- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Evli olan abim anneme ve babama her ay belli bi miktar yardım ediyor.Ediyir da ne oluyor kırk kere söylüyor. Eşi zaten arıza. Kardeşin niye vermiyor diye dolduruşa getiriyor. Ama onlar beş yıllık evli ben daha 6 aylık. 3 ayda başladılar para istemeye. Inanın bugün eşimin doğum günü dışarı çıkmıyoruz hediye bile almadım idareli olmamız gerektiği için. O kadar yoruldu ki ruhum anlatamıyorum....Çok üzücü gerçekten, haklisiniz anlattiklarinizda. Peki abileriniz yardım ediyorlar mi? Sadece size yuklenmeleride haksızlık.
Sanırım mesafe koymaktan başka bir carede yok.
Inanın böyle dekont haline girmek aklıma gelmedi .Ayrıca ben ons kredi çek diye de tutturmadim.ben evlilik hazırlığı içine girince ev gecindirilememeye başlandı.bu yüzden çekildi .ben ka c yere yetişeyim allah aşkına avaz avaz bağırasım geliyor bazenBankadan gönderdiyseniz dökümünü cikarttirin diyecektim ama elden vermissiniz.
Bu duruma düşmek kötü ama madem onlar olayı buralara getirdi siz de şu aydan beri her ay 500 TL verdim. Ben zaten bana düşen kısmı ödedim. Taksit taksit vermiştim. O para o masrafların karsiligiydi zaten diye söyleyin.
Ben normalde aylık 300-400 neyse işte anneye para vermenin güzel olduğunu düşünüyorum. Ama onlar sizi bu duruma düşürmüş siz de o parayı hani öyle harçlık olarak değil de masrafın karşılığı olarak verdiğinizi söyleyin.
Öyle dedim geçtim de insan kendini yalnız hissediyor herşey para miydi diyorsun acaba ihtiyaçları olmasa beni ararlarmiydi diyorsun .diyorsun da diyorsun istebence görüşmeyin abileriniz para da para diye tutturursa kısa ve öz şekilde toplam şu kadar para verdim benden bu kadar deyip geçin.
Üzgünüm ama öyle olacak ...yani sen kadın başına anneni desteklemeye çalışırken toplumumuzun el üstünde tuttuğu erkek evlatları ne yapıyor peki
en baştan nişan için koltuk takımı alınması ve sana takı alınması hata olmuş
bence hiç biriyle görüşme, ne eksik kaldıysa öde, çünkü bu olay yıllarca peşini bırakmayacak gibi duruyor
Keşke böyle dedigimde beni anlasalar diŞimdi annen sonuçta tabi nişan çeyiz yapacak tabi gerekirse borca girecek abinlerin de keza öyle bu işte sen onlara yüz vermişsin yüzüğü bileziği koltukları yabancı birinden borç alır gibi almışsın ortada borç falan yok onlar senin hakkın
Bankadan yatirdiyasan, gorulmezmi yatirdigin paralari 9 ay 500 tl yi?Annem kendi evine koltuk aldı evlenirken nisan olacak diye benim yüzük param ve annemin taktiği bilezik dahi 5 bin falan. Zaten 9 ay boyunca her ay 500 tl ye yakın para verdim bunu ödedim.
eşim de bende kendimiz yaptık herşeyi. Borcumuz olmasa ikimizin maaşı ile çok rahat geçinir hatta lüks bile yaşarız fakat si an borç ödüyoruz dolayısı ile eşimin maaşı da bir ise yaramıyor. Evi yok kiradayız bir arabamız var o da eşinin zaten hepsi bu .maaşı da tecrübesine gire normal sayılır. Sanırım bize inanmıyorlarEşinin durumu çok mu iyi?
Sizinkiler tüm borcu sana mı pasladı acaba bu yüzden?
eşim de bende kendimiz yaptık herşeyi. Borcumuz olmasa ikimizin maaşı ile çok rahat geçinir hatta lüks bile yaşarız fakat si an borç ödüyoruz dolayısı ile eşimin maaşı da bir ise yaramıyor. Evi yok kiradayız bir arabamız var o da eşinin zaten hepsi bu .maaşı da tecrübesine gire normal sayılır. Sanırım bize inanmıyorlar
Öyle dedim geçtim de insan kendini yalnız hissediyor herşey para miydi diyorsun acaba ihtiyaçları olmasa beni ararlarmiydi diyorsun .diyorsun da diyorsun iste
Anneme para vermek istiyorm ama anca 200 tl ye kadar benim canımı sıkan bunun fazlasının istenmesi.herkes kendini düşünüyor bu hayatta inanın aile falan herşey boşOlabilir.
Eve iki maaş giriyor ya sonuçta.
Borç kısmıyla ilgilenmez kimse.
Annenle açıkça konuş o zaman.
Sen beni çok mu zengin sanıyorsun.
Sen iki çekyat için konuşuyorsun hala
Ben koca ev düzdüm borç ödüyorum de
Sana borcum yok ben ödeyeceğimi ödedim de
Annene para vermeye niyetin yoksa tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?