- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
evett cnm bunu ypmak zorundayım...
Ben hep diyorum keşke ayrılsaydim daha onceden farklı biri olsaydı geçmişimi bilse dert etmeyecek biri olsaydı daha farklı düşünen yada yabancı biriyle evlenseydim diye ben ona layık değilim diye ama ben geç kaldim bunu yapmak için ama senin içinde doğru bir kararmi bilemiyorum ki aynı düşünceleri düşünen biri olarak.neden diye soracaksan karşına belki birdhaa asla Bukadar düzgün bir insan çıkmayacak ve belki o senin kaderin mani olmuş olacaksin gerçi sunuda bilemiyorum kaderin ise döner dolaşıp bulurmus seni...ne diyeceğimi ınan bilmiyorum ama askerdeyken ayrilman onun için çok üzücü sebebini soylesen seni kötü hatirlayacak olması çok kötü..ben askerdeyken ayrilamadim geldi ayrılamadim evlenemiyeceksen ayrilalum dortsene oldu dedim ayrılamadim evlenmeyi seçti yani ben mani olamadım tek mani olabilecegim gecmisteki hatam vajinismsta olsam ozMan tek gece bir ilişki deneyip ilişki başarılı olmasada zarimi kaybettigimdi bunun için kesinlikle ayrilirdi ama bunu da ben yapamadım başka bahaneleride kabullendiremedim.
sağolasın.cnm çok yanıyor..hakkında hayırlısı olsun canım:)
anlatıp da benden tiksineceğine baska bir sebep bulup bitiricem onu öyle çok seviyorum ki vazgececek kadar..Arkadaşının karakterini en iyi sen bilirsin.
Evlilikte herkes dürüst olmalı diye düşünenlerdenim...
Her ne yaşadı isen ve karşında ki yaşadı ise bunu söylemeli güvenebileceğin insansa.
Bence düşünüp karar ver ve açıkla yapamam diyorsan da vazgeç derim.
Gizlilikler üstüne mutluluk olmaz dürüstlük kazançtır.
Belki olumsuz tavırda kaybetmiş gibi görüneceksindir ki dilerim olmaz
Dürüstlüğünle aslında kazanmış olacaksın.
anlatıp da benden tiksineceğine baska bir sebep bulup bitiricem onu öyle çok seviyorum ki vazgececek kadar..
Evet askerde ama daha 4 ay var ve 4 ay boyunca tlfnda rol yapmak çok zor işkence gibi geliyor.. çokçok çaresizm Allahım yardım et bana
sen unuttuktan sonra...hiç olmamıs gıbı davranmaya basladıktan ve Allaha a sıgındıktan sonra... oyle seylerın oldugunu bıle unutacaksın... o yuzden unut unut unut...dillendirme canm... dillendirdikce senın de ıcınde daha buyuk fırtınalar kopuyor ve kopacak...
ve seviyorsan ayrılma... bu saatten sonra karsına kım cıkarsa cıksın aynı piskolojıye bürüneceksin... o zaan hayatının sonuna kadar yalnız mı kalacaksın? adam kabullenmiş seni böyle daha nıye uzatıyosun be canım.... unut artık unutmaya calış..hiç olammaış gibi davran... Allahın affedıcılıgı senın gunahlarının buyuklugunden daha büyük !
anlatıp da benden tiksineceğine baska bir sebep bulup bitiricem onu öyle çok seviyorum ki vazgececek kadar..
kendime saygımı yitirdim...onu kadırma fikri saygımı dahada yitirmeme sebep olucak sanki.öyle kötüyüm ki ne düşüneceğimi sasrdım onu cok sevyorumAyrılmak çözüm mü sizce hiç mi sevip evlenmiceksiniz
Herkese bunu anlatıp ayrılamazsınız ki
pişmansın üzgünsün tövbe etmişsin daha ne yapabilirsin
Ömür boyu kendini mi cezalandırıcaksın
Bende bir erkek annesi olucM yadırgamam diyorum hayatta herksn başına herşey gelebilir diyorum ama genede ençok ama encok eşimden sonra onun annesinden utanıyorum(
amiin cnm sende hep dualarımdasın... kimseyi yadırgamamayı öyle öğrendim ki sen nesin de neyi yadırgıyosun diyorum hep.Rabbbim evlatlarımızdan cıkarmasın acısını onları yolundan ayırmasın..askerde olması ii mi kötümü bilmiyorum cnm simdi izne geldiğinde hissedicek ona hiç bişey yokmuş gibi nasıl davranıcam blmyorum...of kafam allak bullak.Canım bahanelerin ona mantıklı gelmeyecektir sırf askerde diye ondan ayrıldigini sanabilir ve senden daha COO nefret edebilir bunuda düşün insallah COOk mutlu ol kuzum İnsallah dinsin acin..
amiin cnm sende hep dualarımdasın... kimseyi yadırgamamayı öyle öğrendim ki sen nesin de neyi yadırgıyosun diyorum hep.Rabbbim evlatlarımızdan cıkarmasın acısını onları yolundan ayırmasın..askerde olması ii mi kötümü bilmiyorum cnm simdi izne geldiğinde hissedicek ona hiç bişey yokmuş gibi nasıl davranıcam blmyorum...of kafam allak bullak.
Kimbilir nasıl özledi seni nasıl hasretle gelecek( canım nefs dye bişey vR biz onun kurbanı olduk ama mantıkla düşünebilen namusa önem veren insanlarız ben eşimden başka erkeklere göz ucuyla bile bakamam kafam yerde yürürum ki hayatm boyunca hep sadık biri oldum efendi kendi halinde olan biri ama beşer şaşar demişler insan sasabiliyor.
o kadar iyi doğru bi insan ki cnm sesimi kötü duyduğunda bile mahvoluyor askerde diye üzmemeye calışıyorum belli etmemeye ve onu hep mutlu edeceğim olurda birgün hatalarım karsıma cıkarsa da onu o zmn düşüneceğm
karşına çıkmaması için dua et,hem türk filmi değil cnm bu hayat öyle her zaman karşına çıkmaz geçmişteki hatalar.Ayrıca kötü düşünme,kötü olmasın,içini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?