Ne olur okuyun akıl verin :(

Aynı aileler böyle bir durumu öğrenirse kızı namus diye öldürebiliyor.Göze alacak bu rezalet ortaya çıkmadan ailesine boşanacağını söylemeyi bence.

Sonra ayrildiktan 3 sene sonra eşim girdi hayatıma aşık olmadım sadece biraz sevgi ile devam ettim yoluma ailem eşimi kabul etti ve evlendik.

Bu kadın eşi ile görücü usulü yada zorla evlendirilmiş degil.
Hatta tutup kolundan getirmiş ailesinin karşısına ki, ailem bu sefer kabul etti diyor.
Söylediğiniz zoraki olan bir evlilikte olsa daha sağ duyulu yaklaşırdım olaya.
Ama hem adamla isteyerek evlen, hem aldat hem de boşanmam mümkün degil olmaz.
Bununla evleneceğimi daha 18 yaşında diyen emin olun boşanabilir.

Allah şaşırtmasın.. iğrenç bi durum, kocana anlatma bence sana zarar verebilir.. o adamla görüşmeyi kes, yalancının teki, ne demek böyle devam edelim günahı yok ne demek.. ikiniz de evli olacaksınız ama beraber de olacaksınız.. gerçekten sevse ki böyle rezil bu durumda sevgi sözcüğünü kullanmak istemem, kocandan boşan evlenelim filan derdi.. git tövbe et ya dua et kurtul adamdan umarım peşini bırakır..

yalnız bizde boşanmak yok, ailem şöyle katı, böyle geri diyenlerin;

tren yapacak kadar arsız, cesur olması.

bilim açıklasın bunu.

Ya bisiyi çok merak ediyorum siz bu gidişle cocugunuzdan olcaksiniz hani adam hayatta vermez çocuğu size yani ben olsam bende vermem ahlak yönünden en çokta siz.cocugunuzu görmemeye katlanabilecekmisiniz yani cocugunuz hayatinizin neresinde merak ettim

Heee ozaman iyi canım iki kerecikten bisiiii olmaz ayni devam canim

O adam seni gercktn sevse idi seni kocanla paylasmazdi once bunu bil! Ikincisi senin yaptiginin hicbir masum yani yok! Kocani birak yazik adama! Bi insan aldatiyosa bence vicdansizdir! Seni anladim ask bu engel olamazsin belki ama kocana ve kizina yazik!!

Aynı aileler böyle bir durumu öğrenirse kızı namus diye öldürebiliyor.Göze alacak bu rezalet ortaya çıkmadan ailesine boşanacağını söylemeyi bence.
Herkese teşekkür ederim kendimi kimseue inandiracak değilim ama esime anlatmaya karar verdim. Her mesaj dan baska seyler çıkardım ki iyiki yazdim diyorum yoksa hala devam edecektim ki boyle birseyden zevk alsam buraya yazmam devam ederdim neyse kusura bakmayin vaktinizi çaldım iyi geceler

Sanada iyi gecelerrr

Biliyorum bu yüzden cok utaniyorum en cok dan kizimsan utaniyorum eşimden bosanamiyorum kendi ailem bunu asla kabul etmez . cok üzgünüm cikmazdayim
Ailen eşinden ayrılmanı kabul etmez ama aldatabilirsin!!! Birgün herşey ortaya çıktığında en büyük zararı sen göreceksin biliyorsun değil mi?
Öteki adam bekar, kimseye karşı sorumluluğu yok, seni de bulmuş ohh istediği zaman birlikte oluyor. günahı da senin ailene yüklüyor!!!
madem seviyor ayrıl eşinden evlensin seninle sahip çıksın.Bahsetsene ona eşimden ayrılıcam evlenelim de bakalım nasıl da yüzüstü bırakacak seni. Çok seviyormuş hadi bir dene bakalım ne kadar seviyor seni. Aptal olma akıllı ol bacım.

Esinden bosan bu kadar kolay. O adamdada ne mide varmis hem evlencek biriyle hemde surekli konusalim diyor. Ikisi bi arada kahve misali. Kizinin esinin ve o evlenmek uzere oldugu kadinin gunahina giriyorsunz 5 dk. Lik zevkiniz ugruna insallah cevrenzde ne kadar insan varsa sizden kurtulurda birbirinize dusersinz tencere kapak..

Umarım seni ana haber bültenlerinde görmeyiz lütfen güncelleme yap 

Haklısın böyle birseyi kabul edeceğini zannetmiyorum aptalligima yanayım baska birsey degil

Abla kınamayalım da ;

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/caresizlik-yardimm.1036016/

bu konuyu da ben açtım deseydiniz... Harmanlardı arkadaşlar...

her konuya "sahte mi acaba?" diye yaklaşır oldum ama bu başlıktan sonra da insan düşünmüyor değil. yani tecavüzü ilgi kazanmak için konu malzemesi yapanlar aldatmayı neden yapmasın???

neden inanamıyorum bu başlıkta yazılanlara??? çünkü küçük çocuğu olan bir kadının böyle gizli bir ilişki sürdürebilmesini aklım almıyor da ondan. ahlaki yönünden bahsetmiyorum (orası zaten ortada) ama buna fırsat bulabilmesinden bahsediyorum. küçük çocuğu (1,5 yaşındayken başlamış olay!!!) olanlar daha iyi bilirler. çocuk sürekli ilgi ister. evde bırakıp ya da okula gönderip de gidemezsin ki öylece. hanımefendi sevgilisiyle buluşmaya gidecek diyelim, nereden baksa 2-3 saat ortadan kaybolması lazım. bu süre içinde çocuğunu birine bırakmalı. sürekli bir ilişki de bu durum dikkat çekmez mi? ya da sevgilisi gelecek diyelim, yine dikkat çeker ve dedikodu çıkar.

yani küçük çocuğu olan bir kadının böyle bir ilişkiyi sürdürebilmesi çok düşük bir olasılık gibi görünüyor gözüme. açılan farklı mesajları da görünce konu sahibesinin ilgi gören başlık hevesiyle olayı uydurmuş olabileceğini düşünüyorum.

akıl karı değil ama dedim ya, insanlar tecavüzü ilgi kazanmak için konu malzemesi yaptıktan sonra aldatmayı neden yapması ki???

ESinle konusmadan once sevgiline desene “yarin dava aciyorum kavusuyoruz” hemen evlenelim” die.. gor bak nasil yan cizecek..
Empati yap kocan eski sevgiliyle sevisse seni bosayip onla evlense hayatin duygularin harap olur. “Bana bunu yapti Kizimi hiçe saydı baba müsveddesi “ dersin. Yaninda ki kocan bunu hakediyor mu?

Boşanamıyorsa bu haltları yemeyecek, ihanetin hiçbir şekilde açıklaması yok, olamaz

İnşallah sahte hesap ve konu sahtedir. Böylelerinin nesli tükensin .
aldatan yada aldatılan konu okuyunca cinlerm çıkıyo

Anlatmadan boşansan senin için daha iyi olabilirdi.. Nasıl anlatılabilir böyle birşey bilemedim şuan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…