse kac yilin ozleminden sonra siz de annenize dayanamazdiniz eminim. Karismayin birakin gorussun ailesiyle ölümlü dünya. Hatta sansliniz ki esiniz benim babam gibi biri degil sizi goruseceksin diye zorlamiyor. Saygi duyun esinizi de uzmeyin...

Eşinin ailesiyle ilgili problemleri seni de etkilemiş olsa bile, onun problemi. Sen görüşürsün görüşmezsin kendi kararın ama ona müdahale etmemelisin ne kadar kızgında, kırgında olsa onun ailesi. İlla barışmak isteyecek. Ailesiyle ilgili tartışma çıkarırsan da evin içinde daha çok iki yabancı olursunuz.

yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize ..

Ne olursa olsun eşinizin ailesi anne bana silmek kolay mı 10 yıl görmemiş adam icine nasıl dert olmus yazık üzüldüm

Zaten 10 -12 yıl küs kalınmış, bu süre içerisinde ana oğul ne acılar çekmişlerdir duygusal olarak. Siz içini bilemezsinizki, dilin söylediği her zaman doğru olur mu? Eşiniz görüşsün annesiyle, siz görüşmek zorunda değilsiniz kaldı ki eşiniz sizi asla zorlamıyor. Hala eski konuları açmanın bir anlamı yok, kızınız babaannesiyle görüşsün, bunda bir kötülük yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…