- Konu Sahibi Defneminenes
-
Benim ablamla aramda 1 yaş 3 ay var hiç de psikolojisi filan bozulmamis yani aksi ne büyüdükçe daha çok kiskanabilir.Şimdi doktorum la konuştum sen çok abartıyorsun Aralarında iki yaş olacak buda iyi bi zaman diyor
Merhabaseni çok iyi anlıyorum ben ..
ılk kızım 10 aylıkken hamıle kladım.istemeyerek ,emzırıp ustune bı de korunurken .
..aldırmak ıstedım ama yapamadım .9 ayım aglayarak gectı .. 1,5 yas var aralarında..
büyük okula basladı bıle..
baktıkca kucuk olana aglıyorum süreklı özzur dılıyorum ..
ıyı kı dogurmusum dıyeceksın buyudukce..
cok zor zamanlar senı beklıyor Allah yardımcın olsun ama gecıcıek ..
Keske korunsaydınızO kadar üzgünüm ki 14 aylık bi kızım var.bugün öğrendim hamileyim ve üstelik tamamen kaza kızımı düşünüyorum henüz emiyor.ilgiye sevgiye çok ihtiyacı var üstelik ben tek başına büyüten bi anneyim eşimin annesi vefat etti.benim annemde memlekette ne yapacağım ben kızımın psikolojisi mahvolacak o daha bebek benim çok başka hayallerim vardı
O kadar üzgünüm ki 14 aylık bi kızım var.bugün öğrendim hamileyim ve üstelik tamamen kaza kızımı düşünüyorum henüz emiyor.ilgiye sevgiye çok ihtiyacı var üstelik ben tek başına büyüten bi anneyim eşimin annesi vefat etti.benim annemde memlekette ne yapacağım ben kızımın psikolojisi mahvolacak o daha bebek benim çok başka hayallerim vardı
Şuan o kadar karışık ki duygularım eşim aldırmaya kesinlikle karşı vebali senin boynuna diyor ben elimden geleni yaparım yardımcı olurum diyor gerekirse bakıcı tutarız diyor ama benim derdim bakmaktan çok kızımın psikolojisi
of canım ya seni çok iyi anlıyorum ben ..bende oğlumdan sonra kızıma kazara hamile kaldım ..çok ağladım ben ağlıyorum diye eşimde ağlıyordu benimle..oğlum 2 buçuk yaşındaydı ama atama bekliyordum..kızım kısmetiyle geldi çok iyi bir kuruma girdim ev aldım vs hayatımda güzel şeyler oldu çokta tatlı bir kız iyiki olmuş diyorum şimdi..sende öyle olacaksınEşimde öyle diyor gerekirse yarım gün eve kadın gelir bütün ev işini yemeği yapar sen sadece çocuklarımıza bak diyor ama kızıma bakıp ağlamaktan kendimi alı koyamıyorum üstelik hala emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?