- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
bende ayrılmak için gec kaldım nasıl yaparım bilmiyorum cünkü çok mücadele verdk bu ilişki için..ailem kabul etmedi basta vs onlar bile inandı bize ikna oldular cünkü erkk arkadasımla gecelerce gözyası döktük birlikte ve sevgimize imrenir oldu herkes..şimdi onun hayatından cıkarsam ben yıkılırım belki ama oda yıkılır cnkü sensiz gecen 1 gün bile canımı yakar unutma der hep bana..
öncelikle merhaba.. ben 24 yasındaym. şu an 2 yıllık bi ilişkim var erkek arkadasım askerde...
şimdi kafama takılanı söyleyeyim, ben gecmişte cok hata yaptım birçok erkek arkadasım oldu.o dönemlerde babam annemi aldatıyordu ailevi problemlerimz vardı sanırım o yuzden herkese güvendim inandım ve yakınlaşmalarım oldu.daha sonra ben tesettüre girdim tövbe ettim namaza basladım ve su anki erkek arkadasım hayatıma girdi.2 yıldır gecmişimi dert etmiyordum tövbe ettim düzeldim ben artık diyordum.ama şimdi o askere gidince bu boşlukta bende düşünme fırsatı buldum ve hatalarım gecmişim gözümün önünden film seridi gibi hergün geciyor nefes alamıyorum çok kilo verdim yemek yiyemiyorum kmselerin yüzüne bakamıyorum..kendimi su an birlikte olduum erkek arkadasıma layık bulmuyorum o cok temiz biri ve ben gecmişi hatalarla dolu bi insanım..askerden geldiğinde evlilik düşünüyor benimle ama ben bunu ona yapamam.su an her ne kadar kapalı abdestli namazlı olsam da benim gecmşim çok kötü kızlar. ölmeyi bile dşündüğüm anlar oluyor ama Allah a su an inancım tam olduğu için durduruyorum kendimi.ne olur yadırgamadan yorum yapın bi yardım eli uzatın su kardesinize cok caresizim ağlamaktan mahvoldum ailem de bi anlam veremiyor bilmiyorlar hiçbirseyi..
Baştan söylenmiyor ışte pat diye sonradanda alisip sevince geri dönüşü olmuyor hem kendi emeklerin hem ailen oluyor hemde birinin seni çok seven birinin hayallerini yıkmak istemiyorsun.Allah yardimcin olsun canım kararında içine ferahlık versin sende bana dua et nolur canım açım gecsn bak düşünmekten tiroide yakLandim ve bebegim var hamileyim ben bebegime bişey olmasın ona konsantre olayım sağlıkla evladım doğsun
Nasil bi kafadir bu anlayamıyorum...Benim guzel arkadasim cinsellik adina yasasgin hicbisey seni pis, ahlaksiz, namussuz, degersiz yapmaz. Kimsenin de bu yuzden seni yargilama hakki falan yok.Bazi degerlerin vardir onlari gecmiste geri planda tutmussundur orasi baska. Dini yonunden bakarsan da yaptigin kibir oluyor biraz..Gonulden tovbe edeni Allah affediyor sen kendini ne diye sorguluyosun? Yasandi, gecti, bitti. Sonra sen baska bir yapiya burundun ve ayni seyleri tekrarlamadin bu kadar basit. Bir erkeği karsina alip bunları anlatmanin hic bi alemi yok öyle bi hata yapma sakin en muhafazakarindan tut en zipirina hiçbir erkek bunlari bilmek istemez. Durdum yere adamin gözünün önüne saçma saçma şeyler gelicek.
hay Allah senden razı olsun...umarım bigün bu ruh halinden cıkıp dediğin gibi düşünürüm cnm.anlat diyenler oluyor anlatsam hersey bter btmesede ısıtıp ısıtıp önüme koyar..ya ayrılcam yada gecmşi unutup onunla evlencem 2. seceneği çook istiyorum ama su an ki pskolojim olumlu düşünmemi engelliyor..
Bak canim benim erkek adamin kafa yapisi bizimle bir olur mu? Sunu kastediyorm; Sevgilinin bi ton eski sevgilisi olsa bi ton şey yaşasa bana dokunmaz ama erkeğe dokunur. Onların bambaşka bi kafasi saçma sapan bi hayal dunyalari var galiba:)Hele ki muhafazakar diyorsun.. Bgn askindan kabul eder iki gün sonra basina kakar. E yapar yani. Ne gerek var bilmesine? İki kişi arasında yasanan özel şeyler iki kişi arasinda kalmali ne gerek var ki desmeye. Allah tövbe edeni geri cevirir mi hic? Sen inancına siginmissin inancina gore yanls olanlardan donmussun gerisi senin hayatin. Kurtulmaya falan calisma yasananlari da sen yasadin senin geçmişin bu kdr basit. Kacicak hcbiseyin de yok şükür öyle bir konusmussun ki neler geliyor insanin aklina... Bnm yasimda 23 o yüzden anlamaya calisiyorm seni ama bak yapman gereken ilk şey ne KDr degerli olduğunu görmek. Allah seni seçmiş kullarindan yapmis kendine eziyet edemezsin.
şu anki halime çok şükür canım ya ...dönüp gecmişe bakınca bunu benmi yapptım diyorum pskoloji gitti yyani yoksa yapmadımda banamı öle geliyo falan diyorum düşün..doktorada gittim 2 ilaç verdi gönderdi ilaçda mdeme dokundu cnkü bişey yiyemiyorum o yuzzden bıraktım.ilaçla olacak iş değil anladım...
Kesinlikle değil hemde. Doktorluk biseyin de yokki zaten sadece derdin mi yoktur nedir dert yaratmissin:)) bir arkadaşım da senin gbi günlerce takti kafasina sevgilisine de anlatti -arkadasim ilk nisanlisiyla yasadiklarini anlatmis, butun ozel hayatlarini..- cocuk da bilmeme gerek vardi kaç yasinda insansin olabilir ama keşke bilmeseydim dedi sonra zaten çocuk istemedi. Söylediği şey de yasadiklarini senden duydugm ani unutamiyorm, iz birakti dedi ve ayrildilar. Arkadasma destek olduk tabiki ama en büyük yardimcisi yasadiklarini'sindirmek oldu. Kendinle dertleşir gibi konuş ki bu fikre alis. Kacarsan tamamen yabancilasirsin zaten o yüzden acaba yapmadim mi fikrine kapiliyosun.
Canim bence bizim psikolojik hastaligimiz ayni bende geçengun akvaryuma bakıp keşke balık olsaydım dedim :))) tövbe yarabbim Allah yardımcımiz olsun saol canım desteğin ve duaların içininanki tüm gün boyunca aklımda sen vardın bugün canım gercekten bak..Allah sağlığımzı korusun sende braz dikkat et önce bebişini düşün sonra kendini.ve bide seni seven insanları. dua ediyorum sana ve edicem de.Rabbim öyle feraha cıkarsın ki bizleri,unuttursun acı hatıralarımızı bize. bide bak bugün cok masum temz sandığm bi arkdasm var o da bikaç hatasından söz etti cok sasırdım.dedim demekki insanların içini bilemiyosun ..öyle duruma geldm ki yolda kedi görsem ağlıyorum allahm keske su kedinin yernde olsaydm falan dye tövbe tövbe..
anlatmak kesinlikle istemiyorum cnm onu bi gün kaybedeceksem bile benden tiksinerek ve dediin gibi gözünün önüne kötü şeyler gelerek kaybetmek istemem...zaten dua ediyorum Allah ım ilerde hatalarımı karsıma cıkaracaksan evliliğim bitecekse hiç baslamasın hayırlısını ver diye.
Benim karşıma hiçbirşekilde çıkmadı ve evlenme olayı nasıl oldu anlamadım birdenbire aileler alel acele yaptı bseyler biz karar verdik tanistrdik ama sonrası onlar yaptı birbuçuk yıldır evliyim ve geçmişle hafızam dışında hiçbirşey kalmadi
Bu iş kul hakkına giriyor ve kocandan saklıyorsan geçmişini yinede affedermi Allah gerçekten böyle olduğunu bilsem belkkde acılarım dinicek..yengem var çok şımarık abimin canına okuyor ve içimden tek geçirdiğim şey bakireydi neyapsa hakediyor ben ise kocama hep iyi olmak zorundayim ki zaten hiçbirşeyi haketmiyorum diye kafamdaki tek olgu bu...keşke Allah içime bir ferahlik versede unutsam gitse(
akışınabıraktım,PNRZNR57 ikinizde bu kadar dert etmeyin kendinize yapmışınız hatalar bitmiş Allah size şans vermiş iyi insanlar çıkmış karşınıza demekki hakettiniz bunu ki Allah PNRZNR57 sana iyi biriyle evlenmeyi nasip etmiş ,inşallah anne de olacaksın bu güzelliklerin değerini bilip şükret tadını çıkar hayatının..akışınabıraktım sende inş hayırlısıyla evlenip yuvanı kuracaksın..kendinizi bu kadar yıpratmayın hayata olumlu bakın ki karamsarlığa düşüp bir daha hatalar yapmayın..dualarım sizinle inş ömrünüzün sonuna kadar hayatınız başarılı mutlu huzurlu sağlıklı geçsin..
Vicdan sahibi bir insan kolay kolay unutamaz, hele birde kocasını seviyorsa yaşadığı her şey içini yer kemirir.
Ama bu kocasına karşı onu hakka girmiş göstermez, nihayetinde ona ihanet etmedin.
Daha önce yapmış olduğun hatalarında ancak tövbe ile kurtulabilirsin.
Ama dediğim gibi Rabbım affetse de siz gerçekten pişmanlık içinde ve vicdan sahibi olduğunuz için içinizde ki ateş sönmeyecektir.
Ama şüphesiz ki Allah affedicidir, her günahı affettiği gibi içten edilen her duayı kabul eder
Eşimden duyduğum bir söz vardı, " Dua Allaha verilen dilekçedir, göz yaşı da ıslak imzası."
Eğer dualarınıza göz yaşınız karışmışsa Rabbım bu tövbeyi karşılıksız bırakmaz.
Ki bu içten gelerek olmalı, dur birde ağlayayım da tam olsun demekle olmaz.
Canim bence bizim psikolojik hastaligimiz ayni bende geçengun akvaryuma bakıp keşke balık olsaydım dedim :))) tövbe yarabbim Allah yardımcımiz olsun saol canım desteğin ve duaların için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?