ne olur yardım edin geleceğim hayatım bitti !!

cnm zaten gecmişimin cokta düzgün olmadığını biliyor en azından..gecmiş konusu acıldığında da susturuyor gecmiş gecmşte kaldı falan diye. ama inan anlatırsam ayrıntısıyla falan belki sevgisinin büyüklüğünden ayrılmıycak aama ilerde hep basıma kalkacak cünkü böyle bir huyu var.biliyorum desteğin için de tsk ederim Allh gönlüne göre versn

Tesekkürler okudum önerdiğin siteyi cnm...zaten son 1 aydır okumadığım hadis ayet kalmadı..Allahıma şükürler olsun tövbe etmeyi nasip etti bana yoluna soktu beni.ah bir de su vicdan azabı dinse..yediğim ekmekten utanır oldum

doğru söylüyorsun cok tsk ederim desteğin için.sizlerin desteği öyle iyi geliyor ki bana bianda olsa unutuyorum gecmişi yalnız değilsin diyorum kendime..

doğru söylüyorsun cok tsk ederim desteğin için.sizlerin desteği öyle iyi geliyor ki bana bianda olsa unutuyorum gecmişi yalnız değilsin diyorum kendime..

canım bence nişanlını çek bi köşeye en ince ayrıntısına varıncaya kadar anlat yaşadıklarını.''Ben sana söylemeden vicdan azabı çekiyorum,benim böyle böyle hatalarım oldu,beni bu yaşantılarımla kabul edersen devam edelim yoksa ayrılalım de'' ancak vicdanını bu şekilde rahatlatabilirsin..

nasıl anlatılır ki en ince ayrıntıya kadar cnm dediğim gibbi gecmişimin cok ii olmadığını biliyor üstü kapalı sekilde ben seni haketmediğimi düşünüyorum falan ddm gecmşi daha temz birini bulsaydn keske gelip beni seveceğine dedim.ama kapattırıyo konuyu önümüze bakalım diyor.simdi askerden izne gelecek ve askerliği cok zor geciyor şimdi en azından anlatamam ama nasıl davrancam onuda bilmiyorum telefnda sesmden anlıyor zaten snde bi gariplk var diye

Herkesin geçmişi, hatası kendine aittir, adama sürekli söyleyip, irdelemekle ileride kendini çok zor duruma sokarsın, ilişkiler hep güllük gülistanlık değil.

Allah CC ayetlerle, Peygamber efendimiz SAV hadislerle bağışlanmayı bildirmiş ve işlediğiniz günahları açık etmeyin demiştir. Günahı açık etmemek çok önemli bir konudur, tövbe etmişsin, ibadetlerini ediyorsun Allah'ın bağışlayıcılığına önce kendin inanman gerek, onun merhametinden şüphe etme.

Kocan bile olsa kendisinden önceki her detayı bilmesi gerekmez, bu adam kandırma değildir, insanın özelidir. Bilmesi gereken kısmını söylemişsin zaten

İnsan hata yapabilir tevbe etmişsin güzel bişey kimse hatasız değildir ama sen başta söylemen gerekirdi erkek arkadaşına.Çünkü hakkına giriyorsun.Onun senin üzerinde hakkı var onu kandırmış olucaksınn..

öylee bi başlık yazmışsınkiiii neeeeeee oluyoo yaaa dedim yani.
öncelikle pişmanlık duymak güzeldir.ne insanlar varki pişmanlıgı geçtim yüzü bile kızarmaz,af dilemez
sen gerekeni yapmışsın affını dilemiş doğru yolu bulmuşssun.rabbimde seni mükafatlandırmış ve erkek arkadasını cıkarmıs karşına.
bence şükret oldugun duruma,bazı şeylerin farkına varamayıp devam edip,şeytana uyup kendini çok farklı noktalarda da bulabilirdin.

kesinlikle katılıyorum.Allah gafurdur,rahimdir,çok affedicidir ama evlendikten sonra eşin ya sorarsa neler yaşadığını ne cevap vereceksin?ya doğruları söyleyip hayatını zehir edecksin ya da yalan söyleyip büyük bi günaha daha gireceksin..ikinizinde birbiriniz üzerinde haklarınız var canım bence yol yakınken şimdi ya da askerliği bitince söyle anlat herseyi..

Hiç kimseye hiç bir şey anlatmayın..
Günahlar anlatılmaz, gizlenir..
Siz zaten nişanlınıza tertemiz bir geçmiş vaat etmemişsiniz..
Dolayısıyla o da bunu biliyor ve kabul etmiş..
Kaldı ki geçmişiniz ve günahlarınız sadece siz ve ALLAH arasındadır.
Kimseye anlatmak ya da kabullendirmek zorunda değilsiniz..
Pişmanlığınız da yalnız kendinize ve Hz. ALLAH'a karşı olmalıdır..
Nişanlınıza karşı önemli olan tek şey şu an da dürüst ve temiz olmanız..
Diyeceğim o ki; nişanlınıza karşı vicdan azabı duymayın..
Pişman olmak iyidir ama dikkat edin ince bir çizgi var, pişmanlığı abartmak ve yemek yememek gibi kendinize psikolojik zararlar vermeniz de iyi değildir..
ALLAH'ın size verdiği ruha ve bedene iyi bakmakla mükellefsiniz..
Ruh manevi hatalarla hastalanır, şifası tövbedir.
Beden maddi + manevi hatalarla hastalanır ve şifası ruhen tövbe etmek bedenen sizi hasta eden şeylerden uzak tutmaktır.
En iyi şekilde tövbe etmek is; geçmişte ki hatalarınızdan geleceğinize dair ders çıkarmak ve o hatalardan uzak durmanızdır.
Ama bunu abartmak, temiz bir gelecek kurmaktan vazgeçmek, yeme içmeden kesilmek bir mü'minin itinayla kaçacağı davranışlardır.
Tabi ki bizler günahlardan kaçmalıyız ama kaçamadıklarımız için hz. ALLAH bize açık bir kapı olan tövbeyi vermiş, yani tövbe eden kulları için bir şans vermiş.
Hz. ALLAH'ın verdiği bu şansı siz şuan kendinize vermiyorsunuz ve bu şansa hakkı ile sığınmıyorsunuz..
Hz. ALLAH kulum hakkı ile tövbe ederse benim indimde hiç günah işlememiştir diye vaat ediyor ve siz buna rağmen tövbe edip, pişman olduğunuz günahlardan nişanlınıza karşı suçlu hissediyorsunuz.
ALLAH'ın tövbenizi kabul etmiş olması size yetmeli ve artmalı!
Dikkat edin, burada yolunuzu şaşırmayın.
Siz tövbenin şartlarını yerine getirdiyseniz lütfenin şeytanın vesveselerinden kendinizi arındırın ve artıık ettiğiniz tövbeye güvenin ve günahlarınızı sürekli gün yüzüne çıkarmayın, başkalarına da anlatmayın..
Nişanlınıza karşı ise asla eski hatalarınızdan dolayı mahcub olmayın zira bir kulun sadece kendine ilgili olan günahını yargılayacak olan ve bu durumda mahcub olmamız gereken tek merci HZ. ALLAH'tır.

Son düzenleme:
Madem bir ateşe attın kendini mademki yeniden sevmek istedin madem tevbe ettin bundan sora adımlarını ona göre atacaktın.Belki yine o şekilde seni kabul edecekti yada red edecekti sende onunla samimi olmamış baştan bağlanmamış olacaktın ve yolunuz ayrılacaktı yada başka biri olucaktı ve seni olduğun gibi kabul edicekti ve sana yardımcı olucaktı.Burada sen yine hataya düşmüşsünn kendini saklamışsın buda karşındaki kişiye haksızlık olur

Güzel kardeşim yazılarındaki samimiyetin aşikar yalnız acizane bişiler yazmak istiyorum ki niyetim seni yargılamak değil kesinlikle.Şimdi sen diyorsun ki geçmişte karşı cinsimle yakınlaştım,çok günaha girdim vs..Şu an erkek arkadaşın var ve bu da Allah'ın hoşuna gitmeyen işlerden ve zina kapsamında.Onunla telefonla konuşman,bir araya gelmen,baş başa olman....En iyisini Allah bilir,niyetim ahkam kesmek değil fakat yazmadan edemedim.Allah seni doğru yoldan ayırmasın.Hakkını helal et.Selametle...

Diktirdimm ohh temizim diyen kaç kişi duydun nihali hepsi acı içinde olmadimi bu forumdakilerin???

Madem biliyor ve siz konusunu açmak istediğinizde kapatmaya çalışıyor demek ki onları konuşup sizin üzülmenizi istemiyor. Geçmişteki hataların tekrarlanmaması için elbette onları unutmamak lazım ama her an da aklınıza getirip hayatınızı zehir etmeyin. İnşAllah her şey gönlünüze göre olur.

Ayrılmaya karar verdim...herkese tsk ederim desteğiniz için en azından içimi rahatlattınız tövbe konusunda.allah razı olsun hepinizden.

Ben hep diyorum keşke ayrılsaydim daha onceden farklı biri olsaydı geçmişimi bilse dert etmeyecek biri olsaydı daha farklı düşünen yada yabancı biriyle evlenseydim diye ben ona layık değilim diye ama ben geç kaldim bunu yapmak için ama senin içinde doğru bir kararmi bilemiyorum ki aynı düşünceleri düşünen biri olarak.neden diye soracaksan karşına belki birdhaa asla Bukadar düzgün bir insan çıkmayacak ve belki o senin kaderin mani olmuş olacaksin gerçi sunuda bilemiyorum kaderin ise döner dolaşıp bulurmus seni...ne diyeceğimi ınan bilmiyorum ama askerdeyken ayrilman onun için çok üzücü sebebini soylesen seni kötü hatirlayacak olması çok kötü..ben askerdeyken ayrilamadim geldi ayrılamadim evlenemiyeceksen ayrilalum dortsene oldu dedim ayrılamadim evlenmeyi seçti yani ben mani olamadım tek mani olabilecegim gecmisteki hatam vajinismsta olsam ozMan tek gece bir ilişki deneyip ilişki başarılı olmasada zarimi kaybettigimdi bunun için kesinlikle ayrilirdi ama bunu da ben yapamadım başka bahaneleride kabullendiremedim.

Son düzenleme:
dediğim gibi, yakınlaşmalarım oldu acıkca söylemeye utanıyorum

yakınlaşabılırsın kızlığında gıtmıs olabılır. ama önemlı olan sımdıkı hayatındır. kabul edıyorsa olduğu gıbı kabul etmelı yoksa zaten hayatında hıc olmamalı. ne oldukı utancak hıcbır sey yokkk. herkes kendıne baksın canım. dışarıda görduklerın cokmu namuslu sanıyosun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…