Ne olur okuyun akıl verin :(

Anlatmadan boşansan senin için daha iyi olabilirdi.. Nasıl anlatılabilir böyle birşey bilemedim şuan..
Cok basit aldattigini soylemeden sadece bosanmak istiyorum der .Gerci boyle bir seye cesaret eden korkusuz olmali .

beraberlik yaşadıgında kızın nerede oluyor? aynı evin içinde olmuyordur inşallahh
boşan adama yazık telefon elinde diye mi hakediyor bütün bu adilikleri.. allah kurtarsın o adamı sizin elinizden

Esiniz ayni durumda olsa ne hissederdiniz. Isin Gunahi ayibini birakin. Siz ayni sekilde ihanete ugrasaydiniz bu durumu nasil karsilardiniz. Ayip be

Ya sen koskoca kadın kocanı çatır çatır aldatıyorsun bu işleri çevirecek zekan var. Ama bu durumdan burdaki iki mesaj sayesinde pişman oldun oyle mi ? Kocandan ailenden utanmadın tamam. İnsan evladından utanmaz mı ? O da bir kiz çocuğu ona ornek olacak anne modeli sensin sana benzerse o neler yaşar hiç düşündün mu
mü? Herkes senin kadar şanslı değil yakalanma konusunda. Bizim ülkemizde kınadığımiz namus cinayetleri böyle isleniyor. Ayril bari adamdan en azindan aklinda temiz kal.

Empati yapmakla adım at mesela. Kendini eşinin yerine koy. O adamın evleneceği kadının yerine koy. Bir günü kendine ayır ve düşün. İnşallah dank eder. Her şeyi geç , hesabını vermeyi düşün.

Onu bırakamıyorsan eşini bırak en mantıklısı bu ikisiyle hayat boyu devam edemeyeceğine göre illaki birini seçmen lazım zor işler doğrusu

Şimdiye kadar yapmış olduğunuz haksızlıklar için tövbe edin..birdahada geriye bakmayın..Eşinizle mutlu olmaya bakın.O adamada durumunuzu söyleyin birdaha asla gorusmeyin.

Ben olsam dürüst olurdum ya da en azından başka bir şeyi bahane edip daha fazla ihanet etmezdim eşime,ayrılırdım.Adama onlarca yalan söylemişsiniz,yazık gerçekten.

evet yaptığın cok buyuk hata ama neresinden donsen kar iliskini kesmeli ya da kocandan bosanmalisin.yaptigini asla onaylamiyorum ama kocan olcak adam ilgilenseydi belki de bu cikmazin icine dusmeyecektin.acilen bir karara varmalisin cocugunu dusunerek.

Allah seni bildigi gibi yapsin ne diyim...
evine yuvana saril o adama degil ya da ayrıl
bak hesap gününü unutma...

Gayette sizin gunahiniz vicdaninizi rahatlicaksiniz diye baskalarina camur atmayin. Utanin zaten utanmalisiniz da aynaya nasil bakiyosunuz kendinizden de utaninnn.

Elbette esime karsi kendimi cok suçlu hissediyorum yüzüne zor bakiyorum ama ayrilamiyorum da ailem boyle birseyi kabul etmez asla
Ailem boyle bir seyi kabul etmez nedir ailen senin kocani boynuzlamani da kabul etmez bahane bulmaya calismayin Allah askina yaaa her b.ku yerken cesaret var kocayi bosamaya gelince yok.

Ne şekilde bir akıl istiyorsunuz onu anlamadım bence eşinizin hayatından çıkın en ahlaklı davranış bu olur sonra ne yaparsanız yapın.

Bi onceki konun ilgi cekmedi diye mi bu sefer araya aldatmayi kattin ?
Tabi sen de farkindasin o zmn ilgi cekecegini
Gercek olmadigini dusunuyorum kucuk beyninle insanlarla dalga gectigini saniyosundur sen simdi :)

Elbette esime karsi kendimi cok suçlu hissediyorum yüzüne zor bakiyorum ama ayrilamiyorum da ailem boyle birseyi kabul etmez asla
Maşallah her fındığı kırıyorsun boşanmayi mi beceremiyorsun. Bence senin gibiler isterse becerir ama isterse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…