- 7 Ekim 2015
- 1.211
- 564
- 123
- 41
- Konu Sahibi Defneminenes
-
Ben aynı korkuyu yaşıyorum bu ay kızım daha 11 aylık ve böyle bir kaza durumunda ne yaparım diye cok düşündüm o minik cana da kıyamam ne olursa olsun doğururum büyük olan cocugunuz biraz ezilir ama büyüdüklerinde iki kardeş herşey daha güzel olur.Siz de kıymayın derim.O kadar üzgünüm ki 14 aylık bi kızım var.bugün öğrendim hamileyim ve üstelik tamamen kaza kızımı düşünüyorum henüz emiyor.ilgiye sevgiye çok ihtiyacı var üstelik ben tek başına büyüten bi anneyim eşimin annesi vefat etti.benim annemde memlekette ne yapacağım ben kızımın psikolojisi mahvolacak o daha bebek benim çok başka hayallerim vardı
Oyyyyy oyyy ne desem ne yazsam ınan bılemedım bogazım düğüm düğüm. Neden mi cunku tam tamına 5 senedır hamıle kalma hayalıyle yanıp tutuşyorum hc korunmadık gtmedgm doktor kalmadı olmuyo ve sadec3 beklıyorum bebegıme kavusacagım o buyuk gunu rabbım ınş banada yasatr hamıle kalmayı lutfen szden tek rıcam üzülmeyın rabbım ne verırse hayrlısını verır zaten kızınız 1 bucuk yasında sayılır eee bıde 9 ay hamılelık kızınız dahada buyur neden uzuluyorsun ıkısıde buyur bırlıkte allah kolaylıgını verır dogum yaptıktan sonra şükredeceksın ıyıkı olmş dıye lutfen sakın allahın verdıgı canı aldrmaya kalkışma ltfen rabbım yardımcın olsun kardesımO kadar üzgünüm ki 14 aylık bi kızım var.bugün öğrendim hamileyim ve üstelik tamamen kaza kızımı düşünüyorum henüz emiyor.ilgiye sevgiye çok ihtiyacı var üstelik ben tek başına büyüten bi anneyim eşimin annesi vefat etti.benim annemde memlekette ne yapacağım ben kızımın psikolojisi mahvolacak o daha bebek benim çok başka hayallerim vardı
Bende kızın adına üzüldüm çok iyi anlıyorum üzüntünüde ama kısmet işte anne olmayı bekleyen ne çok kadın var rabbim istemeden nasip etmiş sana mutlu ol yavrularınla hakkınızda hayırlısıO kadar üzgünüm ki 14 aylık bi kızım var.bugün öğrendim hamileyim ve üstelik tamamen kaza kızımı düşünüyorum henüz emiyor.ilgiye sevgiye çok ihtiyacı var üstelik ben tek başına büyüten bi anneyim eşimin annesi vefat etti.benim annemde memlekette ne yapacağım ben kızımın psikolojisi mahvolacak o daha bebek benim çok başka hayallerim vardı
Kızım aksine uyumlu akıllı bi çocuk ne söylediğimi her zaman çok iyi anlayıp uygulayan bir çocuk doğduğu günden beri bi kere olsun beni uykusuz bırakmamıştır.Benim korktuğum nokta o böyle akıllı ve zeki iken onu arada heba etmekNeden kızınız için bu kadar endişeleniyorsunuz anlamadım eğer kızınızın karakteri kardeşe olumlu bakmayacak bir yapıdaysa doguma kadar bunu düzeltebilirsiniz internette bunun için yazılar var onlara göre Doğuma kadar kızınızın yeni bebek fikrine alışmasını onu sevmesini ve kabullenmesini sağlayabilirsiniz
Allahım sizede bi an önce hayırlı evlatlar verir umarımOyyyyy oyyy ne desem ne yazsam ınan bılemedım bogazım düğüm düğüm. Neden mi cunku tam tamına 5 senedır hamıle kalma hayalıyle yanıp tutuşyorum hc korunmadık gtmedgm doktor kalmadı olmuyo ve sadec3 beklıyorum bebegıme kavusacagım o buyuk gunu rabbım ınş banada yasatr hamıle kalmayı lutfen szden tek rıcam üzülmeyın rabbım ne verırse hayrlısını verır zaten kızınız 1 bucuk yasında sayılır eee bıde 9 ay hamılelık kızınız dahada buyur neden uzuluyorsun ıkısıde buyur bırlıkte allah kolaylıgını verır dogum yaptıktan sonra şükredeceksın ıyıkı olmş dıye lutfen sakın allahın verdıgı canı aldrmaya kalkışma ltfen rabbım yardımcın olsun kardesım
Benimde tek üzüldüğüm nokta kızımBende kızın adına üzüldüm çok iyi anlıyorum üzüntünüde ama kısmet işte anne olmayı bekleyen ne çok kadın var rabbim istemeden nasip etmiş sana mutlu ol yavrularınla hakkınızda hayırlısı
Canim digeri senin evladin da karnindaki degilmi yapma boyle esin her sekilde destekmis sana.Şuan o kadar karışık ki duygularım eşim aldırmaya kesinlikle karşı vebali senin boynuna diyor ben elimden geleni yaparım yardımcı olurum diyor gerekirse bakıcı tutarız diyor ama benim derdim bakmaktan çok kızımın psikolojisi
önlem almıyorlar adı kaza oluyor işteBu kaza nasıl oluyor hiç anlamam.
8 sene korundum hiç kaza yaşamadım.
Ya Allah aşkına bilip bilmeden konuşmayın bende 3 senedir korunuyordum birşey olmuyordu.önlem almıyorlar adı kaza oluyor işte
Anliyorum canim seni emziriyorsun kiyamiyorsun gerekirse doktorla gorusur izin verdigi zamana kadar emzirebilirsin.bu arada ek gidalara sute diger seylere de alistirmaya bak.Eşimde öyle diyor gerekirse yarım gün eve kadın gelir bütün ev işini yemeği yapar sen sadece çocuklarımıza bak diyor ama kızıma bakıp ağlamaktan kendimi alı koyamıyorum üstelik hala emiyor
Kerataya bak lafida biliyor insallah olur saglicakla stres yapma9 aydir ikinci cocuk icin ugrasiyoruz ve bu ay da olmadi.tam bunun uzerine sizin konunuzu okudum.ne kadar kafama takip yiprandigimi anlatamam.cocugunuz icin uzuluyorsunuz ama inanin en cok onun ihtiyaci var kardese.oglum 7 yasinda ve soyledigi cumleye bakin :herkes cocuguna kardes yapti bir tek sen yapamadin gitti.soylediklerim sizi ne kadar rahatlatir bilmem ama bence tadini cikarin cocugunuzun kardesiyle ne kadar eglendigini ve gelisimine ne kadar katkida bulumdugunu gorunce cektiginiz tum zorluklara degecek inanin...hayirli olsun
Kiyamam ona yavrum gozlerim sulandi.saglicakla hayirlisiyla olur insallah.Kizinin piskolojisi niye bozulsun ki?! Cok cok ilk baslarda kiskanclik olur, ama kardesler arasinda hep olabilecek bisey bu, isterse aralarinda 10 yas olsun.
Benim kizim her gün agliyo, anne niye benim kardesim yok diye. Anne ben hep dua ediyorum, Allah bize niye kardes vermiyor diye hemde nasil hüngür hüngür agliyo. Anlatamiyorum, aciklayamiyorum. Diyorum bizimde olacak ama Allah en güzel zamanda verecek. Kendine oyuncaklarindan kardes yapiyo. Kresde anlatmis kardeslerim var ama onlarin isi cok gelemiyorlar buraya demis. Eve geldi aglayarak ben yalan söyledim anne cok özür dilerim ama ben cok kardes istiyorum diye öyle dedim dedi. Insallah sende bir an önce sevinemye baslarsin bebegin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?