ne olur yardım edin geleceğim hayatım bitti !!

Canım tavsiye ettiğin sayfayı okudum hoca Cok ilimli ve COk güzel şeyler yazmış tövbe etmekten Allahın nerhametinden bahsetmiş öyle güzel anlatmiski ...mevlananin sözü geldi aklıma bizim dergahimiz ümitsizlik dergahi değil neolursa olsun gene gel diyor ya öyle umutsuzluğu birakip tövbe etmek en doğrusu...çok teşekkür ederim canım Allah gunahlarimjzi affetsin dogru yoldan ayırmasın insallah ...

Akisinabiraktim canim Allah bizi şöyle siniyor karşımıza çıkan insanlar benim esim senin sevgilin okadar durustki zinadan uzak duran insanlar karşı olan insanlar oyuzden canımız daha çok yanıyor haketmedklri için bu muameleyi ama tavsye ettgn sayfada şöyle yazıyor..hani bir ayette zina edenler zina edenlerle evlensin diyor ya onu anlatıyor eğer Allah açığa çıkarmak ister kışınin tovbesini kabul etmezse yüzünden bile belli olur ama kişi öyle bir tövbe eder pişman olursa Allah onun hatasını örter meleklerine bile unutturur.demekki Allah bizi affetti yada affedicek birgün tovbemizi samimi buluyor bize düzgün kapılar açtı ama tabi diyetide karşımıza çıkan insanların çok düzgün olması buda canımızi yakiyor...

eğer erkek arkadaşın bu yakınlaşmanı sorun etmicek biri ise sende etme.belki tepki gelebilir ama sen bunları para için mal için yapmadın.yeri geldi sevdin yeri geldi aşık oldun belki başka bilemezsinki.için iyiyse kalbim temizse hataların telafisi olurr.her zaman demişimdir insan edebi bacak arasında değildir.sen gönlünü ferah tut

siteyi okumana çok sevindim tatlım bana cok faydası oldu oranın umarım snn de gönlün bi nebze ferahlamıştır.. seni çok çok iyi anlıyorum istersen özelden numaramı bile vereblirm. evet Rabbim e sığınıcaz ondan baska kmse su içimzdeki yangını söndüremez ama umudumuzu kaybetmiycez..

Benim esim mesela gecmisini anlatmayı sevmezdi sadece ilk sevgili olduğumuz dönemde yakınlastigi ama tam iliskiye girmediği bir kızdan bahsetmişti ben hiçbir anne evladınin gunahina girmedim demisti geçmişi konuşmaktan hazetmez esim ...yani zina yaptimi bilmiyorum sadece ilkgece ikimizde çok tecrübesizdik ikiaya yakın iliskiye gremedik ozMN düşündüm onun Dha önce zina yapmadigini...şimdi ben ona eşit miyim değilmiyim nasıl bilebilecegim ama aklıma gelen eşimin çok buyuk konuşan biri olduğu eski bir sevgilisi bakire deilmis başına kötü bsey gelmiVs esim çok eleştirmişti bana hep istanbuldaki kızlara güven olmuyor 19-20yasina kadar evlenmediyse neler yaşamıştır neler hele 25e gelene kadar bana senle ayrilirsam muhakkak yaşı küçük birini bulurum falan diyordum bende tövbe etmiş zina yapmış bir gunahkardim ama kişiliğim gereği kimsenin tahmin bile edemeycgi birşeydi tek seferlik bir şeytana kanmistim (

cnm sağol öncelkle...ben o dönemler ağır sorunlar yasadım eilevi yönden bosluktan mı artk yada cabuk güvenmekten mi bilmyorum işte bu hatalar oldu geriye kalansa pişmanlık...Erkk arkadasm bana hep benden snrası ilglendrr diyor ama bilmyorum.bende ona hç sormadım gecmişini.bi de benm gecmşteki hallerimi biliyordu az cok ne kadar acık sacık ve rahat biri oluğumu falan.s

Insanlari "temiz" yada "kirli" olarak ayirmanin yanlis oldugunu ifade etmistim, yanlis anlasilmamak adina o kelimeleri özelliklede tirnak icerisinde kullandim. Sonuc olarak hepimiz insaniz, kinadigimiz seyin bir gün muhakkak basimiza gelecegine inanan biri olarak sizi bu konuda kinamam söz konusu olamaz.
Fakat bence Allah katinda günah acisindan sifirlanmak baska birseydir, es adayinizin üzerinizde olan hakki bambasa birseydir. Bir gecmisimiz var ve bu gecmisi degistirme gibi bir imkanimiz yok. Önemli olan yapmis oldugumuz hatalarin farkina varmak ve tövbe etmektir, yasadiklarimizi yok saymak ise cözüm degildir. Ben size bu konuda Kuranda yazilanlardan bahsettim, yazdiklarim sahsi fikrim degildi. Bu konuda cok sormus, okumus ve arastirmis biri olarak nacizane tavsiyelerde bulundum. Unutmayin ki fikir danistiginiz hocanizin söylediginin tam tersini söyleyen din adamlarida var. Sonuc olarak neyi yapip yapmayacaginiza siz karar vereceksiniz. Karariniz ne olursa olsun günahlarinizi ileride esiniz olacak adam dahi olsa kimseye anlatmayin, benim son söyleyeceklerim bundan ibaret. Hakkinizda hayirlisi olsun!

Genelde universitede yapılıyor boyle hatalar hamdolsun okuduk meslek sahibi olduk ama keşke hatasız donebilseydik ailemiizin yanına ..yolumuza şeytan çıkmasaydı (ama keşke nin değil şimdiden sonra tövbe etmenin anlamı var sadece

Hem kul hakkına giriyor diyorsunuz hemde anlatmayin günahları diyorsunuz ama kuLhakkina girmemesi için helallik istemek gerekir öyleyse...aslinda biryerde okudum zinayi bekarlar için degilde daha çok evli insanların yasak ilişkilerini baz alarak yazmis alimler Allah esirgesin ya öyle şeylerden...yaşımizi başımızi aldık helal haram çok iyi biliyoruz Rabbim sasirtmasin İnsallah geçmişteki hatalara bulastirmasin..

Öyle tabi ki canım...yapıp yapıp pişman olmayan oh ii yaptım diyen dolu insan var şükür halimize tövbe etmeyi bile Allah nasip etmediği sürece yapamazmış kul..bize nasip etti buda birşey.içimde heyelanlar zelzeleler oluyor uykusuzum açım ağlamaktan gözlrimin feri gitti ama Allah a sığınıyorum ne yapayım

Ben ise hiç açık saçık giyinmeyen sessiz kendi halinde evinden işine işinden evine giden biriydim zaten aileme bakmakla yukumluydum okul bitti birgün sonra ise girdim biray önceden ayarlamistim işi okul bitmeden.esim uzaktan beni izliyorfu aynı işyerindeyiz dye aklına benimle ilgili şüphe gelmiyordu çıkmaya başlayınca sormuştu erkek arkadaşn oldumu hiç dye evet birtane dedim anlattitmadi fazla delirirm öpüştugunu dusunsem kahrolurum diyordu (( evlilige az zaman kala çok kurcalamaya başladı nr yaşadiniz ikibuçuk yıl çıktınız naptiniz dye bende soyleyemedim o çok skstrnca doktora gttm ztn ( o bana diyordu sen çok temiz ama coksaf birisin kimseyi kiramiyorsun oyuzden gecmisiji merak ediorm ama dnlemeyede gücüm yok dye çok kiskanctu çünkü.smdi o unuttu gtti yarası bende kaldı (

Hatasiz kul varmi ki
kimin gecmisinde hatasi olmadiki
ahhh simdiki aklimiz olsada gecmise donebilsek....
hatalarla buyuyoruz yaptigimuz hatalari dusunup pisman olup olgunlasiyoruz.....
bu hatalardan ders cikartip gelecege saglam adimlar atiyoruz.....
onemli olan hatalardan pisman olup neyin dogru neyin yanlis oldugunu anlayabiliyoruz....
bir musumet bin nasihattan iyidir....
pismanliklarimiz olmasa hatzlara devam ederdik....
nbazen diyorum iyiki hata yaptim gecmisimde yoksa olgunlasamazdim boyle.....
ama keske hic hata yapmasakta hicbirseyden utanc duymasak......

geçmişte yaptıklarından pişmansan ne mutlu sana. Ama fazla abartmana gerek yok sen tövbe edince Rabbim seni affediyoken erkek arkadaşın konusunda nden bu kadar takıyosun kafana. Belki o da senin gibi bi takım hatalar yaptı ve pişman şu an o yüzden o kadar sana temiz geliyo. Vicdanen rahatsız oluyosan çok onunla konuş çünkü anladığım kadarıyla sen anlatmazsan bi şekilde layık olmadığını düşündüğün için bitireceksin zaten gerçekten tanıyosa ve seviyosa seni sorun olacağını sanmıyorum yaşadıkların göz önüne alınırsa o dönemlerde öyle hatalar yapman normal ama olmasa daha iyi olurdu tabi ama o kadar kafanı takma çok niyet önemli

yaramız birgün kabuk bağlar inşallah

Allah kimseyi vicdan azabıyla sınamasın düşmanımı bile...sevglimin askerden gelmesine 4 ay var bu süre zarfında iyice düşünüp taşınıp napacağıma karar vericem..hiç evlenmeyip ailemle böyle yaşayım diyorum bazen..cünkü hatalarımı anlatıp ilerde basıma kalkacağına anlatmayıp kendmle savaşırım ömr boyu.s.s.s.s

Her insan hata yapar bence erkek arkadaşınla bütün yaptığın kötü şeyleri temize çekmiş olursun geçmiş geçmişte kalır boşver üzülme sakın

yaramız birgün kabuk bağlar inşallah

Aminnn canım insallah okadar ihtiyacım varki buna .... Ben ahirette eşimle bu konuda yüzyüze gelmekten korkuyorum ( o bile aklıma geldikçe çıldırıyorum hayatım feda ona kendime almam ona alırım yemem yediririm okdr masumki...onu çok seviyorum ama kendimi ona layık bulmuyorum geçmiş aklıma gelince keşke Allah o pisligi karsima çıkarmasaydi esim ilk ve son aşkım olsaydı ama belkide ozaman bukadar kıymetini bilemezdim her serde bi hayır varsa olması gereken buymuş demekki ( çok acida olsa...

Bende hiç evlenmem diyordum ailem yaşlı onlarla yaşarım diyordum ama sevdim çok sevdim dört yıl sonunda nisanliykende ayrilamadim geç kaldım ayrılmak icin kaderim olmuştu artık o benim...ailem için evlenmem diyordum ama babam evlenmemj çok istedi gözlerim açık gidicek kızım diye sürekli tembihliyordu

bende ayrılmak için gec kaldım nasıl yaparım bilmiyorum cünkü çok mücadele verdk bu ilişki için..ailem kabul etmedi basta vs onlar bile inandı bize ikna oldular cünkü erkk arkadasımla gecelerce gözyası döktük birlikte ve sevgimize imrenir oldu herkes..şimdi onun hayatından cıkarsam ben yıkılırım belki ama oda yıkılır cnkü sensiz gecen 1 gün bile canımı yakar unutma der hep bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…