- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Ben bu kadar kılı kilina hesaplayacaklarini düşünemedim inanın. Bende evleniyorum sonuçta destek bekliyorum. Kaldı ki onlar bile benim ödemem gereken şeyler değil aslında . Çeyizimi beyaz eşyamı herşeyimi biz eşimle kendimiz aldık hiçbirşey almadılar
Hem de ne rezillik Yüzüne bakıcak halim kalmadı. Görüşmuyorum iki aydır ve uzun süre daha görüşmeyi düşünmüyorum yine aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum çünküHazır evleniyoken eski krediyi de siz ödersiniz sanmış :) bir bilezik bir yüzük ne kadar olabilir ki.. Hadi bir de masraf yapmış olsun o güne özel ikram vs zaten ödemişsiniz. Aynı şeyler olacaksa mesafeli görüşün sizi eşinize rezil ediyorlar ağzım açık kaldı
Eğer paraları banka hesabına gönderdiyseniz ne kadar gönderdiğinizi ispatlar, sizin için ödedikleri miktarıda söyleyerek annenize ve abilerinize odediğinizi gosterebilirsiniz.Annem kendi evine koltuk aldı evlenirken nisan olacak diye benim yüzük param ve annemin taktiği bilezik dahi 5 bin falan. Zaten 9 ay boyunca her ay 500 tl ye yakın para verdim bunu ödedim.
Kaç kere anlattım.Ama yok o buna inanmış. Ayrıca o kadar durumumuz sıkışık olmasına rağmen bi iki faturasını ödedim . Boşanmasaydı o zaman yaşamayacaksa tek başına neye güvendi allah aşkına ikisinin de evo yok kiradalar 38 yıl dayanilmus şimdi bize güvendi boşandı. Ama bizim de kendi hayatımız var yeter!Eğer paraları banka hesabına gönderdiyseniz ne kadar gönderdiğinizi ispatlar, sizin için ödedikleri miktarıda söyleyerek annenize ve abilerinize odediğinizi gosterebilirsiniz.
Böyle dönemlerde insan biraz olsun destek bekliyor ama ne yazık ki her aile aynı düşüncede değil.
Birde sanırım anneniz yalnız ve tek maaşla geçindiği için krediyi ödeyememiş olabilir, abilerinizde yardim etmek zorunda kalmamak için doldurduysa annenizi o yüzden böyle davranmış olabilir. Bence abilerinizi hiç katmadan kendinizi annenize anlatın birde durumunuz varsa biraz destek olun annenize sadece anneniz olduğu için.
Allah kolaylıklar versin.
Yok canım ne dekontu. Sadec e her ay 50p 600 verdim hepsi bu ben ne bileyim bu dereceye geleceğini. Zaten evlenirken duygusal oluyorsun bu tarz şeyleri nasıl düşünürüm.Ne bicim insanlar, ama bu aile son dakika böyle olmamıştır. Huyunu suyunu bildiğiniz insanlarin niçin para harcamalarina tamam diyorsunuz? Mümkünse tum ödediklerinizi dekontlari ile gönderin, benden anca bu kadar diyin.
Çok üzücü gerçekten, haklisiniz anlattiklarinizda. Peki abileriniz yardım ediyorlar mi? Sadece size yuklenmeleride haksızlık.Kaç kere anlattım.Ama yok o buna inanmış. Ayrıca o kadar durumumuz sıkışık olmasına rağmen bi iki faturasını ödedim . Boşanmasaydı o zaman yaşamayacaksa tek başına neye güvendi allah aşkına ikisinin de evo yok kiradalar 38 yıl dayanilmus şimdi bize güvendi boşandı. Ama bizim de kendi hayatımız var yeter!
Ah keşke bunu rahatlıkla söyleyebilsem ki annem ile babam boşandiginda ona en büyük desteği olan bendim şimdi yapılan muameleyi haketmiyorumŞimdi annen sonuçta tabi nişan çeyiz yapacak tabi gerekirse borca girecek abinlerin de keza öyle bu işte sen onlara yüz vermişsin yüzüğü bileziği koltukları yabancı birinden borç alır gibi almışsın ortada borç falan yok onlar senin hakkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?