ne olucak şimdi....

Sen Görüşmeyip konuşmaya bilirsin.. Kızını ve kocanın kısıtlayamazsın.. Senin Yaptığın

canım önce bir sakin ol.
eşin barışmış annesiyle tamam.bunun için kendini niye üzüyorsun ki? o onun annesi.et tırnaktan ayrılmaz.sen annele küs kalabilirmisin? eğer cevabın asla olucaksa o zaman eşinde annesinden küs kalamıyordur.biraz bunları anlayışla karşıla.eşinin "cenazelerine bile gitmem"dediği söze kızıyorsun ama birde başka yönden bak.eşin annesinin ayağına gitmemiş.o sözüne sadık kalmış.annesi oğlunu görmeye gelmiş.kadın onca yol gelmiş.oğlu yüzüne bakmamalımıydı?
sen kayınvalidenle konuşma ki buna eşin bile seni zorlamıyor.gitme,görme,dediklerini duyma ama bırak eşin gitsin.anne bu.kimbilir ne zorluklarla büyüttü oğlunu.şimdi küslük ona azap veriyordur.

Sen kendin görüşmeye bilirsin ama eşini kızını kısıtlayamazsın senin ki Gurur değil... Bencillik anlayışsızlık... A

Esinizi görüşmemeye zorlamayin secim yapmaya da zorlamayin. Eğer bir gün vefat ederlerse ve siz görüştürmezseniz esinizin içinde ukte kalacaktır pismanlikla yaşayacaktır dile getirmese bile size de kizacaktir icten içe...

Emin olun siz onlara anlayışli olursaniz esiniz
size bir kez daha hak verecektir ve güzel yureginizi daha çok sevecektir. Kin büyütmeyin bos yere.

Siz kendinizce cok haklisinizdir eminim. Ben sizin yasadiklarinizdan daha fazlasini yasadim inan. Kalbim kirik ama yapicak birsey yok. Aileyi atmak hayatindan tamamiyle silmek cok zor. Madem esiniz sizin gorusmemenize karismiyor. Sizde karismayin, birakin annesiyle gorussun. Anne atadir atilmaz Turk kulturunde. Ailenin baska bireyleri olsa o zaman farkli olur. Ben esimin ailesi ile gorusmuyorum ama kuste degilim very esimide kisitlamiyorum bu konuda tasnif etmesemde. Sizde oyle yapmaya calisin.

sizi ailesiyle görüşmeye mecbur tutmamış
eşinizin görüşmesinide karşı çıkma hakkınız yok
annesi sonuçta
siz mesafeli olursunuz olur biter

Bencilce geliyo bana tavriniz.zaten 10-12 sene deve kini gutmussunuz.bi insan kac yaisna gelirse gelsin erkek kadin farketmez kotu bile olsa annesine ihtiyac duyar.anne cocuk arasinda soylenen seyler cabuk unutulur.siz gorusmemekte sonuna kadar haklisiniz ama esinizin omzuna boyle bi yuk yuklemeniz sacma.sizde bi annesiniz hatalida olsaniz evladinizin sizden o kadar sure ayri kalmasini istermisiniz.

benim vicdanım çok rahat arkadaşım umarım yaşadıklarımı yaşama iyi mi

istemezdim elbet ama ben hata yapmadım bir sürü haksızlığa uğradım ya benim haklarım...

aynen arkadaşım yaşayan ne güzelde anlıyor ne anlatmaya çalıştığımı keşke bizde böyle olmasaydık(((kim ister ki mutsuz olmak arada kalmak..

Bu kızgınlık ne anlamadim 10 koca sene geçmiş aradan sende annesin wvladin ilerde sacmalayabilir kusersin barisirsinda elin oğlu aynisini sana yapsa hoşuna gider mi ? Bırak adam affetsin annesini sen istersen görüşme yazık ya

kızgınlığın sebebi namus desem anlar mısın acaba .herşeyi bilipte onca iftiraya çamura göz yuman bir erkeği nasıl sevebilirsin bundan sonra hiç düşündün mü bunları bi düşün bakalım bu kadar affedici olabilecek misin evet bende anayım ve evladı mı korumakla yükümlüyüm işte anlayamadığınız ve yaşamadan asla anlayamayacağınız tek şey bu..

sen görüşmesen bile , eşine git annen o demelisin ..

Benim de affedemeyeceğim tek şey namusuma ve kişiliğine laf edilmesidir. Ne mutlu ki eşiniz 10 yılda olsa sizin yanınızda durmuş ve bu 10 yılı bir anda annesini karşısında görünce unutmuş gitmiş. Yaşlılarımız bizim kadar düşünceli olamıyor maalesef kimbilir kafasında neler kurdu çevreden ne laflar duydu da namusunuza laf etti... Ama simdi belli ki pişman siz hala çok öfkeli olabilirsiniz ama 9 ay karnında taşımış büyütmüş yetistirmiş sonuçta Eşiniz de merhametli bir insan sanırım ki her ne kadar sert sözler söylese de anasına kıyamamış... Anne ahından çok korkarım ben haklı da olsa haksız da olsa... Siz de bir annesiniz öfkenizi kontrol altına almaya çalışın eşinize sert çıkarsanız olaylar çığrından çıkar.
Eşinizle konuştunuz mu sakin sakin empati yapmasını sağladınız mı hissettiklerinizi mantıklı bir şekilde anlatarak?

mesele ne bilmiyorum fakat anne babalar evlatlarına çokça acı çektirse bile evlatları kendini yetim gibi hissedebiliyor. eşine lütfen kızma; sana belli etmemiş ama kendini ne yaşanmış olursa yaşansın çok eksik hissetmiştir. küs kalmak insanın tüm hayatı boyunca ağır bi yük. lütfen kızma eşine

kızmıyorum aslında ona o da istemezdi böyle bir ailesi olsun sadece tek başıma verdiğim mücadeleme yanıyorum şurda insanlar kayınvalideleriyle çok basit sebeplerden bile kavga etseler millet neler diyo ben tam on seneden bahsediyorum torunu için görsemde olur görmesemde demiş .onca borcun içinde evsiz kalmışken ellere 30 milyar para yardımı yapan ama şimdi sadece muhtaç olduğu için oğlunun kapısına gelen bir insandan bahsediyorum bilmeden anlamdan insanlar nasılda yargılıyor hemen (SİZE DEMİYORUM BU YAZDIKLARIMI GENEL YAZDIM YANLIŞ ANLAMAYIN LÜTFEN)

o halde eşini bu konuda temkinle. sadece torunlarını ve oğullarını görsünler madem. para dilenirlerse zırnık koklatmayın.

o halde eşini bu konuda temkinle. sadece torunlarını ve oğullarını görsünler madem. para dilenirlerse zırnık koklatmayın.
benim zaten durumum yok kendim icralıkım ama çok koyuyo insana işte bunca olaylar yaşanmış aranıp sorulmamışken 10 yıl sonra nasıl oldunuz demek yerine kendi dertlerini anlatıp oğullarınında gözyaşı dökmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…