ne olur yardım edin geleceğim hayatım bitti !!

Evet askerde ama daha 4 ay var ve 4 ay boyunca tlfnda rol yapmak çok zor işkence gibi geliyor.. çokçok çaresizm Allahım yardım et bana

Arkadaşının karakterini en iyi sen bilirsin.
Evlilikte herkes dürüst olmalı diye düşünenlerdenim...
Her ne yaşadı isen ve karşında ki yaşadı ise bunu söylemeli güvenebileceğin insansa.
Bence düşünüp karar ver ve açıkla yapamam diyorsan da vazgeç derim.
Gizlilikler üstüne mutluluk olmaz dürüstlük kazançtır.
Belki olumsuz tavırda kaybetmiş gibi görüneceksindir ki dilerim olmaz
Dürüstlüğünle aslında kazanmış olacaksın.

anlatıp da benden tiksineceğine baska bir sebep bulup bitiricem onu öyle çok seviyorum ki vazgececek kadar..

anlatıp da benden tiksineceğine baska bir sebep bulup bitiricem onu öyle çok seviyorum ki vazgececek kadar..

sen unuttuktan sonra...hiç olmamıs gıbı davranmaya basladıktan ve Allaha a sıgındıktan sonra... oyle seylerın oldugunu bıle unutacaksın... o yuzden unut unut unut...dillendirme canm... dillendirdikce senın de ıcınde daha buyuk fırtınalar kopuyor ve kopacak...
ve seviyorsan ayrılma... bu saatten sonra karsına kım cıkarsa cıksın aynı piskolojıye bürüneceksin... o zaan hayatının sonuna kadar yalnız mı kalacaksın? adam kabullenmiş seni böyle daha nıye uzatıyosun be canım.... unut artık unutmaya calış..hiç olammaış gibi davran... Allahın affedıcılıgı senın gunahlarının buyuklugunden daha büyük !

Son düzenleme:
Canım mesaj kutun dolmus yanıt yazamıyorum ama nolur kendine gel bunu ben söylüyorum düşün intiharın eşiğinden dönmüş ve evlilik yapmış biri . Doktordan muayene olup çıktığım o gün vajinismus olabilirsin ama zar inda iki tane yırtık var denerken saat şeklinde yırtılma olmuş dedi ilk gece kanaman olabilirde olmayabilirde esneme yapabilir bu iki yırtık dedi ya bana ben orda o an oldum çünkü ben besyil boyunca o günü unutmus ve ilişki olmadı Nasolsa bişey olmamstr dedim ve pismanligimda olsa içime gömmüştum tabi yine içim ağırdı değmeyecek bir insanın vucudumu görmesi igrencti ki o beni aldattı ben onu okadar severken...ençok buna uziluyordum o gün muayeneden çıktımsanki o an oldum ben incirli köprünun başından atlamayi düşündüm ama ailem gozumunn önüne geldi ozMan Nisanlim şimdi esim olan kişi gözümün önüne geldi veyapamam dedim gunlerce yalvardim allahim beni intihar etmek zorunda bırakma sen al canımı bi sabah yatagimda kendiligimden oleyim dedim ama olmadı yaşıyorsun hem arkanda bıraktıklarını için hemde zaten bu dunyani mahvetmssn bide öbür dünyanı mahvetme dedim silkelendim .tabiki hiç tam anlamıyla mutlu olamadım o günden sonra gün. 24saat ve ben 16saati uyaniksam enaz 6saat düşünmüş aklımdan gecirmis utanmisimdir kendimden Heleki eşimin ailesinden keşke ben olmasaydm temiz bir kızla evlendirselerdi onu diye çok düşündüm ama rabbim bana nasip etti ben onun Helali oldum deistremedim kaderi.sende kendine gel silkelen nolur sonu evlilik olur yada olmaz ilişkinin bilemiyorum ama Allah bukdr acımasız olamaz kendine zulmetme nolur..

Evet askerde ama daha 4 ay var ve 4 ay boyunca tlfnda rol yapmak çok zor işkence gibi geliyor.. çokçok çaresizm Allahım yardım et bana

İzne geldiginde belkide soyleyemiyeceksn aslinda ençok yanında yokken düşünüyorsun degilmi bende esim yokken annemde kaldigm zmnlar isteyken fln yanimdayken daha az acı çekiyorum ona demiştim sen benim görmeyen gozumsun içimdeki aciyi söndüren su sun yanımda iken anlam verememisti sözlerime ama encok sabah uyandgmda yalnızken yada gece kafamı yastığa koyunca çok dusuniyorum ama bilemezdimki birgun başkasını sevicem ihanete ugrucam veayrilp bbaskasyla evlencem ...

Ağzına sağlık arkadasim neguzel yazmissin ama insan kendine olunca anlatamiyorki bir arkadaşim var şimdiki kocasıyla evlenmeden ilişkiye girmişler cd ye çekmiş çocuk fln ki bu ondan nefrt etmsti sonunda ama tehditle mecburyttn evlendi ama ben ona hep evlenme namus bacak arasında deil savcılığa verelim dedim zar içinmi sırf evlenceksn onla hata de geç gerekrse hc evlenme bu adam psikopat dedim ama kendim olsam belki bende onun gbi yapardım bizim ülkemizde kadınlar malesef cinsellikten sonra geri dönüş yapip yeni hayatı COOk zor kurabiliyorlar

Ayrılmak çözüm mü sizce hiç mi sevip evlenmiceksiniz
Herkese bunu anlatıp ayrılamazsınız ki
pişmansın üzgünsün tövbe etmişsin daha ne yapabilirsin
Ömür boyu kendini mi cezalandırıcaksın

Bende bir erkek annesi olucM yadırgamam diyorum hayatta herksn başına herşey gelebilir diyorum ama genede ençok ama encok eşimden sonra onun annesinden utanıyorum (

Canım bahanelerin ona mantıklı gelmeyecektir sırf askerde diye ondan ayrıldigini sanabilir ve senden daha COO nefret edebilir bunuda düşün insallah COOk mutlu ol kuzum İnsallah dinsin acin..

kendime saygımı yitirdim...onu kadırma fikri saygımı dahada yitirmeme sebep olucak sanki.öyle kötüyüm ki ne düşüneceğimi sasrdım onu cok sevyorum

Bende bir erkek annesi olucM yadırgamam diyorum hayatta herksn başına herşey gelebilir diyorum ama genede ençok ama encok eşimden sonra onun annesinden utanıyorum (

Canım bahanelerin ona mantıklı gelmeyecektir sırf askerde diye ondan ayrıldigini sanabilir ve senden daha COO nefret edebilir bunuda düşün insallah COOk mutlu ol kuzum İnsallah dinsin acin..
amiin cnm sende hep dualarımdasın... kimseyi yadırgamamayı öyle öğrendim ki sen nesin de neyi yadırgıyosun diyorum hep.Rabbbim evlatlarımızdan cıkarmasın acısını onları yolundan ayırmasın..askerde olması ii mi kötümü bilmiyorum cnm simdi izne geldiğinde hissedicek ona hiç bişey yokmuş gibi nasıl davranıcam blmyorum...of kafam allak bullak.

Kimbilir nasıl özledi seni nasıl hasretle gelecek ( canım nefs dye bişey vR biz onun kurbanı olduk ama mantıkla düşünebilen namusa önem veren insanlarız ben eşimden başka erkeklere göz ucuyla bile bakamam kafam yerde yürürum ki hayatm boyunca hep sadık biri oldum efendi kendi halinde olan biri ama beşer şaşar demişler insan sasabiliyor.

su an aynen bnde öyle cok sadığım her dediğini yaparım oda yapar Allah var.. evet cok özledim diyor ztn telefonda.hç kıyamıyorum ona napıcam bennnnn

karşına çıkmaması için dua et,hem türk filmi değil cnm bu hayat öyle her zaman karşına çıkmaz geçmişteki hatalar.Ayrıca kötü düşünme,kötü olmasın,içini ferah tut.

karşına çıkmaması için dua et,hem türk filmi değil cnm bu hayat öyle her zaman karşına çıkmaz geçmişteki hatalar.Ayrıca kötü düşünme,kötü olmasın,içini ferah tut.

karşıma çıkmasa bile içimden de cıkmayacak...bu korkuyla bu vcdan azabıyla sağlıklı bir evlilik nasıl olur bilemiyorum.

"hatırlayarak yaşamak
boynumuzun borcu,
ama "ÖLÜRDÜN UNUTMASAN "...

eski hatalarının hayatına yön vermesine izin vererek daha büyük bi hata yapıyorsun..
önünde güneşli, apaydanlık günler varken sen, geçmişten gelen silik bir mum ışığıyla yolunu arıyorsun..

unutma sen kendini affetmezsen, kimse seni affetmez...
hatalarından , iyi - kötü tecrübelerinden ders çıkar ve bu derslerle yoluna devam et, başka yapılabilecek bir şey var mı?

İnsanın, hatalarına sahip çıkması da büyük bir erdemdir.. evet bu hatalar senin, bu hayat senin, doğrusu ve yanlışıyla.. ama geleceğini şekillendirecek olan da sensin.. ve bu ruh haliyle şu an bi halt edemezsin,önce toplarlan...

Son düzenleme:
canım herkesin hataları vardır içindeki vicdan azabını anlıyorum.benim de oldu geçmişimde bocalama zamanlarım o zamanlarda yaptığım hatalarım. günahlarım için tövbe ettim allaha yalvardım. sevdiğin için olan vicdan azabına gelince askerden dönene kadar bekle bence.o geldikten sonra da al karşına her şeyi açık açık konuş. eminim o da seni anlayacaktır. çünkü sen bu hataları kötü bir dönemden geçerken zayıf bir anında yapmışsın. bu herkesin başına gelebilir. rahat ol sevdiğin senin yanında olacak ellerini bırakmayacaktır. Allah yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…